Barnets första år

 

I barnets första år ingår en barn- och familje-fotografering vid 6-8 månaders samt ett 1-års mini-session för födelsedagsbarnet. Priset är 950 kr och fotograferingar sker på vardagar. Bilder köpa man till enligt bild prislistan. Jag har ingen minimumköp, du köpa bara de bilder du älskar!

 

Mina rekommenderade tider för babyfotografering handlar mer om bebisens milstolpar än sin ålder. Det perfekta tiden, efter den nyfödda perioden, är när din bebis är mellan 5-8 månader. Detta är den absolut bästa tiden även för syskonfotografering med din bebis. Jag vill gärna fotografera din bebis när hon kan sitta själv utan stöd, men innan hon kan krypa! Så snart hon lär sig krypa blir syskonfotograferingen en utmaning. Jag klarar det ändå, men det lär bli en svettig fotografering för både mig och dig!

Efter denna period är 1- års fotografering den klassiska tiden för babyfotografering. 1 års fotograferingar är oftast svettig då vi tillsammans ska följa efter och försöka styra det nyfikna barnet!

Jag har oftast en 3-6 veckors väntetid för en fotografering. Jag rekommenderar att du bokar en tid i kalendern innan din bebis kan sitta själv. Annars är chansen stor att hon kommer kunna krypa redan när vi äntligen gör din fotografering. Vi hörs på telefon en vecka innan din bokade tid och tillsammans bestämmer vi oss om vi behöver vänta några veckor till. Vi väntar in milstolpen helt enkelt så du får den bästa chansen till underbara bilder.  Denna period kommer bara en gång.

Menu