FineArt porträttfotograferingar

Våra FineArt sessioner är för vuxna och barn från 6 år. De är mycket lugnare än våra vanliga sessioner då vi fokuserar på 1-2 personer istället för en hel familj. Fotograferingsavgiften för dessa FineArt porträtt sessioner är 1500 kr. Bilder köpa man till precis enligt bild prislistan.

Vi strävar efter en serie på 10-20 bilder med ett genuint lugnt blickfång samt en naturlig glädje, oftast i rörelse. Jag har ett väldigt vackert sortiment av kläder i studion att låna ifrån. Jag har klänningar till tjejer i storlek 104-140. De flesta av mina klänningar kommer från Monsoon i England. De är väldigt lyxiga med fina detaljer och tyger. Du är naturligtvis väldigt välkommen att ta med egna kläder så vi får fler olika outfits i din bildserie. Jag stylar barnen själv i studion med olika håruppsättningar. Jag har lite fuskhår som vi kan lägga till om det behövs och många vackra hårsmycken.

Jag har själv tagit bilder tillsammans med min dotter och jag kan knappt sätta ord på hur värdefulla dessa bilder är. Jag rekommenderar starkt att du som mamma tar bilder tillsammans med din dotter. Ni får en härlig dag i studion tillsammans och efteråt kan ni ta en härlig mamma-dotter fika. Det kan vara något du gör med dina barn när de fyller en viss ålder. När det minsta barnet fyller den åldern så kan ni alla komma tillbaka så fokuserar vi på FineArt syskonporträtt.

Målet med dessa sessioner är en fin tavla att hänger hemma, eller en kollektion av tavlor som hänger tillsammans. Våra Imageboxar är de mest perfekta produkterna till denna session då du får många bilder och några ramar så du kan byta ut dina favoriter. Dessa boxar kommer att bli en skatt som ökar i personligt värde med tiden.

 

Menu