SENASTE INLÄGG

För att se mina senaste bilder är det bättre att ha kolla på Instagram eller facebook där jag brukar lägga upp bilder några gånger i veckan. Du är väldigt välkommen att följa mig och ta kontakt även där!

Nyföddfoto med föräldrarna

Jag bara älskar att fota nyfödda bebisar och skulle gärna fota fler!  På samma sätt som när jag fotar äldre barn med sina familjer vill jag få fram mycket känsla i mina familjebilder. Med nyföddfotografering kan man styra över slutresultatet lite mer än man kan med en snabb 1-åring! Här på bilden har vi nyblivna föräldrar med deras 8 dagars lilla flicka.

nyföddfotografering med en 6 dagars bebis, nyfödd porträtt med sin mamma i studio i Tullinge, Stockholm.nyföddfotografering med en 6 dagars bebis, nyfödd familjeporträtt i studio i Tullinge, Stockholm.

Dessa bilder och många fler samlas i ett underbart handgjort album som lilla tjejen kommer att ärva och visa sina egna barn!

För de nyfikna fotografer som läsa här, bakgrunden är köpt hos fotobakgrunden.se och är i canvas. Helt fantastiskt att använda båda i dagsljus och med studio blixtarna… ingen blänk alls!

Menu