Gravid och babyfoto

Gravidfotograferingar är bäst när du som väntar barn är mellan vecka 30-34. Under denna tid har du en härlig form och du är förmodligen fortfarande mobil och aktiv! Dessa fotograferingar är bäst om du kommer själv eller med din partner. Vi kan då skapa magiska bilder och leka med ljus på ett konstnärligt sätt som framhäver din underbara kroppsform. Har du andra barn som du vill bli fotograferad med kan vi även ta en härlig serie av bilder där allas relation till din växande mage och det kommande barnet framhävs. Annars, väntar vi tills det lilla barnet har blivit 6-8 månader så tar vi familj- och syskonbilder vid babyfotograferingen.

Erbjudande pris 1200 kr

(Endast gravidfotografering: 950 kr)

Det som ingår i fotograferingsavgiften

Upp till 1-timmes gravidfotografering (rekommenderas mellan vecka 32-36)

Upp till 1-timmes babyfotografering (baby mellan 4-8 månader)

Övriga familjemedlemmar välkomna vid 1 av tillfällena.

Lån av rekvisita i studion

2st bildvisningsmöten i studion

Se info under de olika sessioner för mer info.

Bokningsvilkor

Fotograferingar sker på vardagar, i studion eller ute i Tullinge. Babyfotografering sker när bebisen är mellan 4-8 månader.

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgifterna. Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering (ser här för prisguide). 

Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudande. 

 FAQs

Vad händer om barnen blir sjuka? Får jag boka om?

Självklart!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Då tiderna är begränsade innan jul kan ombokningstiden bli efter jul. Om det inte är acceptable får ni pengarna tillbaka.

Hur bokar vi?

Slå mig en signal!

Du når mig vardagar mellan kl 09:00-15:00 på 0760501808. Är det utanför vanliga tider just nu så kan du fylla i informationen på kontakta oss sidan så återkommer jag till dig! Jag försöker slå dig en signal inom några dagar men under högsäsong kan det ta upp till en vecka och jag tackar för ditt tålamod. Du är naturligtvis välkommen att ringa även om du har lämnat dina uppgifter.  

De uppgifter du lämnar via hemsidan behövs OM vi ska fortsätta med en bokning, men oroa dig inte, jag bokar inget tills vi har pratat.

Har du en tid på dagen där det är lättast att nå dig kan du ange det i formuläret. Jag ska försöka ringa upp dig då om jag kan.

Hur betalar vi?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften mot faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse.  Denna avgift är för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället. Du kan betala via din bank med BankGiro eller med kort via en säker onlinebetalning.

Dina bilder/produkter betalas på samma sätt vid din bildvisning. Du har även möjlighet till 30-dagars faktura eller räntefri delbetalning via Svea Ekonomi.

När får vi se bilderna?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de producter du önskar. När du gå hem från din fotografering komemr du får en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

Välja du en av mina all-inklusiv paket där Love Notes ingår, kan du oftast ta hem dina Love Notes och digitala filer direkt från din bildvisning! Andra produkter är handgjort mot beställning.

Vad ska vi ha för kläder och rekvisita med oss?

När vi bokar din fotograferingstid på telefon kommer vi även prata om kläder så du får tips om vad blir bra på bild! Du får även ett dokument med ditt bekräftelse-email så du kan gå igenom det igen i lugn och ro. 

Om det finns fler barn i familjen räcker en uppsättning kläder (då hinner vi även med familje- och syskon-bilder innan de blir trötta) men är det bara ett barn hinner vi med 1-2 ombyten.

All rekvisita du ser i bilderna på hemsidan är min. Jag har ett väldigt fint sortiment av pallar, korgar, stolar, fällar osv. Jag har ett litet men lyxigt sortiment av lånekläder för barn mellan 2-10 år. Jag har något mer för flickor än till pojkar. När vi pratar på telefon så kommer vi prata om kläder. Du får hjälp!

Menu