OM FOTOSTUDION

Bekvämt och lugnt för barnens skull

Jag har drivit min fotostudio i Tullinge sedan 2011 och sedan 2020 finns min studio på Mårdvägen. Studion är mysig, hemtrevlig och bekväm för familjer med små barn - det är inte läskigt att vara här! Inför fotograferingen, kan det ibland hjälpa barnen att se vart de ska, för att lättare föreställa sig och minska deras oro. Visa gärna barnen bilderna.

 

I studion finns visningsexemplar på alla produkter du kan beställa så att du kan känna dig trygg inför ditt köp.

Bakgrunder och rekvisita

I studion finns det flera bakgrunder att välja ifrån. Tillsammans väljer vi den som passar era kläder och stil. Några är stora och handmålade i olika naturfärger och andra i mindre storlek anpassade för 1-2 personer. Bakgrunderna finns i svart, vit, brun, beige, grå, grågrön, blå, rost och även någon blommig :)

 

Mina bilder är oftast ganska avskalade där först och främst personen på bild framhävs. Rekvisita används för att locka barnens intresse, för att hjälpa till med posering och komposition av bilden och för att bidra med en diskret detalj eller färg.

 

I studion finns ett noggrant utvalt sortiment av nya och antika pallar, stolar och lådor - även minimöbler för de minsta. Fina fällar/mattor finns för bilderna som tas sittande på golvet. Det finns även en litet vackert sortiment av plagg att låna för barn upp till 10 årsåldern (främst för tjejer).

 

I Galleriet ovan ser du bilder med olika bakgrunder och rekvisita. Den beige handmålade bakgrunden samt vit och grå är de mest populära då de passar med inredning i de flesta hem - när bilden blir en tavla!

Trädgården runt Studion

Studion ligger i en fantastisk trädgård som gör det lätt att kliva direkt utanför dörren om du önskar fotografering både i studion och utomhus. Från juni till augusti har vi en ständig blomning att ta del av som fotomiljö: Prästkragar, rhododendron, guldregn, syrén, lavendel, rosor och ljung. På hösten är det många buskar som bjuder på en tjusig färgpalett.

 

Följ mig på Instagram

Studion adress:

146 38 Tullinge

 

Tel: 076 050 1808

Telefontider: kl9-15

Fotografering sker mot tidsbokning