Boka gravid & nyföddfoografering tillsammans och spara 950 kr

& FÅ 2 BONUSAR!!

Se längre ned för erbjudande.

Gravid och Nyfödd special

GRAVID OCH NYFÖDD

SPECIAL

 

Fotograferingar du aldrig kommer ångra!

Denna kombo är för dig som vill ha bilder som spegla hur fin och vacker du är nu i denna magisktid och

bilder på den nya bebis när den har kommit till världen!


En gravidfotografering hos mig är avskalad och enkel där jag guidar dig igenom fotograferingen så att det

känns avslappnat och roligt även för den mest nervösa mamma.

 

GRAVIDFOTOGRAFERING


Vi fotograferar dig i två 2 olika uppsättningar: T.ex en ljus och en mörk, i underkläder och sedan något av mina låneoutfits, draperade tyg/klänning eller dina egna kläder. Eller kanske själv och sedan med familjen?

Fotograferingen tar ca. 30-40 minuter och i galleriet blir det oftast 15-20 bilder för ditt urval.


Önskar du en stor session med barn eller flera uppsättningar, skriv och fråga så får du ett paketerbjudande för detta!

Läs mer om gravidfotografering här.

 

NYFÖDDFOTOGRAFERING


Vi boka 1½ timme för fotografering av din bebis så vi får en lugn session med tid för eventuella matpauser. Din bebis kan fotograferas från 2 veckor gammal till upp till 3 månader. (Så du måste inte stressa iväg om du inte känner dig redo.) Vi tar naturligtvis bilder tillsammans med hela familjen. Syskon är välkomna från 3 år.

Läs mer om nyföddfotografering här .

 

ERBJUDANDE JUST NU!

 

600 kr

(Ord. pris 1200 kr)

 

Gäller för fotograferingar som bokas senaste 31 maj. Fotograferingar sker på vardagar fram tills v33, första till kvarn!

 

Pris gravid &

nyfödd special

Bokar båda gravidfotografering och nyföddfotografering i ett rabatterat fotograferingsavgift (spara 950 kr)!

 

Du får dessutom extra förmånliga priser på bildpaket!

 

FOTOGRAFERINGSAVGIFT

 

Gravid & Nyfödd (utan syskon): 2000 kr

Gravid & Nyfödd (inkl. syskon): 2250 kr

 

I fotograferingsavgiften ingår:

- ca 40 minuters gravidfotografering i studio

- ca. 1½ timmars nyföddfotografering i studio (syskon på minst 3 år är välkomna)

- Lån av rekvisita (kläder, tyg, fällar, korgar, leksaker osv)

- Fri ombokning vid sjukdom inom 6 månader

- Webbshop/webbgalleri tillgänglig i 7 dagar

 

Du betalar fotograferingsavgiften när vi bokar din tid för gravidfotograferingen. Inga bilder eller produkter ingår. Dessa köper du separat när du har fått se bilderna i din privatwebbgalleri.

 

Fotograferingar sker på vardagar.

 

 

BONUS 1 - 10st välkommen till världen kort (ett och samma foto på samtliga)!

I galleriet blir det oftast 30-50 bilder från denna session för ditt urval.

 

BONUS 2 - mini babyfotografering vid 6-7 månader!

 

 

 

I din privat webbgalleri (länk får du några dagar efter din fotograferingen) köper du bara bilder du älskar! Digitalabilder finns naturligtvis. I studion finns även ett vackert sortiment av handgjorde produkter som du kan se och välja ifrån så du får hem ett minne för livet!

 

Fotoprints fr. 890 kr

Tavlor fr. 1190 kr

Album fr. 1990 kr

Digitala bildpaket finns fr. 3950 kr

 

Läs mer om priserna och hur det går till här.

KONTAKTA MIG

Hej! Jag ser fram emot att höra från dig! Fyll gärna i formuläret här så återkommer jag till dig.
Ett snabbt telefonsamtal (5-10 min) gör det mycket lättare att svara på dina frågor och berätta hur allting går till.

Ange i formuläret vilken dag eller tid som passar dig bäst så försöker jag ringa upp dig då.

 

Du kan även ringa mig vardagar 9-15 på

0760501808

 

Jag kollar min mejl dagligen måndag - fredag och svarar alltid så fort jag kan.

Har du inte sett något svar från mig inom 2 dagar, kolla din skräppost om det hamnat där.

Galleri gravidfoto & Nyföddfoto

FAQs

Hur går fotograferingen till?

