Fotograf Terri Lindholm

ERBJUDANDE: BABY FOTOGRAFERING

Babyfotografering i studio

600 kr

 

Ord.pris 1200 kr

för bebisar 3-15 månader

 

Fotografering i studio måndagar samt torsdagar.

Gäller fotografering av baby med eller utan föräldrar

Önskas syskonbilder gäller ord. pris
Ej för nyfödda 2-6 veckor

 

Bilder köper man till separat via ONLINEgalleri med ca. 20-40 bilder för urval.

Paket finns fr. 4250 kr Läs mer om produkter och priser här.

 

babyfoto - barnets första år

Flera Babyfotograferingar under

barnets första år!

Det är en ära att få följa din lilla bebis från alldeles ny till att bli en liten underbar miniperson med så mycket personlighet. Det händer så mycket under första året som måste firas med fina bilder. Det första leendet, ligga och hålla upp nacken, äta på fötterna, krypa, nyfiket undersöka sin omgivning till att kunna stå och gå.

Jag ser så fram emot att få lära känna din lilla minimänniska och ge dig det finaste du kan få - vackra porträtt som minnen för livet! Så du aldrig glömma denna kort, intensiv och underbara tid i livet.

 

föreviga ditt barns milstolpar

Boka in 3 eller 4 minisessioner under ditt barns första år för att ta del av de bästa paketerbjudande!

 

Dessa 4 milstolpar är lite extra speciella att fotografera:

 

  • Nästan helt ny! (6-8 veckor): En minisession för den lille bebisen. Vi tar naturliga bilder på bebisen i dina händer, på en fäll och även med någon rekvisita om tid finns. Vi kan även ta föräldrabilder/familjebild om du önskar det. Inga syskon vid denna session, då det är en kort session. Vill du ha med syskon, eller en längre session med mer tid och variation är du välkommen att boka en ordinaire nyföddfotografering med familjebilder. Sessionen tar ca. 30-45 minuter.
  • Jag ligger på magen! (3-5 månader): Nu har din bebis börjat upptäcka världen och sig själv. De riktiga fina leende börjar visa sig mer och mer! Vid 3 månader brukar bebisen kunna ligga på magen och hålla upp sitt huvud och vid 4 månader, kanske även hålla i sina små fötter när den ligger på rygg. Så gulligt! Sessionen tar ca 20 minuter.
  • Jag kan sitta själv! (6-9 månader): Denna session är lite längre än de övriga sessionerna då det händer så mycket och vi har möjlighet att få stor variation på bilderna! Sessionen tar ca 30-40 minuter och likna en vanlig babyfotografering med familjen. Vid denna åldern brukar de flesta bebisar kunna sitta själv och bjuder generöst på sin charm. Är barnet tidig i sin utveckling så kan krypande komma igång i slutet av denna period som brukar leda till busiga fartfyllda (svettiga) sessioner. Vid denna session kan vi även ta tid att ta syskonbilder. Det är viktigt att ta syskonbilderna innan bebisen kan krypa! Vi kan även passa på att ta en ny familjebild vid denna session.
  • Kolla, jag kan stå själv! (11-13 månader): De flesta bebisar i denna ålder kan stå upp, med stöd av en stol eller helt själv! Oavsett brukar det blir fartfyllt med raketfart kryp! Vi tar därför inte syskonbilder vid detta tillfälle. Sessionen är bara för den glada 1-åringen och tar ca 20 minuter. 🤩

BONUS!!!

 

När du gjort minst 3 sessioner under året får du en bonus värt 4 995 kr!

Du får välja mellan en fotobok med dina 30 favoritbilder från året eller en 50x50 cm tavla (collage eller en bild).

 

Priser och bokning

Barnets Första År

Fotograferingsavgift

1500 kr**

** Fotograferingsavgiften betalas vid bokning. Det ingår 3-4 fotograferingstillfällen enligt de sessionerna listade ovan.

 

Inga bilder eller produkter ingår. Du köper bilderna separat efter varje session. Mejla för de speciella paketerbjudande som gäller just för barnets första år!

I paketet ingår vid varje tillfälle:

  • Planeringen inför fotograferingen utifrån dina önskemål via mail eller telefon
  • Fotografering i studion enligt sessionen som bokas
  • Lån av rekvisita (fällar, korgar, leksaker, filtar etc)
  • Fri ombokning vid sjukdom
  • Webbshop med din webbgalleri tillgänglig i 7 dagar där du väjla ut dina bilder till ditt paket. 15-30 bilder att välja ifrån per tillfälle. Du köper bara de bilder som du tycker mest om.

Hur betalar jag?

Du betalar fotograferingsavgiften vid bokning av den första fotograferingen. Du betalar därefter för de bilder du vill köpa (du får se de först). Betalning sker mot faktura.

 

Bildpriser

Förstoringar fr. 890 kr

Tavlor fr. 1150 kr

Digitala bildpaket fr. 3950 kr

 

Hur bokar jag?

 

Kontakta mig gärna via formuläret nedan med detaljer om din bebis: ålder samt de 3-4 sessioner du skulle vilja att vi bokar in. Kom gärna med förslag på några dagar som kan passa dig för din första session så underlättar det vid bokning. Vi bokar sedan några preliminärtider för dina övriga sessioner när vi ses. Vi fastställer tiderna närmare tiden för att anpassa efter din bebis egen utveckling.

