Nyföddfoto/babyfoto

Min nyföddfotograferingsavgift är 1500 kr på vardagar.  Bilder köpa du till enligt bild prislistan. Jag har ingen minimum köp, du köpa bara de bilder du älskar!

Nyföddfotografering sker helst innan bebisen fyllt 14 dagar. Under den första tiden och din bebis är mer lätt poserad då hon sover djupt och kroppen fortfarande är formbar och hopkrupen som den varit i magen. Redan 1-2 veckor senare har din bebis blivit starkare, mer vaken och kanske börjar den få lite ont i magen och hormonprickar brukar visa sig. Vi får fina bilder även då men kanske mindre poserade.

I min 160 kvm fina studio finns allt som behövs för en lyckad fotografering; rätt värme, fåtölj och soffa för amning, mikro för att värma mat, skötbord osv. Det finns ett stort utbud av rekvisita att låna, allt för att skapa vackra porträtt på din nya familjemedlem och hela familjen tillsammans. Då jag bara tar ett begränsat antal fotograferingar varje månad är det oftast ca 3-6 veckors väntetid och därför extra viktigt att preliminärboka din tid redan innan bebisen kommit till världen! Annars kan jag inte garantera en tid för din nyföddfotografering innan din bebis fyller 2 veckor. Tiden går så himla fort i början och det händer mycket för dig och din lilla bebis.

Menu