Mina utomhusfotosessioner tar oftast runt 40-50 minuter. Förutom vackra porträttbilder ute i Tullinges fina miljö blir det mycket lekfulla bilder och ögonblicksbilder. Jag har flera vackra platser beroende på årstid och dagtid.

Mitt mål är att få så stor variation i bilderna med olika uttryck och miljö som möjligt innan era barn tröttnar. Fotograferar jag en flerbarnsfamilj så rekommenderar jag att du satsar på en uppsättning av kläder. Vanligtvis tar jag porträtt på alla enskilt i familjen, syskonbilder, familjebilder samt om tiden räcker till även föräldrabilder med varje barn.

Jag kommer att visa dig 20-30 färdig-redigerade bilder på din bildvisning.

Jag rekommenderar inte utomhus sessioner för barn under 1 år då barnet oftast har fullt upp med att upptäcka gräset, blommor mm. De får då en väldigt fokuserad min och de titta inte upp så ofta.

Får syskon vara med?

Absolut!

På en de vanlig 1-timmars barn/familjefotografering är upp till 4 syskonbarn välkomna. Syskonfotografering med barn runt 1 år är en utmaning. Det är mycket lättare för alla inblandade att ta syskonbilder innan lillan har lärt sig gå ordentligt och vant sig med att vara ute.

 

Vad händer om barnen blir sjuka? Får jag boka om?

Självklart!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att du får bilder som inte speglar ditt glada barn.

Hur mycket kostar det?

Priset för fotograferingen är från 950 kr och bilderna är utöver det.

Priset på varje bildbeställning är unik då alla kunder har olika smak och förutsättningar. Slutpriset varierar från 4 000 kr – 25 000 kr men ligger oftast mellan 4 000-12 000 kr. De flesta av mina kunder beställer en imagebox eller 1-4 tavlor tillsammans med alla digitala filer. I slutändan kan din beställning blir lika mycket som en ny iphone eller en TV-apparat. Tänk på att du kommer att njuta av dina tavlor och album i många år framöver så det är en investering för lång tid framöver. (Långt efter din senaste TV-apparat eller iphone har lämnats in till återvinningen.)

Du binder inte upp dig till något i förväg. Du får se dina bilder och exempelprodukter innan du bestämmer någonting och du beställer bara det du älskar!

Ingår digitala filer?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

Hur bokar vi?

Slå mig en signal!

Lämna gärna din kontaktuppgifter via kontakta oss sidan så återkommer jag till dig! Jag försöker återkommer inom 1-2 dagar men får du inte svar slå mig gärna ett signal. Under högsäsongarna kan det ta upp till en vecka och jag tackar för ditt tålamod. Du når mig vardagar mellan kl 09:00-16:00 på 0760501808.

De uppgifter du lämnar via hemsidan behövs OM vi ska fortsätta med en bokning, men oroa dig inte, jag bokar inget tills vi har pratat.

Har du en tid på dagen där det är lättast att nå dig kan du ange det i formuläret. Jag ska försöka ringa upp dig då om jag kan.

Hur betalar vi?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften mot faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället. Du kan betala via din bank med BankGiro.

Dina bilder/produkter betalas på samma sätt efter din bildvisning. Du har även möjlighet till 30-dagars faktura eller räntefri delbetalning över 3,6 eler 12-månder via Svea Ekonomi.

När får vi se bilderna?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

Vad ska vi ha för kläder och rekvisita med oss?

När vi bokar din fotograferingstid på telefon kommer vi även prata om kläder så du får tips om vad blir bra på bild! Du får även ett dokument med ditt bekräftelse-email så du kan gå igenom det igen i lugn och ro.

Om det finns fler barn i familjen räcker en uppsättning kläder (då hinner vi även med familje- och syskon-bilder innan de blir trötta) men är det bara ett barn hinner vi med 1-2 ombyten.

All rekvisita du ser i bilderna på hemsidan är min. Jag har ett väldigt fint sortiment av pallar, korgar, stolar, fällar osv. Jag har ett litet men lyxigt sortiment av lånekläder för barn mellan 2-13 år. Jag har något mer för flickor än till pojkar. Jag har även några vackra handgjorde bebisplagg skapat just för fotograferingar runt 6-8 månader. När vi pratar på telefon så kommer vi prata om kläder. Du får hjälp!

Följ mig på Instagram

Studion adress:

146 38 Tullinge

 

Tel: 076 050 1808

Telefontider: kl9-15

Fotografering sker mot tidsbokning