Utefotografering

Jag har flera platser i Tullinge som är utmärk till din utomhusfotografering i morgon eller kvällsljus! Juni r det bästa månad för blommiga fotograferingar. Augusti är det absolut bästa månad för tidig kvällsfotograferingar med fina färger och lite mjukare ljus på en rimligt tid på dagen! Under dessa sessioner tar jag porträtt på barnen, syskon och familjen som du önskar men även lekfyllde bilder på hela familjen.

Fotograferingsavgiften

950 kr

Fotografering ta upp till 1 timmar i en av mina favoriter plaster i Tullinge där miljö och ljuset blir bra på bild. Fotograferingen sker vanligtvis vardagar (helg + 950 kr).

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgifterna. Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering (ser nedan). Du kan läsa mer om bildpriser här.

Det som ingår i fotograferingsavgiften

Planering av ditt fotografering, telefonrådgivning om kläder osv.

 Fotografering

Transport tid för mig till vår Tullinge lokation

Personligt bildvisningsmöten i studion

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgifterna. Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering (ser nedan).

 FAQs

Hur går fotograferingen till?

Mina utomhusfotosessioner tar oftast runt 40-50 minuter. Föruom vackra porträtt bilder ute i Tullinge fina miljö blir det mycket lekfulla och ögonblicksbilder. jag ahr flera vackra platser beroende på årstid och dagtid.

Mitt mål är att få så stor variation i bilderna med olika uttryck och miljö som möjligt innan era barn tröttnar. Fotograferar jag en flerbarnsfamilj så rekommenderar jag att du satsar på en uppsättning av kläder. vanligtvis tar jag porträtt på alla enskilt i familjen, syskonbilder, familjebilder samt om tiden räcker till även föräldrabilder med varje barn.

Jag kommer att visa dig 20-30 färdig redigerade bilder på din bildvisning.

Jag rekommendera inte utomhus sessioner för barn under 1 år då barnet blir oftast fullt upp med upptäcker gräset, blommor mm att de får väldigt fokuserade min att de inte ofta titta upp.

Få syskon vara med?

Absolut!

I de vanliga 1-timmars barn/familjefotograferingar är upp till 4 syskonbarn välkomna. Syskonfotografering med barn runt 1 år är en utmaning. Det är mycket lättare för alla inblandade att ta syskonbilder innan lillan har lärt sig går. ordentligt och vänjat sig med att vara ute.  

Vad händer om barnen blir sjuka? Får jag boka om?

Självklart!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att du får bilder som inte spegla ditt glada barn.

Hur mycket kostar det?

Priset för fotograferingen är från 950 kr och bilderna är utöver det.

Priset på varje bildbeställning är unik då alla kunder har olika smak och förutsättningar. Slutpriset varierar från 4 000 kr – 25 000 kr men ligger oftast mellan 4 000-12 000 kr.  De flesta av mina kunder beställer en imagebox eller 1-4 tavlor tillsammans med alla digitala filer. I slutändan kan din beställning blir lika mycket som en ny iphone eller en TV-apparat. Tänk på att du kommer att njuta av dina tavlor och album i många år framöver så det är en investering för lång tid framöver. (Långt efter din senaste TV-aparat eller iphone har lämnats in till återvinningen.)

Du binder inte upp dig till något i förväg. Du får se dina bilder och exempelprodukter innan du bestämmer någonting och du beställar bara det du älskar!

Ingår digitala filer?

Vid köp av tavlor från 20×30 cm (A4) så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

Hur bokar vi?

Slå mig en signal!

Du når mig vardagar mellan kl 09:00-15:00 på 0760501808. Är det utanför vanliga tider just nu så kan du fylla i informationen på kontakta oss sidan så återkommer jag till dig! Jag försöker slå dig en signal inom några dagar men under högsäsong kan det ta upp till en vecka och jag tackar för ditt tålamod. Du är naturligtvis välkommen att ringa även om du har lämnat dina uppgifter.  

De uppgifter du lämnar via hemsidan behövs OM vi ska fortsätta med en bokning, men oroa dig inte, jag bokar inget tills vi har pratat.

Har du en tid på dagen där det är lättast att nå dig kan du ange det i formuläret. Jag ska försöka ringa upp dig då om jag kan.

Hur betalar vi?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften via 10-dagars faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse.  Denna avgift är för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället. Du kan betala via dina bank med BankGiro eller med kort via en säker onlinebetalning.

Dina bilder/produkter betalas på samma sätt vid din bildvisning. Du har även möjlighet till 30-dagars faktura eller räntefritt delbetalning via Svea Ekonomi.

När får vi se bilderna?

Efter din fotografering får du en komplett produktkatalog och prislista att ta med dig hem så ni kan, i lugn och ro, prata ihop er och diskutera vad ni vill göra med era bilder. Du kommer tillbaka till studion 1-2 veckor senare för att välja ut era favoriter och beställa i det format ni vill.  

Välja du en av mina all-inklusiv paket där Love Notes ingår, kan du ta hem dina Love Notes och digitala filer direkt från din bildvisning! Andra produkter är handgjort mot beställning.

Vad ska vi ha för kläder och rekvisiter med oss?

När vi bokar din fotograferingstid på telefonen kommer vi även prata om kläder så du får tips om vad blir bra på bild! Du får även ett dokument med din bekräftelse email så du kan ta det en gång till i lugn och ro. 

Om det finns flera barn i familjen räcker en uppsättning kläder (då hinner vi även med familje och syskon bilder innan de blir trötta) men är det bara ett barn hinner vi med 1-2 ombyten.

Alla rekvisita du ser i bilderna på hemsidan är mina. Jag har ett väldigt fint sortiment av pallar, korgar, stolar, fällar osv. Jag har ett litet men lyxigt sortiment av lånekläder för barn mellan 2-10 år. Jag har något mer för flickor än till pojkar. När vi pratar på telefon så kommer vi prata om kläder. Du får hjälp!

Menu