Barn och familjefotograferingar

Mina barn och familjefotograferingsavgift är 950 kr på vardagar (tillägg på helger). Bilder köpa man till enligt bild prislistan. Jag har ingen minimum köp, du köpa bara de bilder du älskar! Under dessa sessioner tar jag porträtt på barnen, syskon och familjen som du önskar.

Så mycket händer även efter barnets första år och det finns härliga tider att ta fina lekfulla och klassiska porträtt. 3-års åldern är ofta en mysig tid att fota ditt barn börjat prata och fått ännu mer personlighet. Det är en fin ålder att komma ihåg med bilder senare.  Även 5-åringar är supermysiga! De bjuder ofta mycket på sig själv och är mycket spontana. Barn i denna åldern tänker inte så mycket på vad andra tycker – de bara är. Det är fullständigt underbart! Denna fas går över nästan som en switch (jag skriver av erfarenhet) och då plötsligt är barnen självmedvetna och mer försiktiga. När barnen kommer upp i 6-års åldern och uppåt så kan vi ha roligt med mina FineArt fotograferingar! Vi kan skapa bilder med mer avancerade ljussättningar och välja lyxigare kläder för att då t.ex. skapa tidlösa porträtt som kommer se ut som målningar!

Jag har oftast en 3-6 veckors väntetid för en fotografering. Jag rekommenderar att du bokar en tid i kalendern innan din bebis kan sitta själv. Annars är chansen stor att hon kommer kunna krypa redan när vi äntligen gör din fotografering. Vi hörs på telefon en vecka innan din bokade tid och tillsammans bestämmer vi oss om vi behöver vänta några veckor till. Vi väntar in milstolpen helt enkelt så du får den bästa chansen till underbara bilder.  Denna period kommer bara en gång.

Menu