Just Nu! 50% rabatt

Barn/familjefotografering

fotograferingar vardagar senaste 28/6/2024!

barn och familjefotografering i studio

🩶

Bilder som känns rakt in i hjärtat!

🩶

 

Vid en barnfotografering / familjefotografering skapar vi bilder efter vem ni är – inga sessioner blir lika! Är det lugna, blyga barn jag möter eller är det spralliga energiska barn? Dina bilder kommer spegla det! Som professionel barnfotograf möter jag dina barn på deras nivå. På ett lugnt och lite lekfullt sätt jobbar jag framåt för att fånga de äkta uttrycken som betyder så mycket för dig. Barnfoto som betyder någoting till dig! Ofta skapar jag en serie bilder med lugna tidlösa porträtt och sedan vackra spontana bilder! Jag vill fånga alla deras min!

 

Under en barnfotografering kan vi ta enskilda barnfoto, syskonfoto och/eller familjefoto under samma session. När jag tar familjefoton lägger jag fokus på relationen er emellan…. att skapa en bild av vem ni är tillsammans. Jag vill gärna fånga en pappas stolta blick på sin dotter eller en mysig stund mellan mamma och bebisen. Det är dessa känslomässiga ögonblick förevigat på bild som hjälper oss att återuppleva denna tid när barnen har blivit stora! Önsker du dig en ståtlig tradionell familjefoto med en bra gruppposering så tar vi det! Önskar du dig barn/ familjefotografering utomhus kan du kika in här.

Sedan jag startade företaget 2010 har jag fotograferat tusentals barn så du kan känna dig trygg när du bokar hos mig!

BAKGRUNDER, REKVISITA & GARDEROB

 

Mina bilder är oftast ganska nedskalade där människan på bild framhävs först och främst. Rekvisita används för att locka barnens intresse, för att hjälpa med posering och komposition av bilden eller för att bidra med en färgklick.

 

I studion finns det flera bakgrunder att välja ifrån. Tillsammans väljer vi det som passar era kläder och stil. Några bakgrunder är stora handmålade i olika naturfärgar och andra i mindre storlek anpassat för 1-2 personner. Bakgrunder finns i svart, vit, brun, beige, grå, grågrön, blå, rost och även någon blommig :)

 

I studion finns det ett nogrant utvalt sortiment av pallar, stolar och lådor - även minimöbler för de minsta. Fina pälsar och mattor finns för bilder som tas sittande på golvet för mys och en färgklick. I studion finns även ett lite mer vackert sortiment av plagg att låna för barn upp till 10 års ålder (främst för tjejer).

🩶

Bilder som målningar!

🩶

Visst du att jag har vunnit 3st medaljer inom barn- och familjefotografering i SM foto?! ...och många utmärkelser till under åren inklusive finalist i European photographer of the year 2 gånger!

Just Nu! 50% rabatt

Barn/familjefotografering

fotograferingar vardagar senaste 28/6/2024!

Pris

barnfotografering

Pris babyfoto

1̶2̶0̶0̶ K̶R̶

Just nu 600 kr!

 

Det som ingår

 

✔️️Rådgivning infor fotografering på mail/telefon

✔️️ Lån av rekvisita och kläder i studio

✔️️ ca. 45 min fotografering i studio

✔️️ Syskon/familj utan extra kostand

✔️️ Webbshop/webbgalleri tillgänglig i 7 dagar

✔️️ Välj era favoriter från 30-50 foton

✔️️ Professionell redigering av dina bilder

✔️️ Fri ombokning vid sjukdom

✔️️ 'Nöjda barn-garanti'

 

 

Du köper de bilder du älskar mest - ett minne för livet.

Inga digitala bilder eller produkter ingår i priset.
Se exempel bildpriser nedan. Fullständig prislista fås i samband med förfrågan.

 

Fåtal helgtider finns på lördagar samt vissa röda dagar +300 kr.

Släktfotografering (>8 personner) +500 kr

 

Detta fotograferingsavgiften betalas när vi bokar din tid.

 

 

 

Exempel bildpriser

 

Fotoprints fr. 890 kr

Tavlor fr. 1190 kr

Album fr. 1990 kr

Digitala bildpaket fr. 3950 kr

Paket erbjudande fr. 6900 kr

 

KONTAKTA MIG

Hej! Jag ser fram emot att höra från dig! Fyll gärna i formuläret här så återkommer jag till dig.
Ett snabbt telefonsamtal (5-10 min) gör det mycket lättare att svara på dina frågor och berätta hur allting går till.

Ange i formuläret vilken dag eller tid som passar dig bäst så försöker jag ringa upp dig då.

 

Du kan även ringa mig vardagar 9-15 på

0760501808

 

Jag kollar min mejl dagligen måndag - fredag och svarar alltid så fort jag kan.

Har du inte sett något svar från mig inom 2 dagar, kolla din skräppost om det hamnat där.

galleri barn och familjefotografering

galleri barn och familjefotografering

barnfotografering i studio, pojke
babyfoto, 1-årsfoto, barnfotografering studio, tullinge, fotograf stockholm

galleri barn och familjefotografering

FAQs

Hur går fotograferingen till?

