Corona information och erbjudande!

Angående corona viruset: Jag håller mig uppdaterat varje dag från regeringens råd i hur jag bäst ska anpassa min verkvamhet för att minska risken för smittspridning. Jag hålla en extra luftigt schema så kunder inte träffa varandra. Jag är noga med handhygien och tvätta händer direkt innan vi möts. Jag försöker att hålla 1,5m avstånd och uppskattar eran hjälp med detta. Barnen klara inte detta själva. Om ni har flera barn slår mig ett signal innan du bokar så vi kan prata om hur det kan bäst lösas beroende på dina barns åldern.

När det kommer till sjuka, är det ingen skillnad mot tidigare, är ni sjuka eller det minsta krassliga, så bokar vi alltid om tiden 1-2 veckor framåt tills alla är friska. Det är aldrig något problem. Det samma gäller för mig. Är jag krasslig hör jag av mig till dig för att boka om.

 

Erbjudande: bebisar 3-12 månader!

Gäller januari, februari & mars 2021

pris 395 kr

(Ord. pris 950 kr)

Babyfotografering i studion ca. 30 minuter

I studion finns mängder med rekvisita att låna inklusive små möbler, fäll, korgar, vackra handgjorde hårdband, kläder, tyger mm.

Privat ONLINEGalleri med ca. 15-20 bilder för urval

BILDPAKET FINNS FRÅN 3750KR (5 BILDER)

OBS! Pris gäller vid beställning i onlinegalleri onom 7 dagar från du fått ditt galleri. Fler bilder går att beställas med rabatterade priser inom dessa 7 dagar.

Erbjudande Bildpriser i webbgalleri

Jag har alltid erbjudit mina kunder en personlig bildvisning där de får hjälpa att välja ut sina bilder och ramar/album mm. Under coronatider försöker vi minimera den sociala kontakten så jag ser gärna att du lägger din beställning via webbgalleri istället för en bildvisning i studio.  Vid beställning i webbgalleriet får du 20% rabatt på tavlor i träram och upp till 30% rabatt på digitala filer (beroende på din beställningssumma).  

 • 5st digitala bilder: 3 750 kr 

 • Fler digitala bilder utöver paket med 5 filer: +650 kr

 • Alla digitala bilder: 5600-7500 kr

 • 20x25cm tavla: 872 kr

 • 30x40cm tavla: 1920 kr

 • 40x50cm tavla: 2840 kr

 • Collage tavlor fr. 3000 kr

  Paketlösningar finns med alla digiala bilder samt tavlor (upp till 30% rabatt)

  Angivna priser är efter rabattar och gäller vid beställning inom 7 dagar.

Menu