Just nu! HALVA PRISET på babyfoto!

Se längre ned för prisinfo.

babyfoto - barnets första år

Flera Babyfotograferingar under

barnets första år!

Det är en ära att få följa din lilla bebis från alldeles ny till att bli en liten underbar miniperson med så mycket personlighet. Det händer så mycket under första året som måste firas med fina bilder. Det första leendet, ligga och hålla upp nacken, äta på fötterna, krypa, nyfiket undersöka sin omgivning till att kunna stå och gå.

 

Jag ser så fram emot att få lära känna din lilla minimänniska och ge dig det finaste du kan få - vackra porträtt som minnen för livet! Så du aldrig glömma bort denna kort, intensiv och underbara tid i livet.

 

Sedan jag startade företaget 2010 har jag fotograferat ett tusental bebisar så du kan känna dig trygg när du bokar hos mig! Jag är själv dessutom mamma till två barn så jag är van vid allt som barn är och gör.

 

föreviga ditt barns milstolpar

Boka in 3 eller 4 minisessioner under ditt barns första år för att ta del av de bästa paketerbjudande!

2-8 veckor

nästan helt ny

En mysig minisession (ca. 45 min) för den nyfödda bebisen. Vi tar naturliga bilder på bebisen i dina händer, på en fäll och även med någon rekvisita om tid finns. Vi kan även ta föräldrabilder/familjebild om du önskar det.

 

Inga syskon vid denna session, då det är en kort session. Vill du ha med syskon, eller en längre session med mer tid och variation är du välkommen att boka en ordinaire nyföddfotografering med familjebilder.

Tillsammans skapar vi minnen för livet!

3-5 månader

jag ligger på magen!

Nu har din bebis börjat upptäcka världen och sig själv! De riktiga fina leende börjar visa sig mer och mer och vi en bild av bebisen egen personlighet!

 

Vid 3 månader brukar bebisen kunna ligga på magen och hålla upp sitt huvud och vid 4 månader, kanske även hålla i sina små fötter när den ligger på rygg. Så gulligt!

Snart är denna tid förbi - vänta inte att boka

3-5 månader

jag ligger på magen!

Nu har din bebis börjat upptäcka världen och sig själv! De riktiga fina leende börjar visa sig mer och mer och vi en bild av bebisen egen personlighet!

 

Vid 3 månader brukar bebisen kunna ligga på magen och hålla upp sitt huvud och vid 4 månader, kanske även hålla i sina små fötter när den ligger på rygg. Så gulligt!

Snart är denna tid förbi - vänta inte att boka

6-9 månader

jag kan sitta själv!

Här blir det en stor galleri med en stor variation på bilderna! De flesta bebisar kan sitta själv och bjuda generöst på sin charm. Är barnet tidig i sin utveckling så kan krypande komma igång i slutet av denna period som brukar leda till busiga fartfyllda (svettiga) sessioner.

 

Det är den bästa åldern att ta systonbilder. Då är det viktigt att vi boka tiden innan bebisen kan krypa! Vi kan även passa på att ta en familjebilder vid denna session. Session tar ca 45 minuter.

11-14 månader

jag kan stå!

De flesta bebisar i denna ålder kan stå upp, med stöd av en stol eller helt själv. Oavsett brukar det blir fartfyllt med raketfart kryp! Det brukar bli mycket buss och lek och mycket personlighet som syns i bilderna! Sessionen är bara för den glada 1-åringen och tar ca 20-30 minuter. 🤩

11-14 månader

jag kan stå!

De flesta bebisar i denna ålder kan stå upp, med stöd av en stol eller helt själv. Oavsett brukar det blir fartfyllt med raketfart kryp! Det brukar bli mycket buss och lek och mycket personlighet som syns i bilderna! Sessionen är bara för den glada 1-åringen och tar ca 20-30 minuter. 🤩

BONUS!!!

 

När du gjort minst 3 sessioner under året får du en bonus värt 4 995 kr!