Mina fotosessioner tar oftast runt 40-50 minuter i studion. Om det är bara baby, eller familj med ett barn är vi oftast klara lite tidigare.

Mitt mål är att få så stor variation i bilderna med olika uttryck och set-ups som möjligt innan era barn tröttnar. Fotograferar jag en flerbarnsfamilj så rekommenderar jag att du satsar på ett uppsättning av kläder. Då kan vi fokusera på att skapa porträttbilder samt syskon/familje-bilder som passar ihop.

Är det bara en bebis så brukar vi hinna med 1-2 kläduppsättningar samt lite halv-nakenfis bilder. (1 klädesuppsättning för mini session).

Jag kommer att visa dig 20-40 färdig-redigerade bilder på din bildvisning (10-15 stycken från en mini-session).

Får syskon vara med?

Absolut!

I vanliga 1-timmars barn/familjefotograferingar är upp till 4 syskonbarn välkomna. Syskonfotografering med barn runt 1 år är en utmaning. Det är mycket lättare för alla inblandade att ta syskonbilder innan lillan har lärt sig gå. Jag rekommenderar därför att ta dessa syskonbilder när bebisen är runt 6-8 månader: när hon kan sitta stabilt men innan hon kryper!

Med både gravid- och nyfödd-fotografering, rekommenderar jag att en annan vuxen är med för att ta hand om syskon när vi är klara med just deras bilder så vi kan fokusera på fotografering av mamma och den lilla bebisen. Vid nyföddfotografering kostar det 600 kr extra att ha extra tid (30-40 minuter) till familje och syskonbilder. Syskonet måste då vara minst 3 år.

Vad händer om barnen blir sjuka? Får jag boka om?

Självklart!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att du får bilder som inte speglar ditt glada barn.

Hur mycket kostar det?

Priset för fotograferingen är från 950 kr och bilderna är utöver det.

Priset på varje bildbeställning är unik då alla kunder har olika smak och förutsättningar. Slutpriset varierar från 4 000 kr – 25 000 kr men ligger oftast mellan 4 000-12 000 kr. De flesta av mina kunder beställer en imagebox eller 1-4 tavlor tillsammans med alla digitala filer. I slutändan kan din beställning blir lika mycket som en ny iphone eller en TV-apparat. Tänk på att du kommer att njuta av dina tavlor och album i många år framöver så det är en investering för lång tid framöver. (Långt efter din senaste TV-apparat eller iphone har lämnats in till återvinningen.)

Du binder inte upp dig till något i förväg. Du får se dina bilder och exempelprodukter innan du bestämmer någonting och du beställer bara det du älskar!

Ingår digitala filer?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

Hur bokar vi?

Slå mig en signal!

Lämna gärna din kontaktuppgifter via kontakta oss sidan så återkommer jag till dig! Jag försöker återkommer inom 1-2 dagar men får du inte svar slå mig gärna ett signal. Under högsäsongarna kan det ta upp till en vecka och jag tackar för ditt tålamod. Du når mig vardagar mellan kl 09:00-16:00 på 0760501808.

De uppgifter du lämnar via hemsidan behövs OM vi ska fortsätta med en bokning, men oroa dig inte, jag bokar inget tills vi har pratat.

Har du en tid på dagen där det är lättast att nå dig kan du ange det i formuläret. Jag ska försöka ringa upp dig då om jag kan.

Hur betalar vi?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften mot faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället. Du kan betala via din bank med BankGiro.

Dina bilder/produkter betalas på samma sätt efter din bildvisning. Du har även möjlighet till 30-dagars faktura eller räntefri delbetalning över 3,6 eler 12-månder via Svea Ekonomi.

När får vi se bilderna?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

Vad ska vi ha för kläder och rekvisita med oss?

När vi bokar din fotograferingstid på telefon kommer vi även prata om kläder så du får tips om vad blir bra på bild! Du får även ett dokument med ditt bekräftelse-email så du kan gå igenom det igen i lugn och ro.

Om det finns fler barn i familjen räcker en uppsättning kläder (då hinner vi även med familje- och syskon-bilder innan de blir trötta) men är det bara ett barn hinner vi med 1-2 ombyten.

All rekvisita du ser i bilderna på hemsidan är min. Jag har ett väldigt fint sortiment av pallar, korgar, stolar, fällar osv. Jag har ett litet men lyxigt sortiment av lånekläder för barn mellan 2-13 år. Jag har något mer för flickor än till pojkar. Jag har även några vackra handgjorde bebisplagg skapat just för fotograferingar runt 6-8 månader. När vi pratar på telefon så kommer vi prata om kläder. Du får hjälp!

Följ mig på Instagram

Studion adress:

146 38 Tullinge

 

Tel: 076 050 1808

Telefontider: kl9-15

Fotografering sker mot tidsbokning