Fotograf Terri Lindholm

Hur går det till?

1. Boka din tid!

 

Det är lättast att lämna dina kontaktuppgifter via hemsidan så kan jag maila jag dig med några tidsförslag. Du är även välkommen att ringa/maila. Vi bokar en tid till din fotografering, vanligtvis 1-3 veckor framåt. Det behövs ibland lite planeringstid. Men ibland handla det om timing och alla ska vara friska. Är alla friska just nu, ring så ser om vi kan hitta en tid snarast!


När vi har hittat en tid får du en bokningsbekräftelsen via email med tips inför fotograferingen. Jag skickar även en faktura för fotograferingsavgiften (därför behövs din adress). Vill du ringa mig kan vi prata om några särskilda önskemål, vilka bilder du gillar bäst i galleriet och vad du har tänkt göra med dina bilder, annars tar vi det på plats vid fotograferingstillfället.

Babyfoto i studio tagit av terri lindholm, fotograf i stockholm
fotostudio tullinge

 

2. Fotograferingen


Kom till studion vid din bokade tid. Det finns gratis parkering på gatan utanför huset. Fotograferingen kan ta allt från 25 minuter till 2 timmar beroende på vilken session du har bokat. Det är bäst att barn är ombytta när ni kommer så de slipper stressen med det direkt innan vi ska fotograferas. Vi väljer en bakgrund som matchar kläderna och tar fram rekvisita som du/barnen fastnar för. Jag fotograferar med blixt på stativ men kamera i handen.


När det kommer till barnfotografeirng är det teamwork som gäller mellan oss att får dessa underbara resultat! Jag ger dig instruktioner om hur du bäst kan hjälpa till. Jag är tydlig i min guidning så att tillsammans skapa vi en bra urval av bilder! Jag försöker skapa två bilderserier för alla fotograferingar. Något med en mjuk ljussättning och någoting med en mer dramatiskt ljussättning. Är alla i bra form kanske vi hinner med en klädbyte.

Direkt efter fotograferingen tar vi några minuter att tittar tillsammans på mitt produktsortiment (tavlor och album) så du känner vad du fastnar för och kan föreställa dig hemma. Du får gärna ta bilder med din telefon på exemplar du gillar. Du får med dig en komplett produktguide och prislista hem så du kan planera lite hemma i lugn och ro.

 

3. Beställa bilder - via webbgalleri

 

I vanliga fall kommer du till studion för att se och välja ut vilka bilder du vill beställa. Nu i dessa Coronatider ska vi minska hur mycket vi träffar varandra och hålla avstånd, så beställningen sker nu främst online.

 

Några dagar efter din fotografering får du en länk via email till ett webbgalleri med alla de bästa bilderna .Du får se alla bilder som blir bra som (oftast 20-40 bilder beroende på fotograferingstyp). Du kan då i lugn och ro hemma välja ut dina favorit bilder i det format som passar dig bäst. Behöver du hjälp, kan du ringa mig så hjälpa jag dig över telefonen eller så boka vi en tid i studion.

 

Mina mest populära produkter finns att beställa via webbshoppen: Tavlor, standouts, collage tavlor, fotoböcker samt digitala filer. Betalning sker via faktura/BankGiro eller med hjälpa av Svea Ekonomi för delbetalning.

 

collage tavla med 4 bilder
mamma och baby foto

Hämtning av dina bilder!

 

När din beställning är klar att hämta (2-8 veckor efter din bildvisning beroende på beställningsart) får du ett sms med en tid att hämta. Passar inte det, kan du ringa så bokar vi en tid som passar bättre. Digitala bilder levereras via en nedladdningslänk som skickas till din email.

instagram terri lindholm
facebook terri lindholm

Mårdvägen 9

146 38 Tullinge

 

Tel: 0760501808

Open weekdays 08:45-16:00

Sessions by appointment only