Fotograf Terri Lindholm

ERBJUDANDE: BABY FOTOGRAFERING

Babyfotografering i studio

600 kr

 

Ord.pris 1200 kr

för bebisar 3-15 månader

 

Fotografering i studio måndagar samt torsdagar.

Gäller fotografering av baby med eller utan föräldrar

Önskas syskonbilder gäller ord. pris
Ej för nyfödda 2-6 veckor

 

Bilder köper man till separat via ONLINEgalleri med ca. 20-40 bilder för urval.

Paket finns fr. 4250 kr Läs mer om produkter och priser här.

 

Babyfoto mini sessioner!

Fånga din bebis fantastiska milstolpar under första året!

Tillsammans skapar vi ett minne för livet.

 

3 750 kr

(Ord. pris 5 450 kr)

 

Välj om du vill göra 1, 2 eller 3 sessioner under barnets först år

och får flera milstolpar förevigade. Pris per fotosession.

 

Vad ingår?

 

  • 20 minuters fotografering i studio
  • 5 matchande högupplösta digitala bilder
  • BONUS! dina 5 digitala bilder även som förtsoringar 15x20cm!
  • Ett webbgalleri där du beställer dina bilder inom 7 dagar från ett urval av 15-20 bilder
  • 1000 kr rabattkupong för köpa av tavlor (minst storlek 30x30cm)
  • Lån av rekvisita

Fotografering av ett barn (ej syskon eller familjebilder).

Du kan lägga till fler bilder styckevis. Paket med flera bilder finns.

 

BONUS!!! - en fotobok med barnets milstolpar samlade* !!!
(värde 5900 kr)

 

* Väljer du att fotografera ditt barn tre gånger under första året får du en superfin fotobok som bonus när barnet fyllt 1 år. Där samlas bilderna från alla dina tre sessioner.

Är du intresserad av tavlor och våra andra fina produkter kan du

läsa mer om våra produkter här.

 

Kontakta mig för att boka in en milstolpesession.

Ange barnets ålder samt att du är intresserad av en milstolpesession.

Begränsat antal tider!

 

Kontakta mig för att boka en fototid för din bebis!

 

Rekommenderade åldrar för olika fotograferingar

 

  • Vid 3-4 månader kan de oftast ligga på magen en kort stund och hålla upp sitt huvud stadigt. Smälla av söta små leende och ibland sitta en kort stund i små hinkar och korgar. I föräldrarnas famn och händer ger en varm och fin känsla.
  • Vid 6-8 månader sitter oftast ditt barn själv, kan ligga på rygg och leka med sina små fötter och posera som en liten supermodell. Bjuder på mycket skratt och kanske kan leka med klossar. Vi kan använda fina korgar och små möbler.
  • Vid 11-13 månader kan vi ta den klassiska 1-års bilden där barnet står själv med stöd mot en mindre stol. De kan ofta även krypa eller stå med stöd eller stolt själva. En lekfull ålder med stor variation på bilderna.

Erbjudandet gäller endast för fotografering av ett barn, utan syskon eller familjebilder. Önskas syskon och familjebilder tillkommer 1200 kr i tillägg. I sådant fall rekommenderar jag syskonbilder vid 6-7 månaders ålder innan bebisen har fått fart i benen. Bonus fotoboken gäller även vid 2 mini sessioner och en nyföddsession.

 

FAQs

Hur går fotograferingen till?

Mina 4-12månaders fotosessioner tar oftast runt 40 minuter i studion. Om det är bara baby, eller familj med ett barn är vi oftast klara lite tidigare.

Mitt mål är att få så stor variation i bilderna med olika uttryck och set-ups som möjligt innan era barn tröttnar.

Är det bara en bebis så brukar vi hinna med 1-2 kläduppsättningar samt lite halv-nakenfis bilder men även familjebilder och föräldrabilder om så önskas.

Fotograferar jag en flerbarnsfamilj så rekommenderar jag att du satsar på en uppsättning av kläder. Då kan vi fokusera på att skapa porträtt och syskonbilder som matchar.

