Fotograf Terri Lindholm

Blogg

KatEgorier

Julerbjudande 2!

Så, eftersom jag gick ut med ett härligt erbjudande igår för er som inte hade redan blivit fotade hos mig i år så tänkte jag att det var bara rättvist att alla mina tidigare kunder också skulle få något gott…2 saker dessutom!

1. Om det fanns några bilder som ni inte beställde efter er fotografering och ångrar det, så bjuder jag på hela 25% rabatt på alla förstoringar och ramar till era extra beställningar fram tills den 2:a december!

2. Om ni har tänkt att göra en fotobok med alla årets bilder (inklusive de digitala ni har fått med era tavlor och folioboxar) kan jag verkligen rekomendera Briliant fotoböcker från www.fotobok.com. Böckerna är ganska nya till konsumenterna i Sverige och är de bästa på marknaden tycker jag. Sidorna är gjorde av äkta fotopapper för underbar färgåtergivning och hållbarhet. Böckerna ligger helt platt så ni kan även lägga en bild över ett helt uppslag utan att förlora något av bilden. De blir superfina julklappar! Det finns gratis mjukvara till er alla med PC så ni väldigt lätt kan designa era uppslag och göra boken personlig. Så, en gåva från mig är en rabattkod värd 50kr. När ni beställer, skriv in ‘LindholmPhotography’ bara och ta da, det blir 50 kr billigare, det blir fraktfritt alltså!!

För att ingen blogg är färdig utan en bild så delar jag denna nyligen tagna nyföddfoto på en liten kille som var bara 7 dagar gammal  (om jag kommer ihåg rätt)!

nyföddfotograf stockholm

instagram terri lindholm
facebook terri lindholm

Mårdvägen 9

146 38 Tullinge

 

Tel: 076 050 1808

Telefontider: kl9-15

Fotografering sker mot tidsbokning