Fotograf Terri Lindholm

 

Gravidfotografering

hur ska vi föreverkliga

dina minnen?

Här kommer en liten steg-för-steg guide hur en gravidfotografering hos mig går till från bokning till beställning av bilder.

fotograferingsdagen

Hur går det till?

När din fototid är bekräftad får du ett mail med tips inför fotograferingen: Hur du kan förbereda dig och vad du kan ta med. Har du fler frågor är det bara att höra av dig!

 

När du kommer till studion går vi tillsammans igenom dina önskemål om bilder. Kanske har du gjort några skärmdumpar på favoritbilder som vi kan använda som inspiration, eller kanske vet du inte riktigt? Du gillar mina bilder och vill lita helt på mig att skapa vackra minnesvärda bilder av dig!

 

Jag rekommenderar att vi fotar en serie i en fin outfit som du tar med dig, en serie i underkläder samt en serie där vi 'skapar' med plagg/tyg från studion som rekvisita. Tillsammans väljer vi 3 olika bildstilar och sedan kör vi igång. Det blir ofta ett galleri med 20-30 unika bilder att välja mellan. Fotograferingen tar oftast 45-60 minuter.

 

Ska din partner vara med? Ingen problem! Vi tar bilder av er tillsammans och på dig själv. Har du barn som ska vara med? Ingen problem! Vi planerar din session tillsammans med 3 olika bildserier - den första blir med barnet/en. Sedan är det bäst om den andra föräldern tar barnet/en så vi kan fortsätta själva. Det blir svårt för dig att slappna av i den kreativa stunden när det finns andra på plats.

 

När vi är klara med fotograferingen tar vi några minuter att tillsammans titta på mitt produktsortiment (olika tavlor, folioboxar och albumlösningar) så du kan känna efter vad du fastnar för och kan föreställa dig i ditt hem. Du får gärna ta bilder med din telefon på de exemplar du gillar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag rekomenderar att vi fota en serie i en fin outfit som du tar med dig, en serie i underkläder samt en serie där vi 'skapa' med plagg/tyg från studion som rekvisita.

 

 

Denna bild är tagen med längd vacker tyg över egna underkläder.

hur går bildbeställningen till?

Några dagar efter din fotografering får du en länk till en personlig galleri/webbshop där du får se se alla bilder från våra fotografering som blir bra (oftast 25-40 bilder). Du beställer hemifrån i lugn och ro! Behöver du hjälp eller råd, är det bara att ringa mig. Jag hjälper dig att hitta den bästa lösningen för din idé, din budget och ditt hem.

 

Galleriet är tillgängligt i 7 dagar. Önskar ni beställa bilder efter det får ni boka en beställningmöte i studion, på ordinaire arbetstid och ordinariepriser gäller. Du hittar priser för bilder nedan. Inga rabatter ges vid beställning efter galleriet har stängt.

 

Vad du vill göra med dina fina bilder? Jag föreslår att du ta en lite tur runt ditt hem och tänker på vart du skulle vilja ha lite mer glädje - i form av bilder på en byrå eller en personlig konstverk hängande på väggen. Är det tavlor som inredning i familjerummet, en fotovägg, mindre inramningar för sovrummen, fotoböcker eller digitala bilder för att lätt kunna skicka till familjen? Bilder som syns i ditt hem kan du njuta av varje dag! Samma känsla får du inte när du tittar på dina foton på en skärm!

 

Tänk dig - om bara några få veckor blir dina bilder färdiga att stolt visa upp i ditt hem!

bildpaket

Längre ned se du mina väldigt förmånliga bildpaket. Det finns 3 paket att välja ifrån. Dessa paket är särskilt skapat med de produkter som passar bäst för gravidbilder.


Vill du beställa bara digitala bilder, eller skapa ditt eget paket som kombinera digitala bilder med din favorit produkt går det alldeles utmärkt. Minimumköpet är 3000 kr. Priset för digitala bilder och mina övriga produkter hittar du längre ned.

aktuella paketerbjudande

 

Paket med härliga rebatter som kombinera digitala bilder och mina favoritprodukter för gravidbilder.

Bildpriser

 

Handgjorda produkter - ett äkta hantverk!