1-års fotograferingen blir en 20-minuters fotografering i studion av bara födelsedagsbarnet för att fånga slutet av spädbarnsåret - jag kan stå/gå själv!

Får syskon vara med?

Absolut! Det är mycket lättare för alla inblandade att ta syskonbilder innan lillan har lärt sig går. Jag rekommenderar därför att ta syskonbilder när bebisen är runt 6-8 månader: när hon kan sitta stabilt men innan hon kryper! har du en 1 och 3 åring, ska du vara berredd för ett gympa pass! :)

 

Vad händer om barnen blir sjuka? Får jag boka om?

Självklart!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att du får bilder som inte speglar ditt glada barn.

Hur mycket kostar det?

Priset för båda fotograferingar är 1200 kr och bilderna köpa du separat.

Priset på varje bildbeställning är unik då alla kunder har olika smak och förutsättningar. Slutpriset varierar oftast mellan 4000 kr – 25 000 kr men ligger oftast mellan 5 000 - 12 000 kr. De flesta av mina kunder beställer 1-4 tavlor tillsammans med alla digitala filer. I slutändan kan din beställning blir lika mycket som en ny mobiltelefon eller en TV-apparat. Tänk på att du kommer att njuta av dina tavlor och album i många år så det är en investering för lång tid framöver. (Långt efter din senaste TV-aparat eller iphone har lämnats in till återvinningen.)

Du binder inte upp dig till något i förväg. Du får se dina bilder och exempelprodukter innan du bestämmer någonting och du beställar bara det du älskar!

Ingår digitala filer?

Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset. Du kan naturligtvis beställa digitala bilder. De säljs i paket av 5st, 10st eller alla i galleriet.

Hur bokar vi?

Slå mig en signal!

Lämna gärna din kontaktuppgifter via kontakta oss sidan så återkommer jag till dig! Jag försöker återkommer inom 1-2 dagar men får du inte svar slå mig gärna ett signal. Under högsäsongarna kan det ta upp till en vecka och jag tackar för ditt tålamod. Du når mig vardagar mellan kl 09:00-16:00 på 0760501808.

De uppgifter du lämnar via hemsidan behövs OM vi ska fortsätta med en bokning, men oroa dig inte, jag bokar inget tills vi har pratat.

Har du en tid på dagen där det är lättast att nå dig kan du ange det i formuläret. Jag ska försöka ringa upp dig då om jag kan.

Hur betalar vi?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften mot faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället. Du kan betala via din bank med BankGiro.

Dina bilder/produkter betalas på samma sätt efter din bildvisning. Du har även möjlighet till 30-dagars faktura eller räntefri delbetalning över 3,6 eler 12-månder via Svea Ekonomi.

När får vi se bilderna?

Några dagar efter din fotografering komemr du får ett meail med en länk till en privat webbgalleri. Där kan ni se och beställa dina bilder. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro i soffan, titta på bilderna och diskutera din bildköp.

Vad ska vi ha för kläder och rekvisita med oss?

När vi bokar din fotograferingstid på telefon kommer vi även prata om kläder så du får tips om vad blir bra på bild! Du får även tips med ditt bekräftelse-email.

Om det finns fler barn i familjen räcker en uppsättning kläder (då hinner vi även med familje- och syskon-bilder innan de blir trötta) men är det bara ett barn hinner vi med 1-2 ombyten.

All rekvisita du ser i bilderna på hemsidan är min. Jag har ett väldigt fint sortiment av pallar, korgar, stolar, fällar osv. Jag har ett litet men lyxigt sortiment av lånekläder för barn mellan 2-13 år. Jag har något mer för flickor än till pojkar. Jag har även några vackra handgjorde bebisplagg skapat just för fotograferingar runt 6-8 månader. När vi pratar på telefon så kommer vi prata om kläder. Du får hjälp!

instagram terri lindholm
facebook terri lindholm

Mårdvägen 9

146 38 Tullinge

 

Tel: 0760501808

Open weekdays 08:45-16:00

Sessions by appointment only