BARN & FAMILJEfotografering

utomhus

Från bokning till färdiga bilder

När du bokar din tid hos mig bestämmer du först vem ska fotograferas. Vill du bara fota bara barnen eller vill du ta med resten av familjen och även ta syskon och familjebilder? Sedan bestämmer vi tillsammans vart vi ska fotografera. Den bästa platsen beror på tid på året, tid på dagen samt ålder på eventuella barn. Gillar du skogen och sand eller föredrar du blommor och äng?.. Kanske även sjön? När vi har bokat din tid får du tips och råd inför fotografering så vi får en lyckad fotografering!

 

🩶 Brantbrinks skog och stora sandgrop är favoritplatser med en lugn färgskala.

🩶 Tullingesjön blir en fin promenad med fotoplatser längs vägen som passar äldre barn.

🩶 Bakom Tullinge kyrka finns en härlig utsikt över Tullingesjön (särskilt fint på sensommar när gräset är torrt och sedan när ek träden gulna på hösten).

🩶 Trädgården runt studion bjuder på en fantastisk blomning från vår till sensommar. Tidigt sommar börjar det med äppelblom, förgät mig ej och en äng av prästkragar sedan rhododendron, guldregn, lavendel, rosor och sedan ljung!

 

 

🩶

 

Bara äkta uttryck

 

Inget stelt och opersonligt

 

🩶

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utomhusfotografering brukar bjuder på ett större bildgalleri då vi får många flera roliga uttryck!

fotograferingsdagen

Hur går det till?

Hur ska vi föreverkliga

dina minnen?

Vi möts oftast på en parkering och ta oss till fotoplatsen tillsammans. Det finns alltid inom en 5 minuters promenad från där vi parkerar. När vi ses på dagen börjar vi med att prata igenom dina eventuella önskemål: vilka bilder som är viktigast för dig (familj, par, syskon eller enskilda porträtt). Man vet aldrig när 3 åringen har haft nog och bestämmer sig att nu är de klara ;) Därför börjar vi med de viktigaste bilderna först!

 

Barnfotograferingar är det ett riktigt bra teamwork som gäller, särskilt med barn under 5 år! Det är alltid på barnens villkor men jag är tydlig men hur vi ska göra. Jag är tålmodig och med lite bus och lek lockar jag fram äkta leenden och uttryck! Jag siktar på att skapa en serie bilder med båda lugna avslappnade uttryck samt med härlig glädje! Porträtt på alla barn själva, tillsammans och med hela familjen i olika kombinationer. Vill ni uppdatera era egna parbilder så tar vi även några på bara föräldrarna med :)

 

När vi är klara promenerar vi tillbaka bilarna och diskuterar produktsortimentet och vad som skulle fungera bra med bilderna vi har tillsammans skapat.

Genom att skapa ett roligt samspel kan jag fånga äkta genuina uttryck och känslor så bilderna visar vem ni är!

Kind words from previous clients

 

Bilder som syns i ert hem kan ni njuta av varje dag!

Ni kommer inte kunna få samma känsla när ni tittar på era foton på en skärm!

Hur vill du se på dina bilder?

Börja gärna fundera redan innan er fotografering vad ni vill göra med era fina bilder. Vad ni ska göra med era bilder är kanske den viktigaste aspekten att tänka på när ni planerar för en fotosession, men det är väldigt ofta som denna del kommer sist. Att ha bilderna digitalt känns idag viktigt men med dessa superfina bilder som vi jobbat hårt för att ta fram förtjänar ett bättre öde än att bara samla damm på en hårddisk. =) Vem vet hur länge dem finns kvar där?

 

 

 

Jag föreslår att ni ta en liten tur runt ert hem och tänker på var ni skulle vilja ha lite mer glädje - i form av bilder på en byrå eller ett personligt konstverk hängande på väggen?

Tillsammans skapar vi minnen för livet!

hur går bildbeställningen till?

Några dagar efter din fotografering får du en länk till en personlig galleri/webbshop där du får se se alla bilder från våra fotografering som blir bra (oftast 25-40 bilder). Du beställer hemifrån i lugn och ro! Behöver du hjälp eller råd, är det bara att ringa mig. Jag hjälper dig att hitta den bästa lösningen för din idé, din budget och ditt hem.

 

Galleriet är tillgängligt i 7 dagar. Önskar ni beställa bilder efter det får ni boka en beställningmöte i studion, på ordinaire arbetstid och ordinariepriser gäller. Du hittar priser för bilder nedan. Inga rabatter ges vid beställning efter galleriet har stängt.

 

Vad du vill göra med dina fina bilder? Jag föreslår att du ta en lite tur runt ditt hem och tänker på vart du skulle vilja ha lite mer glädje - i form av bilder på en byrå eller en personlig konstverk hängande på väggen. Är det tavlor som inredning i familjerummet, en fotovägg, mindre inramningar för sovrummen, fotoböcker eller digitala bilder för att lätt kunna skicka till familjen? Bilder som syns i ditt hem kan du njuta av varje dag! Samma känsla får du inte när du tittar på dina foton på en skärm!

