Mina sessioner

Mini-session (ca. 10-15 minuter) - 500 kr

Passar utmärkt vid fotografering av 1 barn eller CV/företagsporträtt. Fotografering sker i studion vardagar eller utomhus vissa dagar i månaden. Specialpaket med digitala filer finns. Bilder köps seperat (se nedan).

Ordinarie session (ca. 40-60 minuter) - 950 kr

Gäller för barn, syskon, familje- eller gravidfotograferingar i studio eller utomhus på en av mina favoritplatser i Tullinge. Gäller även nyföddfotografering med fokus på bebis tillsammans med familjen (mindre fokus på poserade porträtt av bebisen). Fotografering sker på vardagar. Bilder köps seperat (se nedan).

Inne och ute session (ca. 1-1½ timmar) - 1200 kr

Fotografering i bode studion samt trädgården. Vi boka en längre session för att hinna med alla möjliga bilder. Vi kan ta klassika bilder i studion och mer lekfulla lifestyle bilder ute i min vacker trädgård.

FineArt session (ca 1½-2 timmar) - 1200 kr

Vackra porträtt med fokus på styling och ljussättning. Mer tid krävs för planering, fotografering och redigering för att skapa skapa dessa konstnärliga porträtt.  Bilder köps seperat (se nedan). Minimum köp på dessa fotograferingar 3550 kr. 

Nyfödd session (ca 1½-2 timmar) - 1500 kr

1½-2 timmars fotografering av det nya familjemedlem poserade i en avskalad miljö, i rekvisita, era händer och tillsammans. För bebisar upp till 6 veckor. Syskon under 4 år rekommenderas inte vara med vid detta tillfälle. Minimum köp på dessa fotograferingar 3550 kr. 

Alla priser gäller vardagar.

+550 kr helger & röda dagar (i mån av tid)

När vi har bokad en tid för din fotografering kommer jag skicka via email en faktura för din fotograferingsavgift. Detta kan betalas via BG.

Det ingår inga bilder, digitala filer eller produkter i fotograferingsavgifterna. För bildpriser se längre ned.

 

Det som ingår

 • Planering av din fotografering och personlig telefonrådgivning inför din fotografering.

 • Fotografering med min expertis

 • Lån av mina vackra rekvisita 

 • Personligt bildvisningsmöte i studion 1-2 veckor efter din fotografering

 • Resa till eventuell utefotograferingsplats inom Tullinge

Vi kommer att boka din bildvisning 1-2 veckor efter din fotografering. Jag kommer visa dig 20-40 färdigredigerade bilder och jag hjälper dig att skapa en beställning som känns rätt för dig och dit hem. Bilder köps seperat (se nedan).

Bildpriser

Förstoringar (omonterade foton för egen inramning)

Pigmentbläcks förstoringar för livslång hållbarhet.

 • 15x20 cm: 670 kr

 • 20x30 cm: 990 kr

 • 30x40 cm: 1400 kr

Tavlor/standouts

En komplett tavla klar att hänga på väggen. Det finns ett stort urval med ramar av äkta trä att välja ifrå som gå att få i alla storlekar. 

 • 24x30 cm: fr. 1950 kr

 • 30x30 cm: fr. 2400 kr*

 • 40x50 cm: fr. 3550 kr*

  * Matchande digital fil ingår vid köp av tavlor från 30x30 cm

Collagetavlor

Tavlor med 3 eller 4 bilder i en ram med 1-3 lager passpartout.

 • fr. 3750 kr

Imageboxar

En vacker kollektion av alla dina favorit bilder. Finns i flera olika storlekar.

 • fr. 6500 kr

Handgjorda album

Fotoböcker och dragspelsalbum som rymmer med 10-40 bilder.

 • fr. 4000 kr

Digitala filer

* Matchande digital fil ingår vid köp av tavlor! 

 • Digital paketpriser fr: 4 250 kr

Om produkterna

Jag erbjuder en komplett print- och inramningstjänst och har visningsexemplar på allt i studion så du känner dig trygg i din beställning. Jag har min egen printstudio där jag printar, monterar och ramar in de flesta förstoringar själv.

Alla mina ramar, album, fotoböcker och imageboxar är handgjorda beställning. Alla mina förstoringar är på exklusiva fineart och luster papper för det bästa åldersbeständighet. 

Du får ett äkta hantverk.

Jag erbjuder upp till 12-månaders räntefri delbetalning på din bildbeställning via Svea Ekonomi. Välj mellan 4 flexibla alternativ: 30-dagars faktura, 3- månders, 6-månaders eller 12-räntefri delbetalning. Läs mer här: http://www.lindholmphotography.com/betalning/

FAQs

Kan man köpa presentkort?

Absolut!

Att ge bort ett presentkort till en fotografering är en underbar gåva. Att göra en fotografering är dock en investering som kan behöva lite ekonomisk planering. Därför säljer jag presentkort till valfri summa över 2950 kr. Detta pris täcker en vanlig barn/familjefotografering och en inramad förstoring till väggen med matchande digital fil. På så sätt behöver inte personen som får presentkortet lägga till mer pengar om de inte vill.

Har du ramar?

Yes! Jag har ett stort sortiment av äkta träramar. Du behöver inte ta dig till en rammakare efteråt. Du kan få dina bilder färdigmonterade och inramade. Mina ramar är handgjorda mot beställning. Jag använder även finaste kvalite syrafria passepartouter och UV-skyddande kristallklart akrylglas så hela din tavla blir ett vackert hantverk.

Kan man delbetala?

Nu kan vi erbjuda dig upp till 12-månaders räntefri delbetalning på din bildbeställning via Svea Ekonomi! Välj mellan 4 flexibla alternativ: 30-dagars faktura, 3- månders, 6-månaders eller 12-räntefri delbetalning. Läs mer här: http://www.lindholmphotography.com/betalning/

Menu