Du får välja mellan en fotobok med dina 30 favoritbilder från året eller en 50x50 cm tavla (collage eller en bild).

 

 

 

 

BONUS!!

Köpa du bildpaket vid minst 3 sessioner under året får du välja din bonus med värde upp till 4900 kr!!!

 

 

 

 

Just nu! HALVA PRISET på barnets första år!

Pris

BARNETS FÖRSTA ÅR

1̶5̶0̶0̶ kr

Just nu 750 kr!

 

Det ingår 3-4 fotograferingstillfällen enligt de sessionerna listade ovan. Du bestämmer vilka sessioner du vill föreviga! Fotograferingsavgiften betalas vid bokning av den första session.

 

Det som ingår

 

✔️️ 3 eller 4 fotogograferingar!

✔️️Rådgivning infor fotografering på mail/telefon

✔️️ Lån av rekvisita och kläder i studio

✔️️️️ Syskon/familj utan extra kostand

✔️️ Webbshop/webbgalleri tillgänglig i 7 dagar / session

✔️️ Välj era favoriter från 20-50 foton / session

✔️️ Professionell redigering av dina bilder

✔️️ Fri ombokning vid sjukdom

✔️️ 'Nöjda barn-garanti'

 

 

Du köper de bilder du älskar mest - ett minne för livet.

Inga digitala bilder eller produkter ingår i priset.
Se exempel bildpriser nedan. Fullständig prislista fås i samband med förfrågan.

 

Detta fotograferingsavgiften betalas när vi bokar din tid för din första session.

 

 

Exempel bildpriser

 

Fotoprints fr. 890 kr

Tavlor fr. 1190 kr

Album fr. 1990 kr

Digitala bildpaket fr. 3950 kr

Paket erbjudande fr. 4500 kr

 

babyfoto med 6 månaders flicka, babyfotografering stockholm, barnfotograf, fotograf terri lindholm

🩶 Nöjda Barn Garanti 🩶

Nöjda Barn

🩶 Garanti 🩶

Jag vill fota alla möjliga uttryck när jag fota ett barn: allt från den lugna och fokuserade blicket till det stora glada leende. Bilderna ska spegla vem ditt barn är! Men om det visar sig medans vi fotograferar att barnet ha en särskilt dålig dag och är bara ledsen eller arg, så boka vi en ny tid! Det har inte hänt många gånger under mina år som fotograf men ibland blir det så. Man märker efter en kort stund om humöret gå att vända eller inte. Om inte, så boka vi en ny tid!

 

KONTAKTA MIG

Hej! Jag ser fram emot att höra från dig! Fyll gärna i formuläret här så återkommer jag till dig.
Ett snabbt telefonsamtal (5-10 min) gör det mycket lättare att svara på dina frågor och berätta hur allting går till.

Ange i formuläret vilken dag eller tid som passar dig bäst så försöker jag ringa upp dig då.

 

Du kan även ringa mig vardagar 9-15 på

0760501808

 

Jag kollar min mejl dagligen måndag - fredag och svarar alltid så fort jag kan.

Har du inte sett något svar från mig inom 2 dagar, kolla din skräppost om det hamnat där.

 

FAQs

Hur går fotograferingen till?

Mina 4-12månaders fotosessioner tar oftast runt 40 minuter i studion. Om det är bara baby, eller familj med ett barn är vi oftast klara lite tidigare.

Mitt mål är att få så stor variation i bilderna med olika uttryck och set-ups som möjligt innan era barn tröttnar.

Är det bara en bebis så brukar vi hinna med 1-2 kläduppsättningar samt lite halv-nakenfis bilder men även familjebilder och föräldrabilder om så önskas.

Fotograferar jag en flerbarnsfamilj så rekommenderar jag att du satsar på en uppsättning av kläder. Då kan vi fokusera på att skapa porträtt och syskonbilder som matchar.

