Blogg

KatEgorier

3-barns familjefotografering

Jag har fotograferat ganska många 3-barns familjer den sista tiden. Jag har själv två barn under fem år, min son fyller fem i november och min dotter tre i oktober. När jag träffar alla dessa familjer med 3 små barn så undrar jag hur de kan vara så pigga! Jag tycker att allting bara går i ett hela tiden och att få balans mellan jobb (min firma) och familjelivet är en ständig kamp. Jag känner mig ganska ofta lite trött! Min Alice tycker om att klättra in i vår säng mitt i natten. Hur gör folk med 3 barn? Hats off to you all!

Här tänkte jag dela ett par bilder från en underbar familj med tre väldigt fina tjejer.

syskonfotografering i studio, barnfotografering, barnfoto, fotograf stockholmsyskonfoto med 3 tjejer, syskonfotografering i studio, barnfotografering, barnfoto, fotograf stockholm

Familjefoto med 3 små är inte det lättaste att ställa upp för ett formellt porträtt men själv tycker jag, och i detta fall familjen med, att de stunderna emellan är oftast de finaste!

familjefoto i studio, syskonfotografering i studio, barnfotografering, barnfoto, fotograf stockholm

Efter en fotografering hos mig kommer föräldrarna tillbaka ett par veckor senare för att titta på sina bilder. De får se ett bildspel på en stor duk med deras bästa bilder. Det är oftast uppåt 30 bilder. Bilderna är inte retuscherade eller finslipade vid denna tidpunkt. Det gör jag bara på de beställda bilderna när jag har diskuterat hur de vill ha bilderna; svart/vit, tonade eller beskärda på ett annat sätt, men de är fina nog att visa och det tänkte jag göra nu med… här kommer Familj S’s bildspel!

Följ mig på Instagram

Mårdvägen 9

146 38 Tullinge

 

Tel: 076 050 1808

Telefontider: kl9-15

Fotografering sker mot tidsbokning