Fotograf Terri Lindholm

 

BARNETS FÖRSTA ÅR

De 4 olika sessioner

Hur går de till?

Här kommer en liten steg-för-steg guide om hur det går till från fotografering till beställning av bilder. Fotograferingstiden varierar beroende vilken minisession vi ska göra enligt info nedan. När man boka Barnets Första år bokar vi 3 eller 4 sessioner under året.

När ni kommer till studion, börjar vi med att prata igenom era eventuella önskemål om bilder och skapar en plan. Jag följer bebisens signaler så ibland tar vi en annan ordning genom fotograferingen än det som var tänkt 🙂Vi jobbar tillsammans under hela sessionen och jag ger er tydliga instruktioner hur ni bäst kan hjälpa till.


Direkt efter vår första fotografering tar vi några minuter att tillsammans titta på mitt produktsortiment (olika tavlor, folioboxar och album) så ni kan känna efter vad ni fastnar för och kan föreställa er i ert hem. Ni får gärna ta bilder på de exemplar ni gillar.

 

Nästan helt ny!

En minisession när den lille bebisen är 6-8 veckor. Tillsammans väljer vi 2 olika uppsättningar/stiler av bilder. Vi kan även ta föräldrabilder/familjebild om du önskar det. Jag rekommenderar en kontrastrik serie mot vit bakgrund samt en serie med bebisen i en korg eller på en päls/sängliknande. Vi tar föräldrabilder med bebisen och alla 3 tillsammans om ni önskar det. Sessionen tar oftast runt 45 minuter. Inga syskon vid denna session, då det är en kort session. Vill du ha med syskon, eller en längre session med mer tid och variation är du välkommen att boka en ordinarie nyföddfotografering med familjebilder.

Jag ligger på magen!

En minisession när den lille bebisen är 3-5 månader. Nu har din bebis börjat upptäcka världen och sig själv. Riktigt fina leenden börjar visa sig mer och mer! Vid 3 månader brukar bebisen kunna ligga på magen och hålla upp sitt huvud och vid 4-5 månader kanske även hålla i sina små fötter när den ligger på rygg eller sitter med stöd i min bebisfåtölj. Så gulligt! Sessionen tar ca 20-30 minuter. Vi tar inga familjebilder vid detta tillfälle.

Jag kan sitta själv!

En minisession när den lille bebisen är 6-9 månader. Denna session är lite längre än de övriga sessionerna då det händer så mycket och vi har möjlighet att få stor variation på bilderna! Sessionen tar ca 45 minuter. Vid denna ålder brukar de flesta bebisar bjuda generöst på sin charm och även sitta själv. Vi bokar denna session när er bebis kan sitta stadigt själv. Är er bebis en stor plutt så är det inte ovanligt att de sitter vid 7-8 månader medans en lätt bebis ofta sitter tidigare; närmare 6 månader. Är barnet tidig i sin utveckling så kan krypandet komma igång i slutet av denna period som brukar leda till busiga fartfyllda (svettiga) sessioner! Vid denna session tar vi även nya familjebilder och om det önskas även syskonbilder. Det är viktigt att ta syskonbilderna innan bebisen kan krypa!

Kolla, jag kan stå själv!

En minisession när den lille bebisen har blivit stor, 1 år! Fotograferingen sker mellan 11-13 månader. De flesta bebisar i denna ålder kan stå upp, med stöd av en stol eller helt själv! Oavsett brukar det blir fartfyllt med raketsnabbt kryp! Vi tar därför inte syskonbilder vid detta tillfälle. Ballonger finns i studion. Har ni nyligen firat 1-års dagen och har en fin heliumfylld ballongbukett är ni välkomna att ta med den! Sessionen är bara för den glada 1-åringen och tar ca 20 minuter. 🤩

Jag ser fram emot att fotografera ert barns utveckling och ge er många fina minnen för livet!

hur går bildbeställningen till?

hur ska vi föreverkliga

dina minnen?

Under Barnets Första År skapar vi en kollektion av bilder som dokumenterar ditt barns första år - alla dess milstolpar från att kunna hålla upp sitt huvud till att stå själv!

 

Några dagar efter varje fotografering får ni en länk till ett personligt galleri/webbshop där produkter och ett webbgalleri finns med bilderna från vår session. Du får se alla bilder som blir bra (15-40 bilder beronde på sessionen).

 

Ni kan i lugn och ro hemma välja ut era favoritbilder som ni vill beställa till ert bildpaket och göra eventuella tillval av fler produkter till rabatterade priser. Galleriet är tillgängligt i 7 dagar med rabatterade priser sedan stängs galleriet automatiskt ner. Önskar ni beställa bilder efter det får ni boka en tid för att komma till studion, då gäller ordinarie priser.

 

Ni skräddarsyr er egen beställning efter varje fotografering och väljer det ni själv önskar (minimumköp 2000 kr / fotografering). Förstoringar, tavlor, album, foliobox eller digitala bilder. Eller så väljer ni en av mina väldigt förmånliga paketlösningar.

 

Köper du 3 bildpaket under barnets första år, får du välja en bonus värt upp till 4900 kr!

