SENASTE INLÄGG

För att se mina senaste bilder är det bättre att ha kolla på Instagram eller facebook där jag brukar lägga upp bilder några gånger i veckan. Du är väldigt välkommen att följa mig och ta kontakt även där!

1-års fotografering!

Lille E här var tillbaka i studion idag för sin 1-års fotografering. Jag träffade henne redan för 1 år sedan för hennes nyföddfotografering. Det är så roligt att ser att hon ser det samma ut egentligen… och så lik sina systrar som jag har också fotat flera gånger! Denna gången dock, var det bara för lillen tjejens för hennes 1-års bilder. Deesa bilder är tagit med några av min nya fotopropps… Jag njutar av varje fotografering i det nya studion!

1-års fotografering, babyfoto, babyforografering in studion i tullinge stockholm av prsbelönt fotograf Terri Lindholm1-års fotografering, babyfoto, babyforografering in studion i tullinge stockholm av prsbelönt fotograf Terri Lindholm1-års fotografering, babyfoto, babyforografering in studion i tullinge stockholm av prsbelönt fotograf Terri Lindholm

Menu