Just nu - halva fotoavgiften samt möjlighet till onlinevisning! se aktuella erbjudande

Priser 2020

Ordinarie session (ca. 30-45 minuter) – 950 kr

Gäller för barn, syskon, familje- eller gravidfotograferingar i studio eller utomhus på en av mina favoritplatser i Tullinge. Fotografering sker på vardagar. Bilder köps seperat (se nedan). Dessa session är perfekta för den som vill ha porträtt på sig själv, barnen eller kanske även familj- eller syskonbilder. Passar även för enklare gravidfotograferingar utomhus eller i studion med en ljussättning.

När jag fota din bebis innan de är 8 månader, får ni en grattis 1-års fotografering! En kort session bara för det glada 1-åringen innna de fyller 16 månader.

Notera att, på grund av corona, sker fotografering med mer än 3 personer utomhus och inte i studio. Vid fotografering av flera barn under 5 år, sker alla fotogafering utomhus så vi kan mycket lättare hålla avstånd medans de små turas om att blir fotograferade. Jag har en helt fantastikt trädgård runt studion för fotografering ute, eller fota vi i skogen eller en annan vacker miljö i närheten.

Delux session (1-1½ timmar) – 1200 kr

Med dessa längre sessioner har vi tid för mer styling, flera bakgrunder, fler ombytt och helt enkelt mer kreativitet.

Denna session bokas för nyföddfotogrfering då vi behöver mer tid för lugn och ro, amning och kramar under fotograferingsgång. Dessa sessioner bokas för FineArt fotografering men även fär gravidfotografering där flera olika ljusättningar önskas. t.e.x high key (vit bakgrund) siluett bilder OCH low key (svart bakgrund) ljusmålade bilder.

Vilkor

 • Alla priser gäller vardagar
 • +550 kr helger & röda dagar (i mån av tid och oftast behöva bokas flera veckor i förväg)
 • När vi har bokad en tid för din fotografering kommer jag skicka via email en faktura för din fotograferingsavgift. Detta betalas via BG.
 • Det ingår inga färdiga foto, digitala bilder eller produkter i fotograferingsavgifterna.Bilder köpas separat enligt prislistan. För bildpriser scrolla ned.
 • Blir ni, eller jag sjuka, följa vi rekomendationerna och träffas inte, men vi boka om din tid 1-2 veckor framåt.

      Bildpriser

Följande priser är ordinariepriser. När du beställar dina bilder via webbgalleri inom 7 dagar får du 20-30% rabatt på dessa priser! 

Förstoringar (omonterade foton för egen inramning)

Pigmentbläcks förstoringar för livslång hållbarhet.

 • 15x20 cm: 670 kr

 • 20x30 cm: 990 kr

 • 30x40 cm: 1400 kr

Tavlor/standouts

En komplett tavla klar att hänga på väggen. Det finns ett stort urval med träramar att välja ifrån som gå att få i alla storlekar. Mina husets ramar är snygga, tidslösa träramar i svart, vit eller brun och är handgjorda i Sverige.

 • 20x30cm/24x30 cm: fr. 1950 kr

 • 30x30cm/30x40cm: fr. 2400 kr*

 • 40x50 cm: fr. 3550 kr*

  * Matchande digital fil ingår vid köp av tavlor från 30x30 cm

Collagetavlor

Tavlor med 4 eller 6 bilder i en ram med passpartout.

 • fr. 3750 kr

Fotoböcker

Fotoböcker med plats för 20-40 bilder.

 • fr. 4900 kr

Digitala filer

 • 5st högupplösta digitala filer: 4250 kr

 • fler bilder utöver 5-paket: 750 kr/st

  * Matchande digital fil ingår vid köp av tavlor! 

Om produkterna

Jag erbjuder en komplett print- och inramningstjänst och har visningsexemplar på allt i studion så du känner dig trygg i din beställning. Jag har min egen printstudio där jag printar, monterar och ramar in de flesta förstoringar själv.

Alla mina ramar, album, fotoböcker och imageboxar är handgjorda beställning. Alla mina förstoringar är på exklusiva fineart och luster papper för det bästa åldersbeständighet. 

Du får ett äkta hantverk.

Jag erbjuder upp till 12-månaders räntefri delbetalning på din bildbeställning via Svea Ekonomi. Välj mellan 4 flexibla alternativ: 30-dagars faktura, 3- månders, 6-månaders eller 12-räntefri delbetalning. Läs mer här: http://www.lindholmphotography.com/betalning/

FAQs

Kan man köpa presentkort?

Absolut!

Att ge bort ett presentkort till en fotografering är en underbar gåva. Att göra en fotografering är dock en investering som kan behöva lite ekonomisk planering. Därför säljer jag presentkort till valfri summa över 2950 kr. Detta pris täcker en vanlig barn/familjefotografering och en inramad förstoring till väggen med matchande digital fil. På så sätt behöver inte personen som får presentkortet lägga till mer pengar om de inte vill.

Har du ramar?

Yes! Jag har ett stort sortiment av äkta träramar. Du behöver inte ta dig till en rammakare efteråt. Du kan få dina bilder färdigmonterade och inramade. Mina ramar är handgjorda mot beställning. Jag använder även finaste kvalite syrafria passepartouter och UV-skyddande kristallklart akrylglas så hela din tavla blir ett vackert hantverk.

Kan man delbetala?

Nu kan vi erbjuda dig upp till 12-månaders räntefri delbetalning på din bildbeställning via Svea Ekonomi! Välj mellan 4 flexibla alternativ: 30-dagars faktura, 3- månders, 6-månaders eller 12-räntefri delbetalning. Läs mer här: http://www.lindholmphotography.com/betalning/

Menu