FineArt Porträtt

Mina FineArt Porträtt sessioner är för vuxna och barn från 6 år. De är mycket lugnare än mina vanliga sessioner då vi fokuserar på en kombination av vackra styling och ljussättning för att skapa bilder som påminner om gamla målningar.

Jag strävar efter en bild kollektion med ett genuint lugnt blickfång samt en naturlig glädje. Inför fotograferingen kommer vi prata på telefonen eller ännu bättre på (facetime/skype) om kläder och styling så ni kan rota i garderoben och butiker efter lämpliga plagg. Jag har ett väldigt vackert sortiment av kläder i studion att låna ifrån till tjejer. Jag har flera lyxiga klänningar till tjejer i storlek 116-150. Jag stylar barnen själv i studion med olika håruppsättningar med hjälp ibland av lite fuskhår.

Jag har själv tagit bilder tillsammans med min dotter och jag kan knappt sätta ord på hur värdefulla dessa bilder är. Jag rekommenderar starkt att du som mamma tar bilder tillsammans med ditt barn. Ni får en härlig dag i studion tillsammans och efteråt kan ni ta en härlig fika. Det kan vara något du gör med dina barn när de fyller en viss ålder. När det minsta barnet fyller den åldern så kan ni alla komma tillbaka så fokuserar vi på FineArt syskonporträtt.

Menu