Hur går det till?

Boka din tid!

Hör av dig på telefon eller lämna dina kontaktuppgifter via hemsidan så ringer jag upp dig. Vi bokar en tid till din fotografering, vanligtvis 2-6 veckor framåt. Det behövs ibland lite planeringstid. På telefon kan vi även prata om dina önskemål, vilka sorts bilder du gillar och vad du har tänkt göra med dina bilder.

Fotograferingen

Kom till studion vid din bokade tid. Det finns gratis parkering på gaten utanför huset. Fotograferingen kan ta allt från 25 minuter till 2 timmar beroende på vilken session du har bokat. Direkt efter fotograferingen bokar vi en tid till din bildvisning som vanligtvis sker veckan därpå.  Vi tar några minuter att tittar tillsammans på mitt produktsortiment så du ser vad du fastnar för.  Du får med dig en komplett produktguide och prislista hem så du kan planera lite hemma i lugn och ro.

Bildvisningen

Vid din bokade bildvisning ser vi först på en bildspel. Jag kommer att visa dig alla bilder som blev bra (20-40 beroende på fotograferingstyp).  Sedan hjälper jag dig att hitta dina favoriter och skapa en balanserad beställning som känns rätt för dig, ditt hem och din budget.

Hämtning av din beställning

När din beställning är klar att hämta (2-8 veckor efter din bildvisning beroende på beställningsart) får du ett sms med en tid att hämta. Passar inte det, kan du ringa så bokar vi en tid som passar bättre.

Menu