 

Du kan också mejla mig direkt på terri@lindholmphotography.com eller ringa mig på 0760501808

 

Jag svarar alltid inom 1-2 dagar, så har du inte fått svar håll koll på din skräppost då mina mail ibland kan hamna där.

FAQs

Hur går fotograferingen till?

Mina 4-12månaders fotosessioner tar oftast runt 40 minuter i studion. Om det är bara baby, eller familj med ett barn är vi oftast klara lite tidigare.

Mitt mål är att få så stor variation i bilderna med olika uttryck och set-ups som möjligt innan era barn tröttnar.

Är det bara en bebis så brukar vi hinna med 1-2 kläduppsättningar samt lite halv-nakenfis bilder men även familjebilder och föräldrabilder om så önskas.

Fotograferar jag en flerbarnsfamilj så rekommenderar jag att du satsar på en uppsättning av kläder. Då kan vi fokusera på att skapa porträtt och syskonbilder som matchar.

1-års fotograferingen blir en 20-minuters fotografering i studion av bara födelsedagsbarnet för att fånga slutet av spädbarnsåret - jag kan stå/gå själv!

Får syskon vara med?

Absolut! Det är mycket lättare för alla inblandade att ta syskonbilder innan lillan har lärt sig går. Jag rekommenderar därför att ta syskonbilder när bebisen är runt 6-8 månader: när hon kan sitta stabilt men innan hon kryper! har du en 1 och 3 åring, ska du vara berredd för ett gympa pass! :)

 

Vad händer om barnen blir sjuka? Får jag boka om?

Självklart!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att du får bilder som inte speglar ditt glada barn.

Hur mycket kostar det?

Priset för båda fotograferingar är 1200 kr och bilderna köpa du separat.

Priset på varje bildbeställning är unik då alla kunder har olika smak och förutsättningar. Slutpriset varierar oftast mellan 4000 kr – 25 000 kr men ligger oftast mellan 5 000 - 12 000 kr. De flesta av mina kunder beställer 1-4 tavlor tillsammans med alla digitala filer. I slutändan kan din beställning blir lika mycket som en ny mobiltelefon eller en TV-apparat. Tänk på att du kommer att njuta av dina tavlor och album i många år så det är en investering för lång tid framöver. (Långt efter din senaste TV-aparat eller iphone har lämnats in till återvinningen.)

Du binder inte upp dig till något i förväg. Du får se dina bilder och exempelprodukter innan du bestämmer någonting och du beställar bara det du älskar!

Ingår digitala filer?

Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset. Du kan naturligtvis beställa digitala bilder. De säljs i paket av 5st, 10st eller alla i galleriet.

Hur bokar vi?

Slå mig en signal!

Lämna gärna din kontaktuppgifter via kontakta oss sidan så återkommer jag till dig! Jag försöker återkommer inom 1-2 dagar men får du inte svar slå mig gärna ett signal. Under högsäsongarna kan det ta upp till en vecka och jag tackar för ditt tålamod. Du når mig vardagar mellan kl 09:00-16:00 på 0760501808.

De uppgifter du lämnar via hemsidan behövs OM vi ska fortsätta med en bokning, men oroa dig inte, jag bokar inget tills vi har pratat.

Har du en tid på dagen där det är lättast att nå dig kan du ange det i formuläret. Jag ska försöka ringa upp dig då om jag kan.

Hur betalar vi?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften mot faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället. Du kan betala via din bank med BankGiro.

Dina bilder/produkter betalas på samma sätt efter din bildvisning. Du har även möjlighet till 30-dagars faktura eller räntefri delbetalning över 3,6 eler 12-månder via Svea Ekonomi.

När får vi se bilderna?

Några dagar efter din fotografering komemr du får ett meail med en länk till en privat webbgalleri. Där kan ni se och beställa dina bilder. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro i soffan, titta på bilderna och diskutera din bildköp.

Vad ska vi ha för kläder och rekvisita med oss?

När vi bokar din fotograferingstid på telefon kommer vi även prata om kläder så du får tips om vad blir bra på bild! Du får även tips med ditt bekräftelse-email.

Om det finns fler barn i familjen räcker en uppsättning kläder (då hinner vi även med familje- och syskon-bilder innan de blir trötta) men är det bara ett barn hinner vi med 1-2 ombyten.

All rekvisita du ser i bilderna på hemsidan är min. Jag har ett väldigt fint sortiment av pallar, korgar, stolar, fällar osv. Jag har ett litet men lyxigt sortiment av lånekläder för barn mellan 2-13 år. Jag har något mer för flickor än till pojkar. Jag har även några vackra handgjorde bebisplagg skapat just för fotograferingar runt 6-8 månader. När vi pratar på telefon så kommer vi prata om kläder. Du får hjälp!

instagram terri lindholm
facebook terri lindholm

Mårdvägen 9

146 38 Tullinge

 

Tel: 076 050 1808

Telefontider: kl9-15

Fotografering sker mot tidsbokning