Baby fotografering

Baby fotografering

Fotografering sker oftast i studion men kan även bokas utomhus och tar oftast ca 30-45 minuter. Vi brukar hinna med att byta outfit och bakgund så att ni får en fin variation på bilder. Tänk bara att många bebisar gillar inte att byta om.

 

Föräldrar och syskon är välkomna (inom begränsningar för Coronareglerna). I studion finns mängder med rekvisita att låna inklusive små möbler, fällar, korgar, vackra handgjorda hårband, handgjorda babykläder, tyger mm. Ta gärna med bebisens favorit leksak/nalle för att ha med på någon bild.

 

Om vi fotograferar syskon och -familjebilder satsa vi bara på en outfit (du kan ta med fler om du är osäker och vill ha hjälp att välja).

 

Fota du din baby innan 8 månaders ålder så får du en kortare session vid 12-månaders helt gratis så du får alla milstolpar på bild! 1-års fotograferingen är bara för bebisen (inga familj/syskonbilder tas vid detta tillfället).

  • Vid 3-4 månader kan de oftast ligger på magen och hålla upp sitt huvud stadigt och bjuder ibland på skratt. De kan ofta sitta med stöd en kort stund. Jag gillar även att fota denna åldern i föräldrarnas famn för kärkleksfulla närbilder.
  • Vid 5-8 månader kan vi ta underbara bilder när det lilla barnet kan sitta själv, bjuder på skratt, håller sina favoritleksak. Vi kan använda fina korgar och små möbler och även fota i en dramatiskt motljus!
  • Vid 8-10 månaders åldern brukar barnet lär sig krypa eller åla fram på sitt sett. Härligt att få på bild.
  • Vid 12-15 månader kan vi ta den klassiska 1-års bilden där barnet står själv med stöd mot en mindre stol. De kanske även gå stolt själv med sina armar fladdrande på sidorna.

Galleri längre ned!

 

Fotograferingsavgift: 990kr

Inga bilder ingår i fotograferingsavgiften. Alla bilder köps separat enligt prislistan. Bilderna kan köpas digitalt, färdig att ramar in själv, eller helt färdig att hänga på väggen. Det brukar bli 20-40 bilder till ditt galleri för dit urval. Rabatter finns vid beställning av bilder inom 7 dagar från att du få ditt webbgalleri. Se bildpriser här.

Erbjudande: bebisar 3-12 månader!

erbjudadnepris 395 kr

(ord. 950kr)

 

Babyfotografering i studion ca. 30 minuter

Fotografering av bara bebisen. En liten kortare session än vanligt med 1 outfit.
Gäller januari, februari & mars 2021

 

Inga bilder ingår i priset. Bilder köps till som vanligt.

Se bildpriser här.

 

Privat ONLINEGalleri med ca. 15-20 bilder för urval

OBS! Pris gäller vid beställning i onlinegalleri inom 7 dagar från du fått ditt galleri.

Bilder köps med rabatterade priser inom dessa 7 dagar.

 

 

Fotograferingsavgiften

2 fotograferingar för 950 kr

En 1-timmes fotografering samt en kortare session för det nybliven 1-åring. Du får en privat bildvisning i studion 1-2 veckor efter varje fotograferingstillfälle.

 

Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudande. Erbjudande gäller bara på vardagar.

Bildpriser

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgifterna. Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering (se nedan). Du kan läsa mer om bildpriser här.

 

 

Det som ingår i fotograferingsavgiften

 

Planering av ditt fotografering, telefonrådgivning om kläder osv.

2st fotograferingar

Lån av rekvisita i studion

Upp till 2st personligt bildvisningsmöten i studion

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgifterna.

FAQs

Hur går fotograferingen till?

Mina 6-månaders fotosessioner tar oftast runt 40-50 minuter i studion. Om det är bara baby, eller familj med ett barn är vi oftast klara lite tidigare.

Mitt mål är att få så stor variation i bilderna med olika uttryck och set-ups som möjligt innan era barn tröttnar.

