Betalning

För mina kunders bekvämlighet kan du betala med online kortbetalning (VISA, MASTERCARD, eller AMERICAN EXPRESS), med 30-dagars faktura eller via delbetalning.

Tjänster vi kan erbjuda från Svea Ekonomi

Nu kan vi erbjuda dig upp till 12-månaders räntefri delbetalning på din bildbeställning via Svea Ekonomi! Välj mellan 3 flexibla alternativ:

1. 30-dagars faktura

2. 6-månaders räntefri delbetalning

3. 12-månaders räntefri delbetalning

Alla dessa betalningsalternativ från SVEA Ekonomi är räntefria. (En månadsavi tillkommer med varje faktura samt en uppläggningsavgift vid 6-12 månaders delbetalning.) Anledningen till att jag valt att erbjuda SVEA Ekonomis tjänster före andra är för att betalningsplanen är mycket flexibel. Du som kund kan när som helst betala av allt, eller delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad helt utan extra avgifter.

För att beviljas måste du uppfylla basvilkoren:

1. Vara minst 18 år

2. Vara utan betalningsanmärkningar

3. Vara skriven i Sverige sedan minst ett (1) år

 

Ansök direkt med Svea Self

Du kan laborera hemma i lugn och ro och se hur mycket dina månadskostnader skulle bli med olika köpsummor. Klicka på Svea Ekonomis logga nedan för att testa (du får leka fritt med deras kalkylator – länken kommer inte ansöka om kredit eller binda dig till något). Fyll i en önskad köpsumma och klicka på den blå knappen ‘visa kampanjer’ för att se månadskostnader med de olika alternativen.

När du bestämt dig för att dela upp din betalning så hjälper vi dig med din ansökan i studion. Vi gör en kreditprövning och lämnar besked direkt vid din bildvisning. Du behöver ta med giltig legitimation och ha Mobilt Bank-ID i din telefon.

delbetalning

 

 FOTOGRAFERINGSAVGIFTARNA

När vi har bokad en tid för din fotografering kommer jag skicka via email en faktura för din fotograferingsavgift. Detta kan betalas via BG eller via en säker online betalningstjänst med ditt bank/kreditkort.

Alla priser gäller vardagar. +550 kr helgtillägg i mån av tid. 

Barnfotografering - 950 kr

Upp till 1 timmes fotografering i studio av barn och syskon eller familj. (max 4 barn)

Utomhusfotografering - 950 kr

Upp till 1 timmes fotografering av barn, syskon OCH familjebilder i en av mina favorita platser i Tullinge. (max 4 barn)

Barnets första år - 950 kr

Två fotograferingar. En när barnet är 5-7 månader (syskon välkommen) samt en när barnet är 11-13 månader. 

FineArt Porträtt - 950 kr

Vackert barnporträtt med fokus på styling och ljussättning. För barn över 6 år. Max 2 barn.

Gravidfotografering - 950 kr

Upp till 1 timmes fotografering i studio eller utomhus i Tullinge.

Gravid & Babyfotografering paketerbjduande - 1200 kr

Två fotograferingar. Upp till 1 timmes gravidfotografering samt en babyfotografering när barnet är 5-7 månader. (Syskon välkommen till babyfotografering, max 4 barn)

Nyföddfotografering - 1500 kr

2-2½ timmars fotografering av det nya familjemedlem. För bebisar upp till 4 veckor.

CV/Företag/Linked-In - 1200 kr

Professionel porträtt bilder till företag/CV. 15 minuters fotografring inkl 1 bild. 

Det som ingår i fotograferingsavgiften

Planering av din fotografering, telefonrådgivning om kläder osv.

Fotografering

Lån av rekvisita i studion

Personligt bildvisningsmöte i studion

Resa till eventuell utefotograferingsplats inom Tullinge

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgifterna.

FAQs

Kan man köpa presentkort?

Absolut!

Att ge bort en presentkort till en fotografering är en underbar gåva. Att göra en fotografering är dock en investering som kan behöva lite ekonomisk planering. Därför säljar jag presentkort till valfri summa över 2950 kr. Detta pris täcker en vanlig barn/familjefotografering och en inramad förstoring till väggen med matchande digital fil. På sådant sätt behöver inte personen som få presentkortet lägga till mer pengar om de inte vill.

Har du ramar?

Yes! Jag har ett stort sortiment av äkta trä ramar. Du behöver itne tar dig till en rammakare efteråt. Du kan får dina bilder färdig monterat och inramat. Mina ramar är handgjorde mot beställning. Jag använder även finaste kvalite syrafria passepartouter och UV-skyddande krystalklar akrylglass så hela din tavla blir ett vackert hantverk.

Kan man delbetala?

Nu kan vi erbjuda dig upp till 12-månaders räntefri delbetalning på din bildbeställning via Svea Ekonomi! Välj mellan 4 flexibla alternativ: 30-dagars faktura, 3- månders, 6-månaders eller 12-räntefri delbetalning. Läs mer här: http://www.lindholmphotography.com/betalning/

Menu