1-års fotograferingen blir en 20-minuters fotografering i studion av bara födelsedagsbarnet för att fånga slutet av spädbarnsåret - jag kan stå/gå själv!

Får syskon vara med?

Absolut! Det är mycket lättare för alla inblandade att ta syskonbilder innan lillan har lärt sig går. Jag rekommenderar därför att ta syskonbilder när bebisen är runt 6-8 månader: när hon kan sitta stabilt men innan hon kryper! har du en 1 och 3 åring, ska du vara berredd för ett gympa pass! :)

 

Vad händer om barnen blir sjuka? Får jag boka om?

Självklart!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att du får bilder som inte speglar ditt glada barn.

Hur mycket kostar det?

Priset för båda fotograferingar är 1200 kr och bilderna köpa du separat.

Priset på varje bildbeställning är unik då alla kunder har olika smak och förutsättningar. Slutpriset varierar oftast mellan 4000 kr – 25 000 kr men ligger oftast mellan 5 000 - 12 000 kr. De flesta av mina kunder beställer 1-4 tavlor tillsammans med alla digitala filer. I slutändan kan din beställning blir lika mycket som en ny mobiltelefon eller en TV-apparat. Tänk på att du kommer att njuta av dina tavlor och album i många år så det är en investering för lång tid framöver. (Långt efter din senaste TV-aparat eller iphone har lämnats in till återvinningen.)

Du binder inte upp dig till något i förväg. Du får se dina bilder och exempelprodukter innan du bestämmer någonting och du beställar bara det du älskar!

Ingår digitala filer?

Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset. Du kan naturligtvis beställa digitala bilder. De säljs i paket av 5st, 10st eller alla i galleriet.

Hur bokar vi?

Slå mig en signal!

Lämna gärna din kontaktuppgifter via kontakta oss sidan så återkommer jag till dig! Jag försöker återkommer inom 1-2 dagar men får du inte svar slå mig gärna ett signal. Under högsäsongarna kan det ta upp till en vecka och jag tackar för ditt tålamod. Du når mig vardagar mellan kl 09:00-16:00 på 0760501808.

De uppgifter du lämnar via hemsidan behövs OM vi ska fortsätta med en bokning, men oroa dig inte, jag bokar inget tills vi har pratat.

Har du en tid på dagen där det är lättast att nå dig kan du ange det i formuläret. Jag ska försöka ringa upp dig då om jag kan.

Hur betalar vi?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften mot faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället. Du kan betala via din bank med BankGiro.

Dina bilder/produkter betalas på samma sätt efter din bildvisning. Du har även möjlighet till 30-dagars faktura eller räntefri delbetalning över 3,6 eler 12-månder via Svea Ekonomi.

När får vi se bilderna?

Några dagar efter din fotografering komemr du får ett meail med en länk till en privat webbgalleri. Där kan ni se och beställa dina bilder. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro i soffan, titta på bilderna och diskutera din bildköp.

Vad ska vi ha för kläder och rekvisita med oss?

När vi bokar din fotograferingstid på telefon kommer vi även prata om kläder så du får tips om vad blir bra på bild! Du får även tips med ditt bekräftelse-email.

Om det finns fler barn i familjen räcker en uppsättning kläder (då hinner vi även med familje- och syskon-bilder innan de blir trötta) men är det bara ett barn hinner vi med 1-2 ombyten.

All rekvisita du ser i bilderna på hemsidan är min. Jag har ett väldigt fint sortiment av pallar, korgar, stolar, fällar osv. Jag har ett litet men lyxigt sortiment av lånekläder för barn mellan 2-13 år. Jag har något mer för flickor än till pojkar. Jag har även några vackra handgjorde bebisplagg skapat just för fotograferingar runt 6-8 månader. När vi pratar på telefon så kommer vi prata om kläder. Du får hjälp!

Följ mig på Instagram

Mårdvägen 9

146 38 Tullinge

 

Tel: 076 050 1808

Telefontider: kl9-15

Fotografering sker mot tidsbokning