Just nu! HALVA PRISET på utomhus

barn / familjefoto!

Se längre ned för prisinfo.

barnfotografering & Familjefotografering stockholm

barnfoto & Familjefoto UTOMHUS

Ett minne för livet för hela familjen!

 

 

 

 

 

Har ännu ett år gått förbi och ni har inte gått till fotograf för den där familjefotografering? Ha du tusentals bilder på mobilen, men ingen riktigt bra på hela familjen samlad eller en klockren syskonbild?

 

Att göra en familjefotografering med barnen ger er inte bara superfina bilder utan även en rolig stund för för hela familjen tillsammans. Du kommer att få bilder som speglar dina barn och din fin familj precis som ni är.

 

Jag brukar fotografera hela familjen i olika kombinationer: enskilda barnbilder, parbilder, syskonbilder, föräldrar & barn samt lekfulla familjebilder. En rolig stund blir det där vi skapar många minnen för livet!

 

Utomhusfotografering är perfekt för dig som gillar mer avslappnade bilder med fokus på känslan emellan er i det vackra mjuka ljuset.

Utomhusfotografering fungerar även utmärkt för mysiga romantiska gravidfotograferingar.

 

familjefoto ute i kvällsljus, fotograf tullinge, utomhus barnfotografering, barnfotograf stockholm,. porträttfotograf stockholm. syskonfotografering, familjefotofoto stockholm, babyfoto, nyföddfotografering stockholm, tullinge, terri lindholm, lindholm photography
barnfotografering tullinge huddinge tumba

 

Jag har flera favoriterplatser i Tullinge som är perfekta för utomhusfotografering i både morgon- eller kvällsljus, i skog, äng eller vid sjön. Trädgården runt studion är superfin i maj/juni när allting är i blom.

 

Maj och juni är de bästa månaderna för familjefotografering i den vacker blomning. På sensommaren har vi underbart mjukt solljus på morgonen och kvällen samt en mjukare färgskala. I september/oktober bjuder naturen på alla höstens färger! Det blir aldrig en fel tid att fota!

gravidfoto utomhus, fotograf terri lindholm
utomshufoto i skog, kvällssol, barnfotografering utomhus. familjefotografering
utomshufoto i skog, kvällssol, barnfotografering utomhus. familjefotografering

Boka din fotografering i tid!

Några få tider finns kvar i maj/juni.

Tider finns i juli och augusti så samla släkten för en fotografering!

 

just nu! 50% rabatt

på UTOMHUS fotograferingar!

utomhsufotografering, terri lindholm foto, familjefotografering, barnfoto, babyfoto

🩶 Nöjda Barn Garanti 🩶

Nöjda Barn

🩶 Garanti 🩶

Jag vill fota alla möjliga uttryck när jag fota ett barn: allt från den lugna och fokuserade blicket till det stora glada leende. Bilderna ska spegla vem ditt barn är! Men om det visar sig medans vi fotograferar att barnet ha en särskilt dålig dag och är bara ledsen eller arg, så boka vi en ny tid! Det har inte hänt många gånger under mina år som fotograf men ibland blir det så. Man märker efter 20 minuter om humöret gå att vända eller inte. Om inte, så boka vi en ny tid!

 

Pris utomhusfotografering

Pris utomhus-

fotografering

1̶2̶0̶0̶ K̶R̶

Just nu

600 kr!

Lördagar samt 6/6: 950 kr (Ord. pris 1500 kr)

 

Det som ingår

 

✔️️Rådgivning infor fotografering på mail/telefon

✔️️ ca. 45 min fotografering utomhus

✔️️ Syskon/familj utan extra kostand

✔️️ Webbshop/webbgalleri tillgänglig i 7 dagar

✔️️ Välj era favoriter från 40-60 foton

✔️️ Upp till 20% rabbat på tavlor!

✔️️ Professionell redigering av dina bilder

✔️️ Fri ombokning vid sjukdom

✔️️ 'Nöjda barn-garanti'

 

Inga digitala bilder eller produkter ingår i priset.
Se exempel bildpriser nedan. Fullständig prislista fås i samband med förfrågan.

 

Detta fotograferingsavgiften betalas när vi bokar din tid.

 

 

 

Efter fotograferingen får du en länk till en privat webbshop.

Du köper de bilder du älskar mest - ett minne för livet.

Just nu upp till 20% rabatt på tavlor!

 

Exempel bildpriser

 

Fotoprints fr. 890 kr

Tavlor fr. 1190 kr

Album fr. 1990 kr

Digitala bildpaket fr. 3950 kr

Paket erbjudande fr. 6900 kr

 

KONTAKTA MIG

Hej! Jag ser fram emot att höra från dig! Fyll gärna i formuläret här så återkommer jag till dig.
Ett snabbt telefonsamtal (5-10 min) gör det mycket lättare att svara på dina frågor och berätta hur allting går till.

