student, studentfoto tullinge, fotograf student

Studentfoto

Studentfoto

Efter långa år av kämpande är äntligen dagen här alla tonåringar väntat på. Studenten! Nästa steg är den ute i vuxenlivet jobb eller till vidare studier. Det är så värt att föreviga denna dag med några studentbilder för hela familjen att ta med sig i framtiden.


PASSA PÅ ATT TA STUDENTFOTO TILL DENNA BOKA TIDIGT ERBJUDANDEPRIS!

2900 kr inkl. fotograferingstid och 3 digitala bilder. (Boka senaste 30/4 för en fototid i maj eller juni 2021.)

 

VAD INGÅR?

  • Du väljer själv om du vill ha dina studentfoto utomhus eller i studion. Vid utomhusfotograferingen får hela familjen vara med!
  • ca 20 minuters fotografering (vardagar, begränsade kvällar så boka tidigt). Bokas naturligtvis om i fall av dåligt väder!
  • Du väljer dina tre bilder via ett onlinegalleri inom 7 dagar. Självklart går det bra att beställa till fler digitala bilder eller färdiga produkter.
  • Går ej att kombinera med andra erbjudande eller rabatter.

 

VAD KOSTAR DET OM JAG VILL HA FLER BILDER? Kontakta mig!!

 

Fotograferingsavgiften

1 200 kr

Jag fotograferar upp till 2 st personer enskilt och tillsammans. Jag vill kunna visa dig så mycket variation som möjligt utifrån era önskemål. Fotograferingen sker i min studio och det tar oftast 1½-2 timmar. Dessa fotograferingar sker vardagar, oftast på eftermiddagar efter den obligatoriska skoltiden. Har du skolans planeringsdagar i din kalender så kanske vi kan boka en av dessa dagar. (helger +550 kr).

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgifterna. Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering (se nedan). Du kan läsa mer om bildpriser här.

FAQs

Hur går fotograferingen till?

Dessa sessioner tar 1-2 timmar beroende på ditt val av paket.

Mitt mål är att skapa en vackert, varierad och tidslös porträttserie åt dig. När ni kommer, börjar vi med att lägga fram kläderna du har tagit med dig och kollar i min garderob för att se om det finns något som ni också vill bli fotograferade i. Vi diskuterar hårstyling och jag hjälper till med att locka/platta håret alternativt göra en enklare uppsättning. Jag har ett par olika löshår som vi kan använder samt några hårsmycken. Beroende på val av paket och hur många ni är, kan vi göra flera olika ombyten.

 

Får syskon vara med?

Absolut!

Barnen ska vara minst 6 år gamla (inga förskolebarn). Barnen ska kunna följa poseringsinstruktioner från mig. Dessa sessioner är ganska lugna och kräver lite tålamod.

 

Hur mycket kostar det?

I paketpriserna ingår en summa att använda mot beställning av tavlor etc. Du kanske vill köpa till ramar till de bilder som ingår eller beställa en större tavla av ditt favoritporträtt. De flesta av mina kunder vill ha åtminstone en ordentlig tavla på väggen. T.ex. en 40x50cm tavla med en fineart print kostar från 3 550 kr.

Ingår digitala filer?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

Vad händer om barnen blir sjuka? Får jag boka om?

Självklart!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att du får bilder som inte speglar ditt glada barn.

Hur bokar vi?

Slå mig en signal!

Lämna gärna din kontaktuppgifter via kontakta oss sidan så återkommer jag till dig! Jag försöker återkommer inom 1-2 dagar men får du inte svar slå mig gärna ett signal. Under högsäsongarna kan det ta upp till en vecka och jag tackar för ditt tålamod. Du når mig vardagar mellan kl 09:00-16:00 på 0760501808.

De uppgifter du lämnar via hemsidan behövs OM vi ska fortsätta med en bokning, men oroa dig inte, jag bokar inget tills vi har pratat.

Har du en tid på dagen där det är lättast att nå dig kan du ange det i formuläret. Jag ska försöka ringa upp dig då om jag kan.

Hur betalar vi?

Innan din fotografering betalar du bokningsavgift på 1500 kr mot faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Resterande belopp av paketet faktueras i samband med fotograferingen.

De produkter du betäller utöver paketet kan betalas via faktura (10-dagar), kreditkort vid din bildvisning eller via SveaEkonomin som erbjudan räntefritt delbetalning.

När får vi se bilderna?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

Vad ska vi ha för kläder och rekvisiter med oss?

När vi bokar din fotograferingstid på telefonen kommer vi även prata om kläder så du får tips om vad blir bra på bild! Du får även ett dokument med din bekräftelse email så du kan ta det en gång till i lugn och ro.

Jag har ett litet men lyxigt sortiment av lånekläder för barn mellan 2-10 år. Jag har något mer för flickor än till pojkar. När vi pratar på telefon så kommer vi prata om kläder. Du får hjälp!

Mårdvägen 9

146 38 Tullinge

 

Tel: 0760501808

Open weekdays 08:45-16:00

Sessions by appointment only