 

Tänk dig - om bara några få veckor blir dina bilder färdiga att stolt visa upp i ditt hem!

Gåvoprintar

 

Omonterade förstoringar för som du själv ramar in. Foton är pigmentbläcksförstoringar på högkvalitativt satinmatt papper.

15x20 cm 850 kr

20x20 cm 950 kr

20x25 cm 950 kr

20x30 cm 1200 kr

 

Tavlor

 

Tavlor färdig att stå på bordet eller hänga på väggen med Svensktillverkade ramar av äkta trä.

 

Klassisk inramning: Klassisk inramning med glass och syrafria passepartouter för livslång hållbarhet. Foton är en pigmentsbläcks print på satinmatt papper.

20x25 cm 1250 kr (utan passpartout)

30x40 cm 2950 kr

40x50 cm 4050 kr

50x50 cm 5250 kr

60x60 cm 5750 kr

50x70 cm 5750 kr

Husets inramning utan glass: Foton är pigmentbläcks print printat på en tålig luster papper sm sedan monteras på syrafria foamboard som ramas in utan glass - inga reflektioner.

20x25 cm 1150 kr

30x40 cm 2650 kr

40x50 cm 3950 kr

50x50 cm 4850 kr

60x60 cm 5550 kr

50x70 cm 5450 kr

 

Deluxramar

Det finns ett 50-tal olika träramar att välja mellan i deluxsortimentet. Dessa ramar är handgjorda mot beställning och kan göras i vilken storlek du vill. Alla tavlor kan uppgraderas till deluxram. 550 - 1500 kr / ram

Fler paket finns med alla digitala filer byggt på våra standouts, collagetavlor mm med alla digitala bilder. Eller bygga till egen paket med just det du vill ha.

Paket 2

fr. 6750 kr

 • 1 st tavla 40x50 cm
 • 2st 20x25 cm tavlor

Paketpris med:

 • 5 digitala bilder - 6750 kr
 • Alla digitala bilder - 9250 kr

Paket 1

5250 kr

 

1 st 30x40 cm förstoring

Paketpris med:

5 digitala bilder - 5250 kr

Alla digitala bilder - 7750 kr

Lägg till montering och inramning för 800 kr

Paket 3

fr. 7550 kr

 • 1st 50x50 cm tavla (1 bild eller collage)
 • 2st 20x25 cm tavlor
 • Alla digitala bilder

Paket 4

9950 kr

 • Fotobok ca 19x19 cm med alla dina favoritbilder

Paketpris med:

 • 5 digitala bilder - 7550 kr
 • Alla digitala bilder - 9850 kr

Vad kostar det?

 

Vad det kostar beror på din budget och vad du vill ha. Köper du till bara dig själv eller även presenter till släkten?

 

De flesta av mina kunder köper ett av de paketerbjudande som finns (varierar under året) och spenderar mellan 5000 - 12000 kr. En del kunder köpa för mindre och en del köper för mycket mer.

 

Fina rabatter finns när du beställer både digitala bilder och någon färdig produkt via webbshopen inom 7 dagar! T.ex. Paketerbjudande med upp till 40% rabatt finns när man köper Alla digitala bilder OCH utvalde produkter (med köp inom 7 dagar)

 

Betalning sker mot faktura

 

De bilder du beställer nu är inte bara till dig, utan även till dina barn och barnbarn! En Investering för livet!

 

Bildpriser

 

Handgjorda produkter - ett äkta hantverk!

Alla mina produkter är handgjorde mot beställning! De flesta tavlor och förstoringar produceras i min egen printstudio för den absolut bästa kvalité. Det kan inte jämföras med ett vanligt fotolab. Jag använder samma teknik (printer, papper och bläck) som muséer och konstnärar använder för numrerade kopiering av konstverk. Andra produkter produceras av noggrant utvalda leverantörer som håller samma professionelt kvalité.

 

Bilder du får se i ditt galleri är redigerade men det sista steget, den konstnärliga steget i redigering och retuschering av hud och hår gör jag bara på de bilder som ska printas och levereras färdig till dig.

 

Pris för digital bildpaket hittar längst ned. Digitala bilder kan beställas med eller utan denna sista redegeringssteg/retuschering.

digitala bilder

 

Digitala bilder för egen framkallning. Digitala bilder kan köpas i paket om 5 eller flera bilder. För varje beställd bild ingår en högupplöst version samt en version för mobilen.

 

Priser:

 • 5 st, 3950 kr / 4950 Kr (inkl retuschering)
 • Extra bilder utöver första 5st, 850 kr/st
 • Alla bilder i ditt galleri, 8900 kr (Inklusive 5st retuscherade)
 • Paketerbjudande finns med upp till 40% rabatt. Det ingår Alla digitala bilder OCH utvalde produkter från 9350 kr
barnfotograf stockholm,. porträttfotograf stockholm. syskonfotografering, familjefotofoto stockholm, babyfoto, nyföddfotografering stockholm, tullinge, terri lindholm, lindholm photography

 

förstoringar

Omonterade foto för egen inramning framkallade på högkvalitativt satinmatt papper. Kvalité kan inte järmföras med en vanlig fotolab. Det är samma teknik muséer och konstnärar använder för presentation i gallerier.