Alla mina produkter är handgjorde mot beställning! De flesta tavlor och förstoringar produceras i min egen printstudio för den absolut bästa kvalité. Det kan inte jämföras med ett vanligt fotolab. Jag använder samma teknik (printer, papper och bläck) som muséer och konstnärar använder för numrerade kopiering av konstverk. Andra produkter produceras av noggrant utvalda leverantörer som håller samma professionelt kvalité.

 

Bilder du får se i ditt galleri är redigerade men det sista steget, den konstnärliga steget i redigering och retuschering av hud och hår gör jag bara på de bilder som ska printas och levereras färdig till dig. Vid beställning av digitala bilder bestämmer du med eller utan denna sista steg.

FOLIOBOXEN

En Foliobox kan hålla 5-20 bilder och är handgjord mot beställning enligt dina önskemål. Den monterade bilden har en vit passpartout som standard men finns även som svart eller helt utan. Yttemåttet är ca. 20x25cm Har du bokat flera fotograferingar, te.x. under Barnets Första År eller Gravid & Nyfödd Special kan du samla bilderna från de olika sessioner i en box!

 

Matchande digitala bilder ingår vid köp av Foliobox

 1. Du väljer material - ekoläder, linne, eko-mocka eller sammet.
 2. Du väljer färg från 40+ möjliga
 3. Lägg till namn på boxen + 200 kr

 

Folioxen är ett mycket flexibelt alternativt till det klassiska fotoalbumen. Den oehört vacker handgjorde boxen, är fylld med monterade bilder som kan tas ut och presenteras på flera sätt.

 1. Du kan ha bilderna framme stående på bordstaffli (så bilderna lätt kan växlas).
 2. Du kan rama in enstaka bilder och ha i bokhyllan.
 3. Du kan skapa en fotovägg med många bilder.
 4. Du kan ge bort några bilder (och behålla de flesta själv såklart!)

Priser fr. 6 500 kr

väggkonst

TAVLOR

 

Tavlor med träram

 

Handgjorda tavlor färdiga att hänga på väggen. I den Klassiska tavlan är din förstoring monterad bakom passepartout och glas. I Husets tavlor är förstoringen monterad på syrafri foamboard och inramningen är utan glas. Helt reflexfritt.

 

Standardramarna är av äkta trä tillverkade i Sverige. Deluxramar finns mot tillägg och tillverkas mot beställning.

 

Priser, Husets tavlor med standard ram.

20x25 cm - 1150 kr

30x40 cm - 2650 kr

40x50 cm - 3950 kr

Fler storlekar finns

 

Standouts

 

Standouts är stilrena tavlor som påminner lite om canvas. De har en 15mm kant som finns i flera färger. Som standard har standouts svarta kantar, men de finns även i vit, valnöt, ek eller grå. Förstoringen är en tålig print med en vacker pearlstruktur, samma som används för Husets tavlorna.

 

Standouts presenteras bäst tillsammans i grupp om minst 3 stycken eller flera. Välj bland mina mest populära grupper eller så hjälper jag dig gärna att planera en grupp utifrån storleken på dina väggar i hemmet.

 

Priser:

24x30 cm - 2350 kr

30x40 cm - 2850 kr

Fler storlekar finns

 

Köp ett modul med minst 3 standouts och får upp till 20% rabatt!

TRIPLEX

Triplex är den perfekta inramningen av dina 3 favorita bilder som du kan ha framme på en bokhylla, byrå eller skrivbordet. Diskret och vackert.

 

En trippelvikt ”mapp” med dina tre favoritbilder (bilder i stående format eller kvadratsik format. Tre porträtt tryckta på högkvalitativt papper med en slutfinish på silk papper eller med akryl. Akryl rekommenderas för kontrastrika bilder som gravidbilderna oftast är.

 

Det finns precis som till Folioboxen flera olika omslagsmaterial att välja mellan, textil, läder, mocka eller sammet. Du kan även lägga till tryck på framsidan på vissa av materialen.

 

Priser fr. 2500 kr

 

Fotoböcker och album

Fotoböcker

En fotobok med alla dina favoritbilder samlade. Varje bok är designad efter dina bildval med plats för 20-40 bilder. En fin tidsdokument för familjen att samnlas runt och titta tillbaka i när åren går.