 • en 50x50cm Husets tavla (en bild eller collage) eller
 • en Love Notes Fotobok med dina 30 favorit bilder eller
 • 3st Minialbum
 • en Triplex

Behöver ni hjälp, kan ni alltid ringa mig så hjälper jag er gärna via telefon eller så bokar vi en tid i studion där ni kan titta på produkterna samtidigt som ni bestämmer vad ni vill göra.

Börja gärna fundera redan innan er fotografering vad ni vill göra med era fina bilder. Vad ni ska göra med era bilder är kanske den viktigaste aspekten att tänka på när ni planerar för en fotosession, men det är väldigt ofta som denna del kommer sist. Att ha bilderna digitalt känns idag viktigt men med dessa superfina bilder som vi jobbat hårt för att ta fram förtjänar ett bättre öde än att bara samla damm på en hårddisk. =) Vem vet hur länge dem finns kvar där?

 

Jag föreslår att ni ta en liten tur runt ert hem och tänker på var ni skulle vilja ha lite mer glädje - i form av bilder på en byrå eller ett personligt konstverk hängande på väggen?

 

Bilder som syns i ert hem kan ni njuta av varje dag! Ni kommer inte kunna få samma känsla när ni tittar på era foton på en skärm!

Special bildPaket bara för Barnets Första år

Paketpriser gäller per session, Ordinariepriser hitta du längre ned.

Du är annars välkommen att beställa fritt från hela sortiment (minimumköp 2000 kr/ session).

Gåvoprintar

 

Omonterade förstoringar för som du själv ramar in. Foton är pigmentbläcksförstoringar på högkvalitativt satinmatt papper.

15x20 cm 850 kr

20x20 cm 950 kr

20x25 cm 950 kr

20x30 cm 1200 kr

 

Tavlor

 

Tavlor färdig att stå på bordet eller hänga på väggen med Svensktillverkade ramar av äkta trä.

 

Klassisk inramning: Klassisk inramning med glass och syrafria passepartouter för livslång hållbarhet. Foton är en pigmentsbläcks print på satinmatt papper.

20x25 cm 1250 kr (utan passpartout)

30x40 cm 2950 kr

40x50 cm 4050 kr

50x50 cm 5250 kr

60x60 cm 5750 kr

50x70 cm 5750 kr

Husets inramning utan glass: Foton är pigmentbläcks print printat på en tålig luster papper sm sedan monteras på syrafria foamboard som ramas in utan glass - inga reflektioner.

20x25 cm 1150 kr

30x40 cm 2650 kr

40x50 cm 3950 kr

50x50 cm 4850 kr

60x60 cm 5550 kr

50x70 cm 5450 kr

 

Deluxramar

Det finns ett 50-tal olika träramar att välja mellan i deluxsortimentet. Dessa ramar är handgjorda mot beställning och kan göras i vilken storlek du vill. Alla tavlor kan uppgraderas till deluxram. 550 - 1500 kr / ram

Fler paket finns med alla digitala filer byggt på våra standouts, collagetavlor mm med alla digitala bilder. Eller bygga till egen paket med just det du vill ha.

Paket 2

fr. 6750 kr

 • 1 st tavla 40x50 cm
 • 2st 20x25 cm tavlor

Paketpris med:

 • 5 digitala bilder - 6750 kr
 • Alla digitala bilder - 9250 kr

Paket 1

5250 kr

 

1 st 30x40 cm förstoring

Paketpris med:

5 digitala bilder - 5250 kr

Alla digitala bilder - 7750 kr

Lägg till montering och inramning för 800 kr

Paket 3

fr. 7550 kr

 • 1st 50x50 cm tavla (1 bild eller collage)
 • 2st 20x25 cm tavlor
 • Alla digitala bilder

Paket 4

9950 kr

 • Fotobok ca 19x19 cm med alla dina favoritbilder

Paketpris med:

 • 5 digitala bilder - 7550 kr
 • Alla digitala bilder - 9850 kr

Bildpriser

 

Handgjorda produkter - ett äkta hantverk!

Alla mina produkter är handgjorde mot beställning! De flesta tavlor och förstoringar produceras i min egen printstudio för den absolut bästa kvalité. Det kan inte jämföras med ett vanligt fotolab. Jag använder samma teknik (printer, papper och bläck) som muséer och konstnärar använder för numrerade kopiering av konstverk. Andra produkter produceras av noggrant utvalda leverantörer som håller samma professionelt kvalité.

 

Bilder du får se i ditt galleri är redigerade men det sista steget, den konstnärliga steget i redigering och retuschering av hud och hår gör jag bara på de bilder som ska printas och levereras färdig till dig. Vid beställning av digitala bilder bestämmer du med eller utan denna sista steg.

FOLIOBOXEN

En Foliobox kan hålla 5-20 bilder och är handgjord mot beställning enligt dina önskemål. Den monterade bilden har en vit passpartout som standard men finns även som svart eller helt utan. Yttemåttet är ca. 20x25cm Har du bokat flera fotograferingar, te.x. under Barnets Första År eller Gravid & Nyfödd Special kan du samla bilderna från de olika sessioner i en box!

