Betalning

Det vanliga betalnignsmetod är mot 10-dagars faktura. Vill du betala med kreditkort, går det utmärkt, det är bara att säga till. Annars erbjuder vi fler betalningsmöjligheter via Svea Ekonomi.

Tjänster vi kan erbjuda från Svea Ekonomi

Nu kan vi erbjuda dig upp till 12-månaders räntefri delbetalning på din bildbeställning via Svea Ekonomi! Välj mellan 3 flexibla alternativ:

1. 30-dagars faktura

2. 6-månaders räntefri delbetalning

3. 12-månaders räntefri delbetalning

Alla dessa betalningsalternativ från SVEA Ekonomi är räntefria. (En månadsavi tillkommer med varje faktura samt en uppläggningsavgift vid 6-12 månaders delbetalning.) Anledningen till att jag valt att erbjuda SVEA Ekonomis tjänster före andra är för att betalningsplanen är mycket flexibel. Du som kund kan när som helst betala av allt, eller delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad helt utan extra avgifter.

För att beviljas måste du uppfylla basvilkoren:

1. Vara minst 18 år

2. Vara utan betalningsanmärkningar

3. Vara skriven i Sverige sedan minst ett (1) år

 

Ansök direkt med Svea Self

Du kan laborera hemma i lugn och ro och se hur mycket dina månadskostnader skulle bli med olika köpsummor. Klicka på Svea Ekonomis logga nedan för att testa (du får leka fritt med deras kalkylator – länken kommer inte ansöka om kredit eller binda dig till något). Fyll i en önskad köpsumma och klicka på den blå knappen ‘visa kampanjer’ för att se månadskostnader med de olika alternativen.

När du bestämt dig för att dela upp din betalning så hjälper vi dig med din ansökan i studion. Vi gör en kreditprövning och lämnar besked direkt vid din bildvisning. Du behöver ta med giltig legitimation och ha Mobilt Bank-ID i din telefon.

delbetalning

 

Menu