BARN/FAMILJEFOTO

Så mycket händer även efter barnets första år och det finns härliga tider att ta fina lekfulla och klassiska porträtt. 2-4-års åldern är ofta en mysig tid att fota ditt barn börjat prata och fått ännu mer personlighet. Det är en fin ålder att komma ihåg med bilder senare.  Även 5-åringar är supermysiga! De bjuder ofta mycket på sig själv och är mycket spontana. Barn i denna åldern tänker inte så mycket på vad andra tycker – de bara är. Det är fullständigt underbart! Denna fas går över nästan som en switch (jag skriver av erfarenhet) och då plötsligt är barnen självmedvetna och mer försiktiga. När barnen kommer upp i 6-års åldern och uppåt så kan vi ha roligt med mina FineArt fotograferingar! Vi kan skapa bilder med mer avancerade ljussättningar och välja lyxigare kläder för att då t.ex. skapa tidlösa porträtt som kommer se ut som målningar!

Fotograferingsavgiften

950 kr

Jag fotograferar upp till 4st syskon enskilt och om möjligt även syskon, familj och varje barn med sin mamma och pappa enskilt. Jag vill kunna visa dig så mycket variation som möjligt utifrån era önskemål. Sessioner i studion eller utomhus. Fotografering ta upp till 1 timme och sker vanligtvis vardagar (helger +950 kr).

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgifterna. Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering (ser nedan). Du kan läsa mer om bildpriser här.

Det som ingår i fotograferingsavgiften

Planering av ditt fotografering, telefonrådgivning om kläder osv.

Fotografering

Lån av rekvisita i studion

Personligt bildvisningsmöte i studion

Resa till eventuell utefotograferingsplats inom Tullinge

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgifterna.

 FAQs

Hur går fotograferingen till?

Mina fotosessioner tar oftast runt 40-50 minuter i studion. Om det är bara baby, eller familj med ett barn är vi oftast klara lite tidigare.

Mitt mål är att få så stor variation i bilderna med olika uttryck och set-ups som möjligt innan era barn tröttnar. Fotograferar jag en flerbarnsfamilj så rekommenderar jag att du satsar på en uppsättning av kläder. Då kan vi fokusera på att skapa porträtt på alla enskilt i familjen, syskonbilder, familjebilder samt om tiden räcker till även föräldrabilder med varje barn.

Är det bara en bebis så brukar vi hinna med 1-2 kläduppsättningar samt lite halv-nakenfis bilder. Jag tar så klart familjebilder och föräldrabilder med.

Jag kommer att visa dig 20-30 färdig redigerade bilder på din bildvisning (10-12 stycken från en 1-års mini-session).

Få syskon vara med?

Absolut!

I de vanliga 1-timmars barn/familjefotograferingar är upp till 4 syskonbarn välkomna. Syskonfotografering med barn runt 1 år är en utmaning. Det är mycket lättare för alla inblandade att ta syskonbilder innan lillan har lärt sig går. Jag rekommenderar därför att ta dessa syskonbilder när bebisen är runt 6-8 månader: när hon kan sitta stabilt men innan hon kryper!  

Med både gravid- och nyfödd-fotografering, rekommenderar jag att en annan vuxen är med för att ta hand om syskon när vi är klara med just deras bilder så vi kan fokusera på fotografering av mamma och den lille bebisen. Vid nyföddfotografering kostar det 600 kr extra att ha extra tid (30-40 minuter) till familje och syskonbilder. Syskonet måste då vara minst 3 år. 

Vad händer om barnen blir sjuka? Får jag boka om?

Självklart!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att du får bilder som inte spegla ditt glada barn.

Hur mycket kostar det?

Priset för fotograferingen är från 950 kr och bilderna är utöver det.

Priset på varje bildbeställning är unik då alla kunder har olika smak och förutsättningar. Slutpriset varierar från 4 000 kr – 25 000 kr men ligger oftast mellan 4 000-12 000 kr.  De flesta av mina kunder beställer en imagebox eller 1-4 tavlor tillsammans med alla digitala filer. I slutändan kan din beställning blir lika mycket som en ny iphone eller en TV-apparat. Tänk på att du kommer att njuta av dina tavlor och album i många år framöver så det är en investering för lång tid framöver. (Långt efter din senaste TV-aparat eller iphone har lämnats in till återvinningen.)

Du binder inte upp dig till något i förväg. Du får se dina bilder och exempelprodukter innan du bestämmer någonting och du beställar bara det du älskar!

Ingår digitala filer?

Vid köp av tavlor från 20×30 cm (A4) så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

Hur bokar vi?

Slå mig en signal!

Du når mig vardagar mellan kl 09:00-15:00 på 0760501808. Är det utanför vanliga tider just nu så kan du fylla i informationen på kontakta oss sidan så återkommer jag till dig! Jag försöker slå dig en signal inom några dagar men under högsäsong kan det ta upp till en vecka och jag tackar för ditt tålamod. Du är naturligtvis välkommen att ringa även om du har lämnat dina uppgifter.  

De uppgifter du lämnar via hemsidan behövs OM vi ska fortsätta med en bokning, men oroa dig inte, jag bokar inget tills vi har pratat.

Har du en tid på dagen där det är lättast att nå dig kan du ange det i formuläret. Jag ska försöka ringa upp dig då om jag kan.

Hur betalar vi?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften via 10-dagars faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse.  Denna avgift är för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället. Du kan betala via dina bank med BankGiro eller med kort via en säker onlinebetalning.

Dina bilder/produkter betalas på samma sätt vid din bildvisning. Du har även möjlighet till 30-dagars faktura eller räntefritt delbetalning via Svea Ekonomi.

När får vi se bilderna?

Efter din fotografering får du en komplett produktkatalog och prislista att ta med dig hem så ni kan, i lugn och ro, prata ihop er och diskutera vad ni vill göra med era bilder. Du kommer tillbaka till studion 1-2 veckor senare för att välja ut era favoriter och beställa i det format ni vill.  

Välja du en av mina all-inklusiv paket där Love Notes ingår, kan du ta hem dina Love Notes och digitala filer direkt från din bildvisning! Andra produkter är handgjort mot beställning.

Vad ska vi ha för kläder och rekvisiter med oss?

När vi bokar din fotograferingstid på telefonen kommer vi även prata om kläder så du får tips om vad blir bra på bild! Du får även ett dokument med din bekräftelse email så du kan ta det en gång till i lugn och ro. 

Om det finns flera barn i familjen räcker en uppsättning kläder (då hinner vi även med familje och syskon bilder innan de blir trötta) men är det bara ett barn hinner vi med 1-2 ombyten.

Alla rekvisita du ser i bilderna på hemsidan är mina. Jag har ett väldigt fint sortiment av pallar, korgar, stolar, fällar osv. Jag har ett litet men lyxigt sortiment av lånekläder för barn mellan 2-10 år. Jag har något mer för flickor än till pojkar. När vi pratar på telefon så kommer vi prata om kläder. Du får hjälp!

Menu