 

Priser fr. 4 900 kr

Minialbum

 

Minialbum är ett litet fint dragspelsalbum med 12 bilder! Den perfekta presenten! Finns med grå ekomocka eller rosa sammets omslag.

 

Pris 1550 kr /st

Köp 3 för priset av 2!

 

förstoringar

Omonterade foto för egen inramning framkallade på högkvalitativt satinmatt papper. Kvalité kan inte järmföras med en vanlig fotolab. Det är samma teknik muséer och konstnärar använder för numrerade kopiering av konstverk.

 

Priser:

15x21 cm - 890 kr

20x30 cm - 1200 kr

 

digitala bilder

Bildfiler för egen framkallning. Digitala bilder kan bara köpas i paket om 5 eller flera bilder. Det ingår en högupplöst version samt en version för mobilen.

 

Priser:

5 st fr. 3 950 kr

extra +850 kr/st

Alla 8 950 kr

 

barnfotograf stockholm,. porträttfotograf stockholm. syskonfotografering, familjefotofoto stockholm, babyfoto, nyföddfotografering stockholm, tullinge, terri lindholm, lindholm photography

Gåvoprintar

 

Omonterade förstoringar för som du själv ramar in. Foton är pigmentbläcksförstoringar på högkvalitativt satinmatt papper.

15x20 cm 850 kr

20x20 cm 950 kr

20x25 cm 950 kr

20x30 cm 1200 kr

 

Tavlor

 

Tavlor färdig att stå på bordet eller hänga på väggen med Svensktillverkade ramar av äkta trä.

 

Klassisk inramning: Klassisk inramning med glass och syrafria passepartouter för livslång hållbarhet. Foton är en pigmentsbläcks print på satinmatt papper.

20x25 cm 1250 kr (utan passpartout)

30x40 cm 2950 kr

40x50 cm 4050 kr

50x50 cm 5250 kr

60x60 cm 5750 kr

50x70 cm 5750 kr

Husets inramning utan glass: Foton är pigmentbläcks print printat på en tålig luster papper sm sedan monteras på syrafria foamboard som ramas in utan glass - inga reflektioner.

20x25 cm 1150 kr

30x40 cm 2650 kr

40x50 cm 3950 kr

50x50 cm 4850 kr

60x60 cm 5550 kr

50x70 cm 5450 kr

 

Deluxramar

Det finns ett 50-tal olika träramar att välja mellan i deluxsortimentet. Dessa ramar är handgjorda mot beställning och kan göras i vilken storlek du vill. Alla tavlor kan uppgraderas till deluxram. 550 - 1500 kr / ram

Fler paket finns med alla digitala filer byggt på våra standouts, collagetavlor mm med alla digitala bilder. Eller bygga till egen paket med just det du vill ha.

Paket 2

fr. 6750 kr

 • 1 st tavla 40x50 cm
 • 2st 20x25 cm tavlor

Paketpris med:

 • 5 digitala bilder - 6750 kr
 • Alla digitala bilder - 9250 kr

Paket 1

5250 kr

 

1 st 30x40 cm förstoring

Paketpris med:

5 digitala bilder - 5250 kr

Alla digitala bilder - 7750 kr

Lägg till montering och inramning för 800 kr

Paket 3

fr. 7550 kr

 • 1st 50x50 cm tavla (1 bild eller collage)
 • 2st 20x25 cm tavlor
 • Alla digitala bilder

Paket 4

9950 kr

 • Fotobok ca 19x19 cm med alla dina favoritbilder

Paketpris med:

 • 5 digitala bilder - 7550 kr
 • Alla digitala bilder - 9850 kr

Kan man delbetala?

Absolut!

Som kund hos Lindholm Photography kan du ta upp till 12-månaders räntefri delbetalning på din bildbeställning via Svea Ekonomi! Välj mellan 4 flexibla alternativ: 30-dagars faktura, 3-månders, 6-månaders eller 12-räntefri delbetalning. Följ länken här för att testa hur mycket din köp summa skulle kosta i de olika prisplaner. (Ansöka inte tills du har lagt din bildbeställning). Läs mer här.

instagram terri lindholm
facebook terri lindholm

Mårdvägen 9

146 38 Tullinge

 

Tel: 0760501808

Open weekdays 08:45-16:00

Sessions by appointment only