FineArt & Kreativa Porträtt

FineArt & Kreativa Porträtt

Vi skapar fotokonst av dina mest älskade

Mina FineArt & Kreativa Porträtt sessioner är för vuxna och barn (från 6 år). De är mycket lugnare än mina vanliga sessioner då vi fokuserar på en kombination av vackra styling och ljussättning för att skapa bilder - bilder som inspirerat av mode eller som påminner om gamla målningar. Har du en visst bildidé får du gärna visa mig!

 

Inför fotograferingen kommer vi prata på telefonen eller ännu bättre på (facetime/skype) om kläder och styling så ni kan rota i garderoben och butiker efter lämpliga plagg. Jag har ett väldigt vackert sortiment av kläder i studion att låna ifrån till tjejer. Jag har flera lyxiga klänningar till tjejer i storlek 116-150. Jag stylar barnen själv i studion med olika håruppsättningar med hjälp ibland av lite fuskhår.

 

Mamma & Barn

Jag har själv tagit bilder tillsammans med min dotter och jag kan knappt sätta ord på hur värdefulla dessa bilder är. Jag rekommenderar starkt att du som mamma tar några bilder tillsammans med ditt barn. Det blir ett minnevärt härlig stund tillsammans. Det kan vara något du gör med dina barn när de fyller en viss ålder. När det minsta barnet fyller den åldern så kan ni alla komma tillbaka så fokuserar vi på FineArt syskonporträtt.

 

Dessa sessioner kan bokas på sena eftermiddagar efter skolan samt helger.

 

Priser & Bokning

Priser & Bokning

Fotograferingsavgift

1500 kr

 

Priset ovan gäller på vardagar. Helgpriset är 1700 kr och gäller även röda dagar. Inga bilder ingår i fotograferingsavgiften. Bilder köps separat.

 

I fotograferingsavgiften ingår:

  • Planeringen inför fotograferingen utifrån dina önskemål via mail eller telefon
  • ca. 50-90 min i studion inklusive lättare styling av Terri.
  • Lån av rekvisita (stolar, hattar, smycken, fuskhår, blommor osv. Det finns även några handgjorde ballgowns samt utvalde plagg finns till tjejer att låna.)
  • Fri ombokning vid sjukdom
  • Webbshop/webbgalleri tillgänglig i 7 dagar där du väjla ut de bilder du vill köpa
  • Erbjudande med rabatterade bildpaket finns vid köp i webbshopp/ webbgalleri.

Läs mer om priserna och hur det går till här.

Jag vill boka, hur gör jag?

 

Du bokar genom att kontakta mig med via formuläret nedan :)

 

Kom gärna med förslag på några dagar som kan passa dig så underlättar det vid bokning. Fototiderna finns vardagar samt samt lördag förmiddagar. Sena eftermiddagstider finns bara vissa veckodagar. Har du skolbarn kolla gärna i deras schema för halvdagar eller planeringsdagar :)

Fotograferingsavgiften

1 200 kr

Jag fotograferar upp till 2 st personer enskilt och tillsammans. Jag vill kunna visa dig så mycket variation som möjligt utifrån era önskemål. Fotograferingen sker i min studio och det tar oftast 1½-2 timmar. Dessa fotograferingar sker vardagar, oftast på eftermiddagar efter den obligatoriska skoltiden. Har du skolans planeringsdagar i din kalender så kanske vi kan boka en av dessa dagar. (helger +550 kr).

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgifterna. Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering (se nedan). Du kan läsa mer om bildpriser här.

FAQs

Hur går fotograferingen till?

Dessa sessioner tar 1-2 timmar beroende på ditt val av paket.

Mitt mål är att skapa en vackert, varierad och tidslös porträttserie åt dig. När ni kommer, börjar vi med att lägga fram kläderna du har tagit med dig och kollar i min garderob för att se om det finns något som ni också vill bli fotograferade i. Vi diskuterar hårstyling och jag hjälper till med att locka/platta håret alternativt göra en enklare uppsättning. Jag har ett par olika löshår som vi kan använder samt några hårsmycken. Beroende på val av paket och hur många ni är, kan vi göra flera olika ombyten.

 

Får syskon vara med?

Absolut!

Barnen ska vara minst 6 år gamla (inga förskolebarn). Barnen ska kunna följa poseringsinstruktioner från mig. Dessa sessioner är ganska lugna och kräver lite tålamod.

 

Hur mycket kostar det?

I paketpriserna ingår en summa att använda mot beställning av tavlor etc. Du kanske vill köpa till ramar till de bilder som ingår eller beställa en större tavla av ditt favoritporträtt. De flesta av mina kunder vill ha åtminstone en ordentlig tavla på väggen. T.ex. en 40x50cm tavla med en fineart print kostar från 3 550 kr.

Ingår digitala filer?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

Vad händer om barnen blir sjuka? Får jag boka om?

Självklart!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att du får bilder som inte speglar ditt glada barn.

Hur bokar vi?

Slå mig en signal!

Lämna gärna din kontaktuppgifter via kontakta oss sidan så återkommer jag till dig! Jag försöker återkommer inom 1-2 dagar men får du inte svar slå mig gärna ett signal. Under högsäsongarna kan det ta upp till en vecka och jag tackar för ditt tålamod. Du når mig vardagar mellan kl 09:00-16:00 på 0760501808.

De uppgifter du lämnar via hemsidan behövs OM vi ska fortsätta med en bokning, men oroa dig inte, jag bokar inget tills vi har pratat.

Har du en tid på dagen där det är lättast att nå dig kan du ange det i formuläret. Jag ska försöka ringa upp dig då om jag kan.

Hur betalar vi?

Innan din fotografering betalar du bokningsavgift på 1500 kr mot faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Resterande belopp av paketet faktueras i samband med fotograferingen.

De produkter du betäller utöver paketet kan betalas via faktura (10-dagar), kreditkort vid din bildvisning eller via SveaEkonomin som erbjudan räntefritt delbetalning.

När får vi se bilderna?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

Vad ska vi ha för kläder och rekvisiter med oss?

När vi bokar din fotograferingstid på telefonen kommer vi även prata om kläder så du får tips om vad blir bra på bild! Du får även ett dokument med din bekräftelse email så du kan ta det en gång till i lugn och ro.

Jag har ett litet men lyxigt sortiment av lånekläder för barn mellan 2-10 år. Jag har något mer för flickor än till pojkar. När vi pratar på telefon så kommer vi prata om kläder. Du får hjälp!

Följ mig på Instagram

Studion adress:

146 38 Tullinge

 

Tel: 076 050 1808

Telefontider: kl9-15

Fotografering sker mot tidsbokning