Är det bara en bebis så brukar vi hinna med 1-2 kläduppsättningar samt lite halv-nakenfis bilder men även familjebilder och föräldrabilder om så önskas.

Fotograferar jag en flerbarnsfamilj så rekommenderar jag att du satsar på en uppsättning av kläder. Då kan vi fokusera på att skapa porträtt och syskonbilder som matchar.

1-års fotograferingen blir en 20-minuters fotografering i studion av bara födelsedagsbarnet för att fånga slutet av spädbarnsåret - jag kan stå/gå själv!

Får syskon vara med?

Absolut! Det är mycket lättare för alla inblandade att ta syskonbilder innan lillan har lärt sig går. Jag rekommenderar därför att ta syskonbilder när bebisen är runt 6-8 månader: när hon kan sitta stabilt men innan hon kryper!

 

Vad händer om barnen blir sjuka? Får jag boka om?

Självklart!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att du får bilder som inte speglar ditt glada barn.

Hur mycket kostar det?

Priset för båda fotograferingar är 950 kr och bilderna är utöver det.

Priset på varje bildbeställning är unik då alla kunder har olika smak och förutsättningar. Slutpriset varierar från 4 000 kr – 25 000 kr men ligger oftast mellan 4 000-12 000 kr. De flesta av mina kunder beställer 1-4 tavlor tillsammans med alla digitala filer. I slutändan kan din beställning blir lika mycket som en ny mobiltelefon eller en TV-apparat. Tänk på att du kommer att njuta av dina tavlor och album i många år så det är en investering för lång tid framöver. (Långt efter din senaste TV-aparat eller iphone har lämnats in till återvinningen.)

Du binder inte upp dig till något i förväg. Du får se dina bilder och exempelprodukter innan du bestämmer någonting och du beställar bara det du älskar!

Ingår digitala filer?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

Hur bokar vi?

Slå mig en signal!

Lämna gärna din kontaktuppgifter via kontakta oss sidan så återkommer jag till dig! Jag försöker återkommer inom 1-2 dagar men får du inte svar slå mig gärna ett signal. Under högsäsongarna kan det ta upp till en vecka och jag tackar för ditt tålamod. Du når mig vardagar mellan kl 09:00-16:00 på 0760501808.

De uppgifter du lämnar via hemsidan behövs OM vi ska fortsätta med en bokning, men oroa dig inte, jag bokar inget tills vi har pratat.

Har du en tid på dagen där det är lättast att nå dig kan du ange det i formuläret. Jag ska försöka ringa upp dig då om jag kan.

Hur betalar vi?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften mot faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället. Du kan betala via din bank med BankGiro.

Dina bilder/produkter betalas på samma sätt efter din bildvisning. Du har även möjlighet till 30-dagars faktura eller räntefri delbetalning över 3,6 eler 12-månder via Svea Ekonomi.

När får vi se bilderna?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

Vad ska vi ha för kläder och rekvisita med oss?

När vi bokar din fotograferingstid på telefon kommer vi även prata om kläder så du får tips om vad blir bra på bild! Du får även ett dokument med ditt bekräftelse-email så du kan gå igenom det igen i lugn och ro.

Om det finns fler barn i familjen räcker en uppsättning kläder (då hinner vi även med familje- och syskon-bilder innan de blir trötta) men är det bara ett barn hinner vi med 1-2 ombyten.

All rekvisita du ser i bilderna på hemsidan är min. Jag har ett väldigt fint sortiment av pallar, korgar, stolar, fällar osv. Jag har ett litet men lyxigt sortiment av lånekläder för barn mellan 2-13 år. Jag har något mer för flickor än till pojkar. Jag har även några vackra handgjorde bebisplagg skapat just för fotograferingar runt 6-8 månader. När vi pratar på telefon så kommer vi prata om kläder. Du får hjälp!

Mårdvägen 9

146 38 Tullinge

 

Tel: 0760501808

Open weekdays 08:45-16:00

Sessions by appointment only