Mina sessioner

Barnfotografering - 950 kr

Upp till 1 timmes fotografering i studio av barn och syskon/familj. Max 4 barn

Utomhusfotografering - 950 kr

Upp till 1 timmes fotografering av barn och syskon/familjebilder i en av mina favoritplatser i Tullinge. Max 4 barn

FineArt Porträtt - fr. 6 990 kr

Vackert barnporträtt med fokus på styling och ljussättning. För barn över 6 år. Paketpriser gäller för dessa fotograferingar. Mer tid krävs för planering, fotografering och redigering för att skapa skapa dessa konstärliga porträtt. I paketproser ingår fotografering, styling, redigering, printar och digitala filer.

Gravidfotografering - 950 kr

Upp till 1 timmes fotografering i studio eller utomhus i Tullinge.

Mini session - 500 kr

Barnfotografering i 10-15 minuter. Vi fotograferar med de kläder barnet har på sig när ni kommer. Specialapaket med digiala filer finns. Gäller för 1 barn i studion eller ute vissa dagar i månaden. 

Barnets första år paketerbjudande - 950 kr

Två fotograferingar. En när barnet är 5-7 månader (syskon välkommen) samt en när barnet är 11-13 månader. 

Gravid & Babyfotografering paketerbjduande - 1200 kr

Två fotograferingar. Upp till 1 timmes gravidfotografering samt en babyfotografering när barnet är 5-7 månader. (Syskon välkommen till babyfotografering. Max 4 barn

Nyföddfotografering - 1500 kr

2-2½ timmars fotografering av det nya familjemedlem poserade i rekvister, era händer och tillsammans. För bebisar upp till 6 veckor. Begränsad antal tider per månad.

CV/Företag/Linked-In - 1200 kr

Professionel porträtt bilder till företag/CV. 15 minuters fotografering inkl 1 bild. 

Alla priser gäller vardagar.

+550 kr helger & röda dagar (i mån av tid)

När vi har bokad en tid för din fotografering kommer jag skicka via email en faktura för din fotograferingsavgift. Detta kan betalas via BG.

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgifterna. För bildpriser se längre ned.

 

Det som ingår

  • Planering av din fotografering och personlig telefonrådgivning inför din fotografering.

  • Fotografering med min expertis

  • Lån av mina vackra rekvisita 

  • Personligt bildvisningsmöte i studion 1-2 veckor efter din fotografering

  • Resa till eventuell utefotograferingsplats inom Tullinge

Vi kommer att boka din bildvisning 1-2 veckor efter din fotografering. Jag kommer visa dig 20-40 färdigredigerade bilder och jag hjälper dig att skapa en beställning som känns rätt för dig och dit hem.

Bildpriser

Förstoringar

Pigmentbläcks förstoringar för livslång hållbarhet. fr. 670 kr

Tavlor/standouts

Tavlor beställer du från ett stort urval med ramar av äkta trä. T.ex. 24x30 cm inkl matchande digital fil. fr. 1 950 kr

Collagetavlor

Tavlor med 3 eller 4 bilder i en ram med 1-3 lager passpartout inklusive matchande digitala filer. fr. 2 995 kr

Handgjorda album

Album med 10-40 bilder. fr. 4 400 kr

Digitala filer

* Matchande digital fil ingår vid köp av tavlor men kan även köpas styckvis eller i paket. 1200kr/st eller paketpriser från 4250 kr.

Hör av dig för en mer komplett prislista!

Om produkterna

Jag erbjuder en komplett print- och inramningstjänst och har visningsexemplar på allt i studion så du känner dig trygg i din beställning. Jag har min egen printstudio där jag printar, monterar och ramar in de flesta förstoringar själv.

Alla mina ramar, album, fotoböcker och imageboxar är handgjorda beställning. Alla mina förstoringar är på exklusiva fineart och luster papper för det bästa åldersbeständighet. 

Du får ett äkta hantverk.

Jag erbjuder upp till 12-månaders räntefri delbetalning på din bildbeställning via Svea Ekonomi. Välj mellan 4 flexibla alternativ: 30-dagars faktura, 3- månders, 6-månaders eller 12-räntefri delbetalning. Läs mer här: http://www.lindholmphotography.com/betalning/

FAQs

Kan man köpa presentkort?

Absolut!

Att ge bort ett presentkort till en fotografering är en underbar gåva. Att göra en fotografering är dock en investering som kan behöva lite ekonomisk planering. Därför säljer jag presentkort till valfri summa över 2950 kr. Detta pris täcker en vanlig barn/familjefotografering och en inramad förstoring till väggen med matchande digital fil. På så sätt behöver inte personen som får presentkortet lägga till mer pengar om de inte vill.

Har du ramar?

Yes! Jag har ett stort sortiment av äkta träramar. Du behöver inte ta dig till en rammakare efteråt. Du kan få dina bilder färdigmonterade och inramade. Mina ramar är handgjorda mot beställning. Jag använder även finaste kvalite syrafria passepartouter och UV-skyddande kristallklart akrylglas så hela din tavla blir ett vackert hantverk.

Kan man delbetala?

Nu kan vi erbjuda dig upp till 12-månaders räntefri delbetalning på din bildbeställning via Svea Ekonomi! Välj mellan 4 flexibla alternativ: 30-dagars faktura, 3- månders, 6-månaders eller 12-räntefri delbetalning. Läs mer här: http://www.lindholmphotography.com/betalning/

Menu