Fotograf Terri Lindholm

Gravidfoto

Gravidfotograferingar är bäst när du som väntar barn är mellan vecka 30-34. Under denna tid har du en härlig form och du är förmodligen fortfarande mobil och aktiv! Dessa fotograferingar är bäst om du kommer själv eller med din partner. Vi kan då skapa magiska bilder och leka med ljus på ett konstnärligt sätt som framhäver din underbara kroppsform. Har du andra barn som du vill bli fotograferad med kan vi även ta en härlig serie av bilder där allas relation till din växande mage och det kommande barnet framhävs. Vill du även fota bebisen kan vi boka båda gravid och baby fotograferingar med ett specialpris.

 

Fotograferingsavgift: 1200 kr / 1500 kr

Priset gäller på vardagar / Helger. Helgpris gäller även röda dagar. Inga bilder ingår i fotograferingsavgiften. Alla bilder köps separat enligt prislistan.


Bilderna kan köpas digitalt, färdig att ramar in själv, eller helt färdig att hänga på väggen. Det brukar bli 20-40 bilder till ditt galleri för dit urval. Rabatter finns vid beställning av bilder inom 7 dagar från att du få ditt webbgalleri. Se översikt på bildpriser här. Kontakta mig via länk nedan för en mer komplett prislistan på bildern och aktuella paket.

Kontakta mig för att boka en fototid för din gravidfotografering!

 

FAQs

Vad händer om barnen blir sjuka? Får jag boka om?

Självklart!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Du vill säkert ha bilder på dina barn när de är pigga och glada.

Hur bokar vi?

Slå mig en signal!

Lämna gärna din kontaktuppgifter via kontakta oss sidan så återkommer jag till dig! Jag försöker återkommer inom 1-2 dagar men får du inte svar slå mig gärna ett signal. Under högsäsongarna kan det ta upp till en vecka och jag tackar för ditt tålamod. Du når mig vardagar mellan kl 09:00-16:00 på 0760501808.

De uppgifter du lämnar via hemsidan behövs OM vi ska fortsätta med en bokning, men oroa dig inte, jag bokar inget tills vi har pratat.

Har du en tid på dagen där det är lättast att nå dig kan du ange det i formuläret. Jag ska försöka ringa upp dig då om jag kan.

Hur betalar vi?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften mot faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället. Du kan betala via din bank med BankGiro.

Dina bilder/produkter betalas på samma sätt efter din bildvisning. Du har även möjlighet till 30-dagars faktura eller räntefri delbetalning över 3,6 eler 12-månder via Svea Ekonomi.

När får vi se bilderna?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de producter du önskar. När du gå hem från din fotografering komemr du får en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

Välja du en av mina all-inklusiv paket där Love Notes ingår, kan du oftast ta hem dina Love Notes och digitala filer direkt från din bildvisning! Andra produkter är handgjort mot beställning.

Vad ska vi ha för kläder och rekvisita med oss?

När vi bokar din fotograferingstid på telefon kommer vi även prata om kläder så du får tips om vad blir bra på bild! Du får även ett dokument med ditt bekräftelse-email så du kan gå igenom det igen i lugn och ro.

Om det finns fler barn i familjen räcker en uppsättning kläder (då hinner vi även med familje- och syskon-bilder innan de blir trötta) men är det bara ett barn hinner vi med 1-2 ombyten.

All rekvisita du ser i bilderna på hemsidan är min. Jag har ett väldigt fint sortiment av pallar, korgar, stolar, fällar osv. Jag har ett litet men lyxigt sortiment av lånekläder för barn mellan 2-13 år. Jag har något mer för flickor än till pojkar. Jag har även några vackra handgjorde bebisplagg skapat just för fotograferingar runt 6-8 månader. När vi pratar på telefon så kommer vi prata om kläder. Du får hjälp!

instagram terri lindholm
facebook terri lindholm

Mårdvägen 9

146 38 Tullinge

 

Tel: 0760501808

Open weekdays 08:45-16:00

Sessions by appointment only