Bildpriser

Vi kommer att boka din bildvisning 1-2 veckor efter din fotografering. Du kommer få se 20-30 färdigredigerade och printade bilder!  Det blir verkligen lätt för dig att titta på dina bilder och välja ut dina favoriter (eller välja alla).

Det finns inget minimum köp, du beställer bara det du älskar!

Jag hjälper dig skapa en beställning som känns bra för ditt hem. Jag erbjuder en komplett print- och inramningstjänst och har visningsexemplar på allt i studion så du känner dig trygg i din beställning. Jag har min egen printstudio där jag printar de flesta förstoringar själv.

Alla mina ramar, album, fotoböcker och imageboxar är handgjorda i Norge mot beställning: Ett äkta hantverk.

Några prisexempel här:

Luster eller fine-art förstoringar: fr. 670 kr

Måttbeställda inramningar och standouts inklusive matchande digital fil: fr. 1 650 kr

Handgjorda album & böcker med val av 12 olika omslagsmaterial: fr. 4 900 kr

Imageboxar: Kollektioner av 10-30 bilder finns i flera olika storlekar. Pris från 6 500 kr

Flera all-inklusive paket finns med produkt och alla digitala filer från 8 990 kr

Priser per november 2017.

FAQs

Kan man köpa presentkort?

Absolut!

Att ge bort en presentkort till en fotografering är en underbar gåva. Att göra en fotografering är dock en investering som kan behöva lite ekonomisk planering. Därför säljar jag presentkort till valfri summa över 2950 kr. Detta pris täcker en vanlig barn/familjefotografering och en inramad förstoring till väggen med matchande digital fil. På sådant sätt behöver inte personen som få presentkortet lägga till mer pengar om de inte vill.

Har du ramar?

Yes! Jag har ett stort sortiment av äkta trä ramar. Du behöver itne tar dig till en rammakare efteråt. Du kan får dina bilder färdig monterat och inramat. Mina ramar är handgjorde mot beställning. Jag använder även finaste kvalite syrafria passepartouter och UV-skyddande krystalklar akrylglass så hela din tavla blir ett vackert hantverk.

Kan man delbetala?

Nu kan vi erbjuda dig upp till 12-månaders räntefri delbetalning på din bildbeställning via Svea Ekonomi! Välj mellan 4 flexibla alternativ: 30-dagars faktura, 3- månders, 6-månaders eller 12-räntefri delbetalning. Läs mer här: http://www.lindholmphotography.com/betalning/

Menu