Gravidfoto

Gravidfotograferingar är bäst när du som väntar barn är mellan vecka 30-34. Under denna tid har du en härlig form och du är förmodligen fortfarande mobil och aktiv! Dessa fotograferingar är bäst om du kommer själv eller med din partner. Vi kan då skapa magiska bilder och leka med ljus på ett konstnärligt sätt som framhäver din underbara kroppsform. Har du barn som du vill bli fotograferad med kan vi även ta en härlig serie av bilder där allas relation till din växande mage och det kommande barnet framhävs.

 FAQs

Hur går fotograferingen till?

Dessa fotosessioner tar oftast runt 1 timme i studion och vi kör med lite varierad ljussättningar för att skapa dramatiska porträtt av dig (och din närmaste).

Mitt mål är att få så stor variation i bilderna med olika uttryck och set-ups som möjligt innan era barn tröttnar. Fokuset ligger på dig som gravid och relationen mellan dig och det kommande barnet. Det är också fint att ta bilder som fokuserar på dina övriga familjemedlemmar och deras relation till din växande mage.

Vanligtvis kan vi hinna med ett par ombytten. Jag har även några vackra gravidklänningar i studio till låns..

Jag kommer att visa dig runt 20 färdig-redigerade bilder på din bildvisning som du kan välja ifrån (eller ta alla).

Får barn vara med?

Absolut!

Barn får vara med, men om vi ska ta bilder på dig själv behöver du ha med en annan vuxen som kan vakta barnen medan jag fotograferar dig.

Vad händer om barnen blir sjuka? Får jag boka om?

Självklart!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att du får bilder som inte speglar ditt glada barn.

Hur mycket kostar det?

Priset för fotograferingen är från 950 kr och bilderna är utöver det.

Priset på varje bildbeställning är unik då alla kunder har olika smak och förutsättningar. Slutpriset varierar från 4 000 kr – 25 000 kr men ligger oftast mellan 4 000-12 000 kr.  De flesta av mina kunder beställer en imagebox eller 1-4 tavlor tillsammans med alla digitala filer. I slutändan kan din beställning blir lika mycket som en ny iphone eller en TV-apparat. Tänk på att du kommer att njuta av dina tavlor och album i många år framöver så det är en investering för lång tid framöver. (Långt efter din senaste TV-apparat eller iphone har lämnats in till återvinningen.)

Du binder inte upp dig till något i förväg. Du får se dina bilder och exempelprodukter innan du bestämmer någonting och du beställer bara det du älskar!

Ingår digitala filer?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

Hur bokar vi?

Slå mig en signal!

Lämna gärna din kontaktuppgifter via kontakta oss sidan så återkommer jag till dig! Jag försöker återkommer inom 1-2 dagar men får du inte svar slå mig gärna ett signal. Under högsäsongarna kan det ta upp till en vecka och jag tackar för ditt tålamod. Du når mig vardagar mellan kl 09:00-16:00 på 0760501808.  

De uppgifter du lämnar via hemsidan behövs OM vi ska fortsätta med en bokning, men oroa dig inte, jag bokar inget tills vi har pratat.

Har du en tid på dagen där det är lättast att nå dig kan du ange det i formuläret. Jag ska försöka ringa upp dig då om jag kan.

Hur betalar vi?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften mot faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse.  Denna avgift är för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället. Du kan betala via din bank med BankGiro.

Dina bilder/produkter betalas på samma sätt efter din bildvisning. Du har även möjlighet till 30-dagars faktura eller räntefri delbetalning över 3,6 eler 12-månder via Svea Ekonomi.

När får vi se bilderna?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

Vad ska vi ha för kläder och rekvisita med oss?

När vi bokar din fotograferingstid på telefon kommer vi även prata om kläder så du får tips om vad blir bra på bild! Fina underkläder i svart och nude är bra att ha i fall vi ska ta halvnakna bilder, men även att ha under mina fina gravdklänningar som är lite genomsynliga. 

Du kan även kolla på Etsy.com för lite inspiration eller om du vill shoppa lite. Det finns gått om custom gravidklänningar mellan 500 kr och 1500 kr.

Menu