 

Matchande digitala bilder ingår vid köp av Foliobox

 1. Du väljer material - ekoläder, linne, eko-mocka eller sammet.
 2. Du väljer färg från 40+ möjliga
 3. Lägg till namn på boxen + 200 kr

 

Folioxen är ett mycket flexibelt alternativt till det klassiska fotoalbumen. Den oehört vacker handgjorde boxen, är fylld med monterade bilder som kan tas ut och presenteras på flera sätt.

 1. Du kan ha bilderna framme stående på bordstaffli (så bilderna lätt kan växlas).
 2. Du kan rama in enstaka bilder och ha i bokhyllan.
 3. Du kan skapa en fotovägg med många bilder.
 4. Du kan ge bort några bilder (och behålla de flesta själv såklart!)

Priser fr. 6 500 kr

väggkonst

TAVLOR

 

Tavlor med träram

 

Handgjorda tavlor färdiga att hänga på väggen. I den Klassiska tavlan är din förstoring monterad bakom passepartout och glas. I Husets tavlor är förstoringen monterad på syrafri foamboard och inramningen är utan glas. Helt reflexfritt.

 

Standardramarna är av äkta trä tillverkade i Sverige. Deluxramar finns mot tillägg och tillverkas mot beställning.

 

Priser, Husets tavlor med standard ram.

20x25 cm - 1150 kr

30x40 cm - 2650 kr

40x50 cm - 3950 kr

Fler storlekar finns

 

Standouts

 

Standouts är stilrena tavlor som påminner lite om canvas. De har en 15mm kant som finns i flera färger. Som standard har standouts svarta kantar, men de finns även i vit, valnöt, ek eller grå. Förstoringen är en tålig print med en vacker pearlstruktur, samma som används för Husets tavlorna.

 

Standouts presenteras bäst tillsammans i grupp om minst 3 stycken eller flera. Välj bland mina mest populära grupper eller så hjälper jag dig gärna att planera en grupp utifrån storleken på dina väggar i hemmet.

 

Priser:

24x30 cm - 2350 kr

30x40 cm - 2850 kr

Fler storlekar finns

 

Köp ett modul med minst 3 standouts och får upp till 20% rabatt!

TRIPLEX

Triplex är den perfekta inramningen av dina 3 favorita bilder som du kan ha framme på en bokhylla, byrå eller skrivbordet. Diskret och vackert.

 

En trippelvikt ”mapp” med dina tre favoritbilder (bilder i stående format eller kvadratsik format. Tre porträtt tryckta på högkvalitativt papper med en slutfinish på silk papper eller med akryl. Akryl rekommenderas för kontrastrika bilder som gravidbilderna oftast är.

 

Det finns precis som till Folioboxen flera olika omslagsmaterial att välja mellan, textil, läder, mocka eller sammet. Du kan även lägga till tryck på framsidan på vissa av materialen.

 

Priser fr. 2500 kr

 

Fotoböcker och album

Fotoböcker

En fotobok med alla dina favoritbilder samlade. Varje bok är designad efter dina bildval med plats för 20-40 bilder. En fin tidsdokument för familjen att samnlas runt och titta tillbaka i när åren går.

 

Priser fr. 4 900 kr

Minialbum

 

Minialbum är ett litet fint dragspelsalbum med 12 bilder! Den perfekta presenten! Finns med grå ekomocka eller rosa sammets omslag.

 

Pris 1550 kr /st

Köp 3 för priset av 2!

 

förstoringar

Omonterade foto för egen inramning framkallade på högkvalitativt satinmatt papper. Kvalité kan inte järmföras med en vanlig fotolab. Det är samma teknik muséer och konstnärar använder för numrerade kopiering av konstverk.

 

Priser:

15x21 cm - 890 kr

20x30 cm - 1200 kr

 

digitala bilder

Bildfiler för egen framkallning. Digitala bilder kan bara köpas i paket om 5 eller flera bilder. Det ingår en högupplöst version samt en version för mobilen.

 

Priser:

5 st fr. 3 950 kr

extra +850 kr/st

Alla 8 950 kr

 

barnfotograf stockholm,. porträttfotograf stockholm. syskonfotografering, familjefotofoto stockholm, babyfoto, nyföddfotografering stockholm, tullinge, terri lindholm, lindholm photography

Kan man delbetala?

Absolut!

Som kund hos Lindholm Photography kan du ta upp till 12-månaders räntefri delbetalning på din bildbeställning via Svea Ekonomi! Välj mellan 4 flexibla alternativ: 30-dagars faktura, 3-månders, 6-månaders eller 12-räntefri delbetalning. Följ länken här för att testa hur mycket din köpsumma skulle kosta i de olika prisplanerna. (Ansök inte tills du har lagt din bildbeställning). Läs mer här.

 

För mina Barnets Första År-kunder finns även möjlighet att förhandsbetala för varje session månadsvis under året. Hör gärna av dig för mer information!

instagram terri lindholm
facebook terri lindholm

Mårdvägen 9

146 38 Tullinge

 

Tel: 0760501808

Open weekdays 08:45-16:00

Sessions by appointment only