Ange i formuläret vilken dag eller tid som passar dig bäst så försöker jag ringa upp dig då.

 

Du kan även ringa mig vardagar 9-15 på

0760501808

 

Jag kollar min mejl dagligen måndag - fredag och svarar alltid så fort jag kan.

Har du inte sett något svar från mig inom 2 dagar, kolla din skräppost om det hamnat där.

FAQs

Hur går fotograferingen till?

Mina utomhusfotosessioner tar oftast runt 40-50 minuter. Förutom vackra porträttbilder ute i Tullinges fina miljö blir det mycket lekfulla bilder och ögonblicksbilder. Jag har flera vackra platser beroende på årstid och dagtid.

Mitt mål är att få så stor variation i bilderna med olika uttryck och miljö som möjligt innan era barn tröttnar. Fotograferar jag en flerbarnsfamilj så rekommenderar jag att du satsar på en uppsättning av kläder. Vanligtvis tar jag porträtt på alla enskilt i familjen, syskonbilder, familjebilder samt om tiden räcker till även föräldrabilder med varje barn.

Jag kommer att visa dig 20-30 färdig-redigerade bilder på din bildvisning.

Jag rekommenderar inte utomhus sessioner för barn under 1 år då barnet oftast har fullt upp med att upptäcka gräset, blommor mm. De får då en väldigt fokuserad min och de titta inte upp så ofta.

Får syskon vara med?

Absolut!

På en de vanlig 1-timmars barn/familjefotografering är upp till 4 syskonbarn välkomna. Syskonfotografering med barn runt 1 år är en utmaning. Det är mycket lättare för alla inblandade att ta syskonbilder innan lillan har lärt sig gå ordentligt och vant sig med att vara ute.

 

Vad händer om barnen blir sjuka? Får jag boka om?

Självklart!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att du får bilder som inte speglar ditt glada barn.

Hur mycket kostar det?

Priset för fotograferingen är från 950 kr och bilderna är utöver det.

Priset på varje bildbeställning är unik då alla kunder har olika smak och förutsättningar. Slutpriset varierar från 4 000 kr – 25 000 kr men ligger oftast mellan 4 000-12 000 kr. De flesta av mina kunder beställer en imagebox eller 1-4 tavlor tillsammans med alla digitala filer. I slutändan kan din beställning blir lika mycket som en ny iphone eller en TV-apparat. Tänk på att du kommer att njuta av dina tavlor och album i många år framöver så det är en investering för lång tid framöver. (Långt efter din senaste TV-apparat eller iphone har lämnats in till återvinningen.)

Du binder inte upp dig till något i förväg. Du får se dina bilder och exempelprodukter innan du bestämmer någonting och du beställer bara det du älskar!

Ingår digitala filer?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

Hur bokar vi?

Slå mig en signal!

Lämna gärna din kontaktuppgifter via kontakta oss sidan så återkommer jag till dig! Jag försöker återkommer inom 1-2 dagar men får du inte svar slå mig gärna ett signal. Under högsäsongarna kan det ta upp till en vecka och jag tackar för ditt tålamod. Du når mig vardagar mellan kl 09:00-16:00 på 0760501808.

De uppgifter du lämnar via hemsidan behövs OM vi ska fortsätta med en bokning, men oroa dig inte, jag bokar inget tills vi har pratat.

Har du en tid på dagen där det är lättast att nå dig kan du ange det i formuläret. Jag ska försöka ringa upp dig då om jag kan.

Hur betalar vi?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften mot faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället. Du kan betala via din bank med BankGiro.

Dina bilder/produkter betalas på samma sätt efter din bildvisning. Du har även möjlighet till 30-dagars faktura eller räntefri delbetalning över 3,6 eler 12-månder via Svea Ekonomi.

När får vi se bilderna?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

Vad ska vi ha för kläder och rekvisita med oss?

När vi bokar din fotograferingstid på telefon kommer vi även prata om kläder så du får tips om vad blir bra på bild! Du får även ett dokument med ditt bekräftelse-email så du kan gå igenom det igen i lugn och ro.

Om det finns fler barn i familjen räcker en uppsättning kläder (då hinner vi även med familje- och syskon-bilder innan de blir trötta) men är det bara ett barn hinner vi med 1-2 ombyten.

All rekvisita du ser i bilderna på hemsidan är min. Jag har ett väldigt fint sortiment av pallar, korgar, stolar, fällar osv. Jag har ett litet men lyxigt sortiment av lånekläder för barn mellan 2-13 år. Jag har något mer för flickor än till pojkar. Jag har även några vackra handgjorde bebisplagg skapat just för fotograferingar runt 6-8 månader. När vi pratar på telefon så kommer vi prata om kläder. Du får hjälp!

Följ mig på Instagram

Mårdvägen 9

146 38 Tullinge

 

Tel: 076 050 1808

Telefontider: kl9-15

Fotografering sker mot tidsbokning