Nyföddfotografering

Nyföddfoto

🩶

Naturliga kärleksfulla nyföddfoto

🩶

 

En nyföddfotografering görs när din bebis är mellan 1-6 veckor gammal. Mina sessioner tar upp till ca 1½ timmar i studion. Jag har skapat ett arbetsflöde med poser och ljussättningar som skapar en underbar serie naturliga och kärleksfulla bilder med din bebis. Med dessa nyföddfoton kommer du minnas denna tid för alltid!

 

Då bebisen kan vara upp till 6 veckor gammal behöver ni inte stressa iväg första veckorna för er fotografering om ni inte känner er redo. Mina nyföddfotograferingar sker med mycket fokus på de små uttryck som din bebis bjuder på och känslorna er emellan i en vacker ljussättning.

 

Läs gärna på bloggen om fördelarna med de olika åldrarna att boka en nyföddfotografering.

 

I min hemtrevliga studio finns det allt som behövs för en lyckad nyföddfotografering. Jag har ett stort sortiment av bakgrunder och rekvisita, särskilt för nyföddfotograferingarna. Det finns bland annat många olika filtar, pälsar, hinkar och skålar. Oftast är det avskalade det mest uppskattade. Du behöver inte ta med någonting till fotograferingen förutom den vanliga skötväskan. Bebisen kommer fotograferas huvudsakligen i blöja som vi täcker med wraps och filtar.

TRYGGT & SÄKERT

Jag började med nyföddfotografering redan 2012 och har fotograferat hundratals små bebisar under årens lopp. Jag är dessutom själv mamma till två barn :) Efter många år av att ta poserade nyföddfoto har jag vuxit in i en stil där jag tar nyföddfoto med vackert smickrande ljussättning, men med mer naturliga lifestyle inspirerade poser där mindre kontakt behövs med bebisen. Det är väldigt tryggt och säkert, även på det vinterhalvåret.

 

🩶

Bilder som slå dig rakt in i hjärtat

🩶

När boka man tid för nyföddfotografering?

När ska man boka tid för nyföddfotografering?

I vissa tider på året bokar jag ofta 4-6 veckor framåt. För att garantera att du får en tid för nyföddfotografering är det bästa att preliminärbokar en tid redan innan bebisen har kommit. Jag planerar då in ditt BF i kalendern och väntar sedan att höra från dig när du kommer hem från BB. Först då bokar vi in tiden för fotograferingen som sker mellan 1-6 veckor framåt beroende på dina önskemål och hur du mår. När vi har bokat en tid skickar jag tips inför din fotografering så att ni kan förbereda er. Då skickar jag även fakturan för fotograferingsavgiften.

Pris nyföddfotografering

Du betalar en fotograferingsavgift när vi bokar din tid (efter bebisen har kommit). I fotograferingsavgiften ingår inga bilder eller produkter. Dessa köper du separat när du har fått se bilderna.

Nyföddfotografering sker på vardagar.

 

FOTOGRAFERINGSAVGIFT

 

Nyföddfotografering (inkl förälder): 1500 kr

Nyföddfotografering(inkl syskon): 1750 kr

 

I fotograferingsavgiften ingår:

- ca. 1½ timmars fotografering i studio

- Lån av rekvisita (fällar, korgar, leksaker osv)

- Fri ombokning vid sjukdom

- Webbshop/webbgalleri tillgänglig i 7 dagar

 

I din privat webbshop (länk får du efter fotograferingen) köper du de produkter du fastnar för, med de bilder du älskar mest - ett minne för livet.

 

Fotoprints fr. 890 kr

Tavlor fr. 1190 kr

Digitala bildpaket finns fr. 3950 kr

 

Läs mer om priserna och hur det går till här.

KONTAKTA MIG

Hej! Jag ser fram emot att höra från dig! Fyll gärna i formuläret här så återkommer jag till dig.
Ett snabbt telefonsamtal (5-10 min) gör det mycket lättare att svara på dina frågor och berätta hur allting går till.

Ange i formuläret vilken dag eller tid som passar dig bäst så försöker jag ringa upp dig då.

 

Du kan även ringa mig vardagar 9-15 på

0760501808

 

Jag kollar min mejl dagligen måndag - fredag och svarar alltid så fort jag kan.

Har du inte sett något svar från mig inom 2 dagar, kolla din skräppost om det hamnat där.

Fotograferingsavgiften

1 500 kr

Fotografering ta upp till 2½ timmar och sker på vardagar. Fokuset i dessa sessioner är på den nykomna lilla bebisen.

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgifterna. Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering (ser nedan). Du kan läsa mer om bildpriser här.

Det som ingår i fotograferingsavgiften

Planering av din fotografering, telefonrådgivning om kläder osv.

Fotografering

Lån av rekvisita i studion

Personligt bildvisningsmöte i studion

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgifterna.

Galleri

nyföddfoto

Nyföddfoto, nyfödd foto, nyföddfotografering, fotograf stockholm

Fotograferingsavgiften

1 500 kr

Fotografering ta upp till 2½ timmar och sker på vardagar. Fokuset i dessa sessioner är på den nykomna lilla bebisen.

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgifterna. Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering (ser nedan). Du kan läsa mer om bildpriser här.

Det som ingår i fotograferingsavgiften

Planering av din fotografering, telefonrådgivning om kläder osv.

Fotografering

Lån av rekvisita i studion

Personligt bildvisningsmöte i studion

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgifterna.

Galleri

nyföddfoto

Nyföddfoto, nyfödd foto, nyföddfotografering, fotograf stockholm
Nyföddfoto, nyfödd foto, nyföddfotografering, fotograf stockholm
Nyföddfoto, nyfödd foto, nyföddfotografering, fotograf stockholm
Nyföddfoto, nyfödd foto, nyföddfotografering, fotograf stockholm, nyföddfoto med syskon
Nyföddfoto, nyfödd foto, nyföddfotografering, fotograf stockholm

FAQs

Hur går fotograferingen till?

Mina nyföddafotosessioner tar oftast runt 2-2½ timmar i studion (en halv timme till om vi ska ta familje/syskonbilder). När din bebis har somnat (efter hon har fått en bra måltid och lite kärlek från er) kan jag lägga henne på min särskilda nyföddfotograferings-station där jag kan posera henne i olika positioner. Några bebiser poseras lätt, andra är lättstörd. Några bebisar älskar att ligga på magen och andra inte. Jag 'lyssnar' till din bebis så hon är alltid bekväm.

Mitt mål är att få så stor variation i bilderna med olika setups med din bebis sovande och vaken. Jag har allt som behövs.

Jag kommer att visa dig runt 20 färdig-redigerade bilder på din bildvisning.

Får syskon vara med?

Absolut!

Vid nyföddfotografering kostar det 750 kr extra att ha extra tid (30-40 minuter) till familje och syskonbilder. Syskonet måste då vara minst 3 år. Med både gravid- och nyföddfotografering rekommenderar jag att en annan vuxen är med för att ta hand om syskon när vi är klara med just deras bilder så vi kan fokusera på fotografering av mamma och den lille bebisen.

Vad händer om barnen blir sjuka? Får jag boka om?

Självklart!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att du får bilder som inte speglar ditt glada barn.

Hur mycket kostar det?

Priset för fotograferingen är från 1 500 kr och bilderna är utöver det.

Priset på varje bildbeställning är unik då alla kunder har olika smak och förutsättningar. Slutpriset varierar från 4 000 kr – 25 000 kr men ligger oftast mellan 4 000-12 000 kr. De flesta av mina kunder beställer en imagebox eller 1-4 tavlor tillsammans med alla digitala filer. I slutändan kan din beställning blir lika mycket som en ny iphone eller en TV-apparat. Tänk på att du kommer att njuta av dina tavlor och album i många år framöver så det är en investering för lång tid framöver. (Långt efter din senaste TV-aparat eller iphone har lämnats in till återvinningen.)

Du binder inte upp dig till något i förväg. Du får se dina bilder och exempelprodukter innan du bestämmer någonting och du beställar bara det du älskar!

Ingår digitala filer?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

Hur bokar vi?

Slå mig en signal!

Lämna gärna din kontaktuppgifter via kontakta oss sidan så återkommer jag till dig! Jag försöker återkommer inom 1-2 dagar men får du inte svar slå mig gärna ett signal. Under högsäsongarna kan det ta upp till en vecka och jag tackar för ditt tålamod. Du når mig vardagar mellan kl 09:00-16:00 på 0760501808.

De uppgifter du lämnar via hemsidan behövs OM vi ska fortsätta med en bokning, men oroa dig inte, jag bokar inget tills vi har pratat.

Har du en tid på dagen där det är lättast att nå dig kan du ange det i formuläret. Jag ska försöka ringa upp dig då om jag kan.

Hur betalar vi?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften mot faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället. Du kan betala via din bank med BankGiro.

Dina bilder/produkter betalas på samma sätt efter din bildvisning. Du har även möjlighet till 30-dagars faktura eller räntefri delbetalning över 3,6 eler 12-månder via Svea Ekonomi.

När får vi se bilderna?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

Vad ska vi ha för kläder och rekvisita med oss?

När vi bokar din fotograferingstid på telefon kommer vi även prata om kläder så du får tips om vad blir bra på bild! Du får även ett dokument med ditt bekräftelse-email så du kan gå igenom det igen i lugn och ro.

All rekvisita du ser i bilderna på hemsidan är min. Jag har ett väldigt fint sortiment av pallar, korgar, stolar, fällar osv. Jag är själv väldigt förtjust i familjebilder med nästan naken nyfödda bebis mot en mörk bakgrund. Dessa bilder blir finaste när ni föräldrar har svarta kläder på er.

Följ mig på Instagram

Studion adress:

146 38 Tullinge

 

Tel: 076 050 1808

Telefontider: kl9-15

Fotografering sker mot tidsbokning