 

Priser:

15x21 cm - 890 kr

20x30 cm - 1200 kr

 

 

 

Foliobox

 

En Foliobox kan hålla 5-20 bilder och är handgjord mot beställning enligt dina önskemål. Den monterade bilden har en vit passpartout som standard men finns även som svart eller helt utan. Yttemåttet är ca. 20x25cm Har du bokat flera fotograferingar, te.x. under Barnets Första År eller Gravid & Nyfödd Special kan du samla bilderna från de olika sessioner i en box!

 

Matchande digitala bilder ingår vid köp av Foliobox

 1. Du väljer material - ekoläder, linne, eko-mocka eller sammet.
 2. Du väljer färg från 40+ möjliga
 3. Lägg till namn på boxen + 200 kr

 

Folioxen är ett mycket flexibelt alternativt till det klassiska fotoalbumen. Den oehört vacker handgjorde boxen, är fylld med monterade bilder som kan tas ut och presenteras på flera sätt.

 1. Du kan ha bilderna framme stående på bordstaffli (så bilderna lätt kan växlas).
 2. Du kan rama in enstaka bilder och ha i bokhyllan.
 3. Du kan skapa en fotovägg med många bilder.
 4. Du kan ge bort några bilder (och behålla de flesta själv såklart!)

Priser fr. 6 500 kr

 

 

tavlor med träram

 

Handgjorda tavlor färdiga att hänga på väggen. I den Klassiska tavlan är din förstoring monterad bakom passepartout och glas. I Husets tavlor är förstoringen monterad på syrafri foamboard och inramningen är utan glas. Helt reflexfritt.

 

Standardramarna är av äkta trä tillverkade i Sverige. Deluxramar finns mot tillägg och tillverkas mot beställning.

 

Husets tavlor med standard ram.

20x25 cm - 1150 kr

30x40 cm - 2650 kr

40x50 cm - 3950 kr

Fler storlekar finns

 

 

standouts

 

Standouts är stilrena tavlor som påminner lite om canvas. De har en 15mm kant som finns i flera färger. Som standard har standouts svarta kantar, men de finns även i vit, valnöt, ek eller grå. Förstoringen är en tålig print med en vacker pearlstruktur, samma som används för Husets tavlorna.

 

Standouts presenteras bäst tillsammans i grupp om minst 3 stycken eller flera. Välj bland mina mest populära grupper eller så hjälper jag dig gärna att planera en grupp utifrån storleken på dina väggar i hemmet.

 

Priser:

24x30 cm - 2350 kr

30x40 cm - 2850 kr

Fler storlekar finns

 

Köp ett modul med minst 3 standouts och får upp till 20% rabatt!

 

triplex

 

Triplex är den perfekta inramningen av dina 3 favorita bilder som du kan ha framme på en bokhylla, byrå eller skrivbordet. Diskret och vackert.

 

En trippelvikt ”mapp” med dina tre favoritbilder (bilder i stående format eller kvadratsik format. Tre porträtt tryckta på högkvalitativt papper med en slutfinish på silk papper eller med akryl. Akryl rekommenderas för kontrastrika bilder som gravidbilderna oftast är.

 

Det finns precis som till Folioboxen flera olika omslagsmaterial att välja mellan, textil, läder, mocka eller sammet. Du kan även lägga till tryck på framsidan på vissa av materialen.

 

Priser fr. 2500 kr

 

 

fotoböcker/album

En fotobok med alla dina favoritbilder samlade. Varje bok är designad efter dina bildval med plats för 20-40 bilder. En fin tidsdokument för familjen att samlas runt och titta tillbaka i när åren går.

 

Priser fr. 4 900 kr

 

Minialbum

 

Minialbum är ett litet fint dragspelsalbum med 10 bilder! Den perfekta presenten! Finns med omslag i flera material/färger.

 

Pris 1950 kr /st

 

Kan man delbetala?

Absolut!

Som kund hos Lindholm Photography kan du ta upp till 12-månaders räntefri delbetalning på din bildbeställning via Svea Ekonomi! Välj mellan 4 flexibla alternativ: 30-dagars faktura, 3-månders, 6-månaders eller 12-räntefri delbetalning. Följ länken här för att testa hur mycket din köp summa skulle kosta i de olika prisplaner. (Ansöka inte tills du har lagt din bildbeställning). Läs mer här.

Galleri familjefoto UTOMHUS

Galleri babyfoto

Följ mig på Instagram

Studion adress:

146 38 Tullinge

 

Tel: 076 050 1808

Telefontider: kl9-15

Fotografering sker mot tidsbokning