Mina sessioner

Just nu - halva fotoavgiften samt möjlighet till onlinevisning! se aktuella erbjudande

Ordinarie session (ca. 40 minuter) - 950 kr

Gäller för barn, syskon, familje- eller gravidfotograferingar i studio eller utomhus på en av mina favoritplatser i Tullinge. Fotografering sker på vardagar. Bilder köps seperat (se nedan). Notera att grupp bilder på mer än 3 personer sker utomhus, inte i studio.

När jag fota din bebis innan de är 8 månader, får ni en grattis 1-års fotografering! En kort session bara för det glada 1-åringen innna de fyller 16 månader.

Delux session (ca 1½ timmar) - 1200 kr

Med dessa längre sessioner har vi tid för mer styling, ombytt och kreativitet. dessa sessioner bokas även för nyföddfotografering samt FineArt fotografering. Syskon under 4 år rekommenderas inte vara med vid nyföddfotografering då vi behöver lugn i ro för att skapa dessa bilder. Dessa sessioner bokas även för komplet serie av bilder båda inne i studion och utomhus i trädgården. (Om bara en serie familje bilder ska tas ute, räcker det att boka en ordinarie session).

Alla priser gäller vardagar.

+550 kr helger & röda dagar (i mån av tid)

När vi har bokad en tid för din fotografering kommer jag skicka via email en faktura för din fotograferingsavgift. Detta betalas via BG.

Det ingår inga bilder, digitala filer eller produkter i fotograferingsavgifterna. För bildpriser se längre ned.

  

Det som ingår

 • Planering av din fotografering och personlig telefonrådgivning inför din fotografering.

 • Fotografering med min expertis

 • Lån av mina vackra rekvisita 

 • Personligt bildvisningsmöte i studion 1-2 veckor efter din fotografering 

 • Resa till eventuell utefotograferingsplats inom Tullinge

Vi kommer att boka din bildvisning 1-2 veckor efter din fotografering. Jag kommer visa dig 20-40 färdigredigerade bilder och jag hjälper dig att skapa en beställning som känns rätt för dig och dit hem. 

Bilder köps seperat (se längre ned för bildpriserna och glöm inte AKTUELL ERBJUDANDE).

JUST NU i Corona tider sker bildvisnignen via en personlig online galleri. Jag är tillgänglig över telefonen för att ge hjälp om du behöver det!

Bildpriser

Förstoringar (omonterade foton för egen inramning)

Pigmentbläcks förstoringar för livslång hållbarhet.

 • 15x20 cm: 670 kr

 • 20x30 cm: 990 kr

 • 30x40 cm: 1400 kr

Tavlor/standouts

En komplett tavla klar att hänga på väggen. Det finns ett stort urval med ramar av äkta trä att välja ifrå som gå att få i alla storlekar. 

 • 24x30 cm: fr. 1950 kr

 • 30x30 cm: fr. 2400 kr*

 • 40x50 cm: fr. 3550 kr*

  * Matchande digital fil ingår vid köp av tavlor från 30x30 cm

Collagetavlor

Tavlor med 4 eller 6 bilder i en ram med passpartout.

 • fr. 3750 kr

Fotoböcker

Fotoböcker med plats för 20-40 bilder.

 • fr. 4900 kr

Digitala filer

 • 5st högupplösta digitala filer: 4250 kr

 • fler bilder utöver 5-paket: 750 kr/st

  * Matchande digital fil ingår vid köp av tavlor! 

Om produkterna

Jag erbjuder en komplett print- och inramningstjänst och har visningsexemplar på allt i studion så du känner dig trygg i din beställning. Jag har min egen printstudio där jag printar, monterar och ramar in de flesta förstoringar själv.

Alla mina ramar, album, fotoböcker och imageboxar är handgjorda beställning. Alla mina förstoringar är på exklusiva fineart och luster papper för det bästa åldersbeständighet. 

Du får ett äkta hantverk.

Jag erbjuder upp till 12-månaders räntefri delbetalning på din bildbeställning via Svea Ekonomi. Välj mellan 4 flexibla alternativ: 30-dagars faktura, 3- månders, 6-månaders eller 12-räntefri delbetalning. Läs mer här: http://www.lindholmphotography.com/betalning/

FAQs

Kan man köpa presentkort?

Absolut!

Att ge bort ett presentkort till en fotografering är en underbar gåva. Att göra en fotografering är dock en investering som kan behöva lite ekonomisk planering. Därför säljer jag presentkort till valfri summa över 2950 kr. Detta pris täcker en vanlig barn/familjefotografering och en inramad förstoring till väggen med matchande digital fil. På så sätt behöver inte personen som får presentkortet lägga till mer pengar om de inte vill.

Har du ramar?

Yes! Jag har ett stort sortiment av äkta träramar. Du behöver inte ta dig till en rammakare efteråt. Du kan få dina bilder färdigmonterade och inramade. Mina ramar är handgjorda mot beställning. Jag använder även finaste kvalite syrafria passepartouter och UV-skyddande kristallklart akrylglas så hela din tavla blir ett vackert hantverk.

Kan man delbetala?

Nu kan vi erbjuda dig upp till 12-månaders räntefri delbetalning på din bildbeställning via Svea Ekonomi! Välj mellan 4 flexibla alternativ: 30-dagars faktura, 3- månders, 6-månaders eller 12-räntefri delbetalning. Läs mer här: http://www.lindholmphotography.com/betalning/

Menu