MODEL CALL

Då och då har jag projekt eller temafotograferingar som jag behöver modeller för. Passar just denna sorts fotografering dig, får du en extra bra deal!

Just nu letar jag efter modeller för 2 sådana temafotograferingar!

 

Det är oftast 2-3 modeller jag behöver för varje tema. Så det är först till kvarn som gäller!

Familjebilder fyllda med värme och kärlek!

 

Sedan jag startade företaget 2010 har jag fotograferat tusentals bebisar och familjer så du kan känna dig trygg när du bokar en fotografering hos mig! Jag är själv mamma till två barn och har ett stort tålamod och förståelse för alla barn, blyga som lugna eller busiga. =)

1. barnfamiljer

Jag har några nya fotoplatser för utomhus fotograferingar som ska testas på olika årstider - vid sjön och vid det Tullinge gamla flyggfältet! Bilderna ska komplettera min portfolio på hemsidan och kommer att kunna användas i min marknadsföring. Fotograferingar ska ske tidig kvällstid i slutet av september och första veckan i oktober!

 

Barnen ska vara minst 5 år - ingen övre åldersgräns finns!

Du får fotograferingstiden till halva priset - 600 kr (Ord. pris 1200 kr!)

Bilderna köper du till separat som vanligt.

För mer info lämna din kontaktinfo (längst ner) så slår jag dig en signal och berättar mer!

2. Baby

1-års fotografering - ett minne för livet!

Just nu letar jag bebisar 11-13 månader för 1-års fotograferingar med ballong tema! Bilder ska kompletera min hemsidas portfolio och kan användas i min marknadsföring. Fotograferingen ska ske sept-okt 2023. Du får fotograferingstiden till halva priset - 600 kr (Ord. pris 1200 kr!)

Bilderna köper du till separat som vanligt.

 

För mer info lämna din kontaktinfo (längst ner) så slår jag dig en signal och berättar mer!

 

Babyfoto stockholm, babyfoto huddinge, fotograf terrilindholm. barnfotograf stockholm, bebisfotografering, bebis foto

Vad ingår?

  • ca. 30-45 min fotografering i studion eller vid vår utvald plats i Tullinge
  • Lån av rekvisita (kläder, fällar, korgar, leksaker, filtar etc)
  • Inga bilder ingår i detta erbjudande. Bilderna köper du till i webbshop/webbgalleri.

Några dagar efter din fotografering får du en länk till en privat webbgalleri/webbshoppen där du kan köpa de bilderna du älskar mest! Du kan välja att köpa digitala bilder eller helt färdiga tavlor, folioboxar, fotoböcker mm.

 

  • Foto prints fr. 890 kr
  • Digitala bildpaket finns fr. 3950 kr
  • Tavlor fr. 1090 kr
  • Minimumköp: 3000 kr

Läs mer om priserna och hur det går till här.

KONTAKTA MIG

Hej! Jag ser fram emot att höra från dig! Fyll gärna i formuläret här så återkommer jag till dig.
Ett snabbt telefonsamtal (5-10 min) gör det mycket lättare att svara på dina frågor och berätta hur allting går till.

Ange i formuläret vilken dag eller tid som passar dig bäst så försöker jag ringa upp dig då.

 

Du kan även ringa mig vardagar 9-15 på

0760501808

 

Jag kollar min mejl dagligen måndag - fredag och svarar alltid så fort jag kan.

Har du inte sett något svar från mig inom 2 dagar, kolla din skräppost om det hamnat där.

Model call kontakt

Erbjudande: Babys Första År!

erbjudandepris 1200 kr

för 2 sessioner!

(ord. 2400kr)

 

2 sessioner till priset av ett!

Session 1: Fotografering av bebisen 4-8m månader själv eller med syskon/familjen.
Session 2: Fotografering av bara 1 åringen.

 

Inga bilder ingår i priset. Bilder köps till som vanligt.

Se bildpriser här. Fotograferingar sker på vardagar.

 

Privat ONLINEGalleri med ca. 20-40 bilder för urval

OBS! Pris gäller vid beställning i onlinegalleri inom 7 dagar från du fått ditt galleri.

Paketpriser med upp till 35% rabatt gäller vid köp genom webbgalleri.

Anger BABY1ÅR vid bokningstillfället för att ta del av erbjudandet!

 

 

FAQs

Hur går fotograferingen till?

Mina 4-12månaders fotosessioner tar oftast runt 40 minuter i studion. Om det är bara baby, eller familj med ett barn är vi oftast klara lite tidigare.

Mitt mål är att få så stor variation i bilderna med olika uttryck och set-ups som möjligt innan era barn tröttnar.

Är det bara en bebis så brukar vi hinna med 1-2 kläduppsättningar samt lite halv-nakenfis bilder men även familjebilder och föräldrabilder om så önskas.

Fotograferar jag en flerbarnsfamilj så rekommenderar jag att du satsar på en uppsättning av kläder. Då kan vi fokusera på att skapa porträtt och syskonbilder som matchar.

1-års fotograferingen blir en 20-minuters fotografering i studion av bara födelsedