GravidfotoGRAFERING

 

EN GRAVIDFOTOGRAFERING ÄR ETT MINNE FÖR LIVET!

Gravidfotograf Stockholm

Stilrena och vackert ljussatta gravidfoto

Det är en helt underbar tid i livet att vänta barn och att unna sig en gravidfotografering är helt rätt! Du är gravid för bara en snabb ögonblick av ditt liv och det är svart att komma ihåg känslan när barnen har blivit stora! Det är därför extra speciellt och minnesvärt att får göra en gravidfotografering! Det blir ett minne med konstnärligt ljusatta porträtt. Bilderna kommer du att glädjas åt och minnas långt efter att din lilla bebis kommit till världen. Gravidfotografering rekommenderar jag att göra mellan vecka 28-35, då du fått en fin rund mage och fortfarande kan röra dig ganska bra.

 

När du kommer till studion för din gravidfotografering går vi tillsammans igenom dina önskemål om vilka bakgrunder/rekvisiter och kläder du önskar. Klänningar, tyll och draperingstyg som finns att låna och så kan du ta med några plagg själv. Vi väljer 3 olika bildtyper och kör sedan igång. De flesta känner sig ovana framför kameran men du behöver inte vara nervös för jag lovar att du kommer känna dig trygg hela vägen och jag kommer guida dig steg för steg när vi tar bilderna.

 

Mina rekommendationer för fina gravidfoton är några bilder i underkläder för att framhäva magen och din fin form och några bilder i en klänning eller varför inte jeans med öppet skjorta!

 

Kika gärna in på denna blogpost där jag svara några vanliga FAQ just om gravidfotografering .

 

Är du även intresserad av att fotografera din lilla bebis - då rekommenderar jag mitt specialerbjudande för Gravid & Nyföddfotografering.

 

Du kommer aldrig ångra denna fotografering!

 

Priser & Bokning

gravidfotografering

Priser & Bokning

Fotograferingsavgift Gravidfoto

1200 kr

 

Priset ovan gäller på vardagar. Helgpriset är 1500 kr och gäller även röda dagar. Inga bilder ingår i fotograferingsavgiften. Alla bilder köps separat.

 

I fotograferingsavgiften ingår:

  • Planeringen inför fotograferingen utifrån dina önskemål via mail eller telefon
  • ca. 45 min fotografering i studion (2-3 olika outfits/bakgrunder)
  • Lån av rekvisita (draperande tyg/tyl, toppar, klänningar)
  • Fri ombokning vid sjukdom
  • Beställning via personlig webbshop/webbgalleri, tillgängligt 7 dagar med rabatterade paketpriser. Urval av ca 20-40 unika bilder.
  • Med eller utan partner. Barn över 3 år är välkomna.

Läs mer om priserna och hur det går till här.

Jag vill boka, hur gör jag?

 

Du bokar genom att kontakta mig med via formuläret nedan :)

 

Kom gärna med förslag på några dagar som kan passa dig så underlättar det vid bokning. Fototiderna finns vardagar samt samt lördag förmiddagar. Sena eftermiddagstider finns bara vissa veckodagar.

Galleri - gravidfoto

gravidfoto i studio, svart vit gravidfoto, maternity photo
Gravidfotografering stockholm, Gravidfoto tullinge, gravidfoto huddinge, gravid fotografing, maternity photographer, maternity photos, pregnancy photo, fotograf terri lindholm
gravidfotografering med barn
gravidfotografering i studio

galleri - gravidfoto

FAQs

Vad händer om barnen blir sjuka? Får jag boka om?

Självklart!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Du vill säkert ha bilder på dina barn när de är pigga och glada.

Hur bokar vi?

Slå mig en signal!

Lämna gärna din kontaktuppgifter via kontakta oss sidan så återkommer jag till dig! Jag försöker återkommer inom 1-2 dagar men får du inte svar slå mig gärna ett signal. Under högsäsongarna kan det ta upp till en vecka och jag tackar för ditt tålamod. Du når mig vardagar mellan kl 09:00-16:00 på 0760501808.

De uppgifter du lämnar via hemsidan behövs OM vi ska fortsätta med en bokning, men oroa dig inte, jag bokar inget tills vi har pratat.

Har du en tid på dagen där det är lättast att nå dig kan du ange det i formuläret. Jag ska försöka ringa upp dig då om jag kan.

Hur betalar vi?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften mot faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället. Du kan betala via din bank med BankGiro.

Dina bilder/produkter betalas på samma sätt efter din bildvisning. Du har även möjlighet till 30-dagars faktura eller räntefri delbetalning över 3,6 eler 12-månder via Svea Ekonomi.

När får vi se bilderna?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de producter du önskar. När du gå hem från din fotografering komemr du får en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

Välja du en av mina all-inklusiv paket där Love Notes ingår, kan du oftast ta hem dina Love Notes och digitala filer direkt från din bildvisning! Andra produkter är handgjort mot beställning.

Vad ska vi ha för kläder och rekvisita med oss?

När vi bokar din fotograferingstid på telefon kommer vi även prata om kläder så du får tips om vad blir bra på bild! Du får även ett dokument med ditt bekräftelse-email så du kan gå igenom det igen i lugn och ro.

Om det finns fler barn i familjen räcker en uppsättning kläder (då hinner vi även med familje- och syskon-bilder innan de blir trötta) men är det bara ett barn hinner vi med 1-2 ombyten.

All rekvisita du ser i bilderna på hemsidan är min. Jag har ett väldigt fint sortiment av pallar, korgar, stolar, fällar osv. Jag har ett litet men lyxigt sortiment av lånekläder för barn mellan 2-13 år. Jag har något mer för flickor än till pojkar. Jag har även några vackra handgjorde bebisplagg skapat just för fotograferingar runt 6-8 månader. När vi pratar på telefon så kommer vi prata om kläder. Du får hjälp!

Följ mig på Instagram

Studion adress:

146 38 Tullinge

 

Tel: 076 050 1808

Telefontider: kl9-15

Fotografering sker mot tidsbokning