FineArt Porträtt

Mina FineArt Porträtt sessioner är för vuxna och barn från 6 år. De är mycket lugnare än mina vanliga sessioner då vi fokuserar på en kombination av vackra styling och ljussättning.

Jag strävar efter en serie på 10-20 bilder med ett genuint lugnt blickfång samt en naturlig glädje, oftast i rörelse. Jag har ett väldigt vackert sortiment av kläder i studion att låna ifrån till tjejer. Jag har klänningar till tjejer i storlek 104-150. De är väldigt lyxiga med fina detaljer och tyger. Du är naturligtvis väldigt välkommen att ta med egna kläder så vi får fler olika outfits i din bildserie. Jag stylar barnen själv i studion med olika håruppsättningar. Jag har lite fuskhår som vi kan lägga till om det behövs och många vackra hårsmycken.

Jag har själv tagit bilder tillsammans med min dotter och jag kan knappt sätta ord på hur värdefulla dessa bilder är. Jag rekommenderar starkt att du som mamma tar bilder tillsammans med din dotter. Ni får en härlig dag i studion tillsammans och efteråt kan ni ta en härlig mamma-dotter fika. Det kan vara något du gör med dina barn när de fyller en viss ålder. När det minsta barnet fyller den åldern så kan ni alla komma tillbaka så fokuserar vi på FineArt syskonporträtt.

Målet med dessa sessioner är en fin tavla att hänga hemma, eller en kollektion av tavlor som hänger tillsammans. Våra Imageboxar är de mest perfekta produkterna till denna session då du får många bilder och några ramar så du kan byta ut dina favoriter. Dessa boxar kommer att bli en skatt som ökar i personligt värde med tiden.

Fotograferingsavgiften

1 500 kr

Jag fotograferar upp till 2 st personer enskilt och tillsammans. Jag vill kunna visa dig så mycket variation som möjligt utifrån era önskemål.  Fotograferingen sker i min studio och det tar oftast runt 2 timmar. Dessa fotograferingar sker vardagar, oftast på eftermiddagar efter den obligatoriska skoltiden. Har du skolans planeringsdagar i din kalender så kanske vi kan boka en av dessa dagar. (helger +550 kr).

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgifterna. Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering (se nedan). Du kan läsa mer om bildpriser här.

Det som ingår i fotograferingsavgiften

Planering av din fotografering, telefonrådgivning om kläder osv.

Fotografering av 1-2 personer

Lån av några kläder i studion

Enklare styling med Terri (Makeupartist kan bokas separat)

Personligt bildvisningsmöte i studion

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgifterna. 

 FAQs

Hur går fotograferingen till?

Mina fotosessioner tar oftast runt 1½-2 timmar i studion och gäller för 1-2 personer. 

Mitt mål är att få så stor variation i bilderna med olika uttryck och styling som möjligt. Vi börjar med att lägga fram de kläderna du har tagit med dig och kolla i min garderob om det finns något där ni också vill bli fotograferade i. Då diskuterar vi hårstyling och jag hjälper locka/platta håret eller göra en enklare uppsättning. Jag har några fuskhår vi kan lägga till samt lite hårsmycken.

Får syskon vara med?

Absolut!

Dessa sessioner är för 1-2 personer (oftast syskon eller mamma och ett barn). Barnen ska vara minst 6 år gamla (inga förskola barn) och ska kunna lugnt följa poseringsinstruktioner från mig.

Hur mycket kostar det?

Priset för fotograferingen är från 950 kr och bilderna är utöver det.

Priset på varje bildbeställning är unik då alla kunder har olika smak och förutsättningar. Slutpriset varierar från 4 000 kr – 25 000 kr men ligger oftast mellan 4 000-12 000 kr.  De flesta av mina kunder beställer en imagebox eller 1-4 tavlor tillsammans med alla digitala filer. I slutändan kan din beställning blir lika mycket som en ny iphone eller en TV-apparat. Tänk på att du kommer att njuta av dina tavlor och album i många år framöver så det är en investering för lång tid framöver. (Långt efter din senaste TV-apparat eller iphone har lämnats in till återvinningen.)

Du binder inte upp dig till något i förväg. Du får se dina bilder och exempelprodukter innan du bestämmer någonting och du beställer bara det du älskar!

Ingår digitala filer?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

Vad händer om barnen blir sjuka? Får jag boka om?

Självklart!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att du får bilder som inte speglar ditt glada barn.

Hur bokar vi?

Slå mig en signal!

Du når mig vardagar mellan kl 09:00-15:00 på 0760501808. Är det utanför vanliga tider just nu så kan du fylla i informationen på kontakta oss sidan så återkommer jag till dig! Jag försöker slå dig en signal inom några dagar men under högsäsong kan det ta upp till en vecka och jag tackar för ditt tålamod. Du är naturligtvis välkommen att ringa även om du har lämnat dina uppgifter.  

De uppgifter du lämnar via hemsidan behövs OM vi ska fortsätta med en bokning, men oroa dig inte, jag bokar inget tills vi har pratat.

Har du en tid på dagen där det är lättast att nå dig kan du ange det i formuläret. Jag ska försöka ringa upp dig då om jag kan.

Hur betalar vi?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften mot faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse.  Denna avgift är för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället. Du kan betala via din bank med BankGiro eller med kort via en säker onlinebetalning.

Dina bilder/produkter betalas på samma sätt vid din bildvisning. Du har även möjlighet till 30-dagars faktura eller räntefri delbetalning via Svea Ekonomi.

När får vi se bilderna?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

Väljer du en av mina all-inklusive paket där Love Notes ingår, kan du oftast ta hem dina Love Notes och digitala filer direkt från din bildvisning! Andra produkter är handgjorda mot beställning.

Vad ska vi ha för kläder och rekvisiter med oss?

När vi bokar din fotograferingstid på telefonen kommer vi även prata om kläder så du får tips om vad blir bra på bild! Du får även ett dokument med din bekräftelse email så du kan ta det en gång till i lugn och ro.

Jag har ett litet men lyxigt sortiment av lånekläder för barn mellan 2-10 år. Jag har något mer för flickor än till pojkar. När vi pratar på telefon så kommer vi prata om kläder. Du får hjälp!

Menu