Hur går det till?

Boka din tid!

Hör av dig på telefon, maila eller lämna dina kontaktuppgifter via hemsidan så kan jag maila jag dig med några tidsförlsag. Vi bokar en tid till din fotografering, vanligtvis 1-3 veckor framåt. Det behövs ibland lite planeringstid. På telefon kan vi även prata om dina önskemål, vilka sorts bilder du gillar och vad du har tänkt göra med dina bilder.

Fotograferingen

Kom till studion vid din bokade tid. Det finns gratis parkering på gaten utanför huset. Fotograferingen kan ta allt från 25 minuter till 2 timmar beroende på vilken session du har bokat. Direkt efter fotograferingen tar vi några minuter att tittar tillsammans på mitt produktsortiment så du ser vad du fastnar för och kan föreställa dig hemma.  Du får med dig en komplett produktguide och prislista hem så du kan planera lite hemma i lugn och ro.

Bildvisningen – Just nu med online webbgallerier för bildbeställning

I det vanliga fall kommer du till studion för att se och välja ut vilka bilder du vill beställa. Nu i dessa Corona tider ska vi minska hur mycket vi träffa varandra och hålla avstånd, så beställningen sker nu främst online. Några dagar efter din fotografering får du en länk till ett webbgalleri med alla de bästa bilderna .Du får se alla bilder som blir bra som (oftast 20-40 bilder beroende på fotograferingstyp).  Du kan då i lugn och ro hemma välja ut dina favorit bilder i det format som passar dig bäst.  Behöver du hjälp, kan du ringa mig så hjälpa jag dig över telefonen eller så boka vi en tid i studion. Mina mest populära produkter finns att beställa via webbshoppen: Tavlor, standouts, collage tavlor, fotoböcker samt digitala filer. Betalning sker via faktura/BankGiro eller med hjälpa av Svea Ekonomi för delbetalning. Se erbjudanden för de rabatter som gäller vid beställning i webbgalleriet!

Hämtning av din beställning

När din beställning är klar att hämta (2-8 veckor efter din bildvisning beroende på beställningsart) får du ett sms med en tid att hämta. Passar inte det, kan du ringa så bokar vi en tid som passar bättre. Digitala filer levereras via en nedladdningslänk.

Menu