Nyföddfoto

UNDER CORONATIDER: Jag har anpassat min arbetsflöde när jag fotografera dessa nyfödda små bebisar så att jag inte behöver hantera bebisen själv. Jag har en härligt flöde med bilder som vi kan ta, mer din hjälp i hanteringen av din skatt. De väldigt noga poserade bilder av sovande bilder tas inte för tillfället.

Dessa 1½- timmars sessioner är särskilt för nyfödda bebisar upp till 6 veckor gamla. Vanligtvis vill fotografers fota nyfödda mellan 5-10 dagar gamla för att kunna posera bebisen som om de ligger kvar i magen. Jag använda väldigt naturliga poser som passar bebisar upp till 6 veckor så ni behöver inte stressa iväg er hemifrån så tidigt om ni inte känner för det. Under den första tiden är din bebis mer lättposerat då hon sover djupt och kroppen fortfarande är formbar och hopkrupen som den varit i magen. Ofta runt 10-12 dagar kommer din bebis börjar äta mer och kanske bebisens magen inte riktigt hinner med så får de lite ont i mage och har svårt att kommer till ro. Det kan vara svårt att fota din bebis i just denna fas. Vid 2 veckor senare har din bebis blivit starkare, mer vaken och kan nog fokusera sin blick utan att korsa ögonen. Vid 5-6 veckors tid är din bebis ännu mer vaken, kan ge bra ögonkontakt med kameran och har vi tur kommer din bebis visa sin vacker svarsleende!

Önskar du dig familjebilder/syskonbilder tillsammans med det nyfödda barnet tillkommer ett tillägg på 600 kr.  Om det äldre syskon är under 3 år rekommenderar jag att ni väntar med syskonbilderna tills barnen har knytits till varandra och den lille kan sitta själv, vilket oftast sker i 6-8 månaders åldern (Det bästa åldern för syskonbilder). Jag har ett stort sortiment av bakgrunder och fotorekvisita särskilt för nyföddfotograferingar som wraps, pannband, filtar, hinkar och skålar! Du behöver inte ta med någonting förutom den vanliga skötväskan. Bebisen kommer fotograferas huvudsakligen i en täckt blöja eller naken.

I min fin studio finns allt som behövs för en lyckad fotografering; rätt värme, soffa för amning, mikro för att värma mat, skötbord osv. Det finns ett stort utbud av rekvisita att låna, allt för att skapa vackra porträtt på din nya familjemedlem och hela familjen tillsammans.

Kontakta mig!
Menu