Nyföddfoto

Dessa 2½ timmars sessioner är särskilt för nyfödda bebisar upp till 4 veckor gamla. Vanligtvis vill jag fotografera nyfödda mellan 5-10 dagar gamla men jag förstår att ibland går inte allting som planerat!  Fokuset i dessa sessioner är på den nykomna lilla bebisen. Under den första tiden är din bebis mer lättposerat då hon sover djupt och kroppen fortfarande är formbar och hopkrupen som den varit i magen. Redan 1-2 veckor senare har din bebis blivit starkare, mer vaken och kanske börjar den få lite ont i magen och hormonprickar brukar visa sig. Vi får fina bilder även då men kanske mindre poserade.

Önskar du dig familjebilder/syskonbilder tillsammans med det nyfödda barnet tillkommer ett tillägg på 600 kr.  Om det äldre syskon är under 3 år rekommenderar vi att ni väntar med syskonbilderna tills barnen har knytits till varandra och den lille kan sitta själv, vilket oftast sker i 6-8 månaders åldern (Det bästa åldern för syskonbilder). Jag har ett stort sortiment av bakgrunder och fotorekvisita särskilt för nyföddfotograferingar som wraps, pannband, filtar, hinkar och skålar! Du behöver inte ta med någonting förutom den vanliga skötväskan. Bebisen kommer fotograferas huvudsakligen i en täckt blöja eller naken.

I min 160 kvm fina studio finns allt som behövs för en lyckad fotografering; rätt värme, fåtölj och soffa för amning, mikro för att värma mat, skötbord osv. Det finns ett stort utbud av rekvisita att låna, allt för att skapa vackra porträtt på din nya familjemedlem och hela familjen tillsammans. Då jag bara tar ett begränsat antal fotograferingar varje månad är det oftast ca 2-4 veckors väntetid och därför extra viktigt att preliminärboka din tid redan innan bebisen kommit till världen! Annars kan jag inte garantera en tid för din nyföddfotografering innan din bebis fyller 2 veckor. Tiden går så himla fort i början och det händer mycket för dig och din lilla bebis.

Kontakta mig!
Menu