Fotograferingsavgift

Du betalar en fotograferingsavgift för din bokade fotograferingstid. Priserna gäller vardagar kl9-15. Fotograferingsavgiften betalas innan din fotografering.

I FOTOAVGIFTEN INGÅR:

  • Fotograferingstiden
  • Min expertis, planering av fotograferingen
  • Det finns en del kläder att låna till barn och gravida i studion. (handgjorda plagg, inte det man hitta i butiker)
  • Lån av superfin neutral rekvisita: Filtar, lådor, stolar, fällar.
  • Fri ombokning om barnen blir sjuka
  • Webbgalleri i 7 dagar för visningen av dina bilder där du kan beställa i lugn och ro.

I fotoavgiften ingår inga bilder eller produkter. Ni köper bilderna separat (ser nedan) via en online webbgalleri. Vill ni ha hjälpa att skapa en mer speciell tavla eller skräddarsydd produkt bokar vi ett möte i studion så kan jag lättare hjälpa dig med dina önskemål.

Babyfotografering: 950 kr
Barn/familjefotografering (studio): 950 kr
Barn/familjefotografering (utomhus i Tullinge):950kr
Barn/familjefotografering (Studio & Utomhus): 1200 kr
CV/LinkedIn (inkl 1 bild): 1200 kr

 

 

Gravidfotografering: 950 kr
Gravid & familijefotografering: 1200 kr
Nyföddfotografering: 1200 kr
Ärr/Skadefotografering (ink 1-4 bilder): 950 kr
Helgdagar samt röda dagar finns i begränsad omfattning med 550kr tillägg.

Bildpriser

Jag har alltid erbjudit mina kunder en personlig bildvisning i studion där de får hjälpa att välja ut sina bilder och ramar/album mm. Under coronatider försöker vi minimera den sociala kontakten så jag har köpt en webbbutik tjänst där du kan se dina bilder och lägga din beställning via webbgalleri istället. Behöver du hjälp är det bara att ringa.

Kan man köpa ett presentkort?

Absolut!

Att ge bort ett presentkort till en fotografering är en underbar gåva. Att göra en fotografering är dock en investering som kan behöva lite ekonomisk planering. Därför säljer jag presentkort till valfri summa över 2040kr. Detta pris täcker en vanlig barn/familjefotografering (959 kr) och en 20x25 cm inramad förstoring (950 kr). Du får naturligtvis köper för en högre summa. På så sätt behöver inte personen som får presentkortet lägga till mer pengar om de inte vill. Presentkortet kommer i en fin svart ask som du kan lämna över. Det kan hämtas från studio eller skicka med post till dig eller mottagaren (frakt kostand 40kr).

Kan man delbetala?

Absolut!

Som kund Lindholm Photography kan du ta upp till 12-månaders räntefri delbetalning på din bildbeställning via Svea Ekonomi! Välj mellan 4 flexibla alternativ: 30-dagars faktura, 3-månders, 6-månaders eller 12-räntefri delbetalning.

Följ länken här för att testa hur mycket din köp summa skulle kosta i de olika prisplaner. (Ansöka inte tills du har lagt din bildbeställning). Läs mer här.

Mårdvägen 9

146 38 Tullinge

 

Tel: 0760501808

Open weekdays 08:45-16:00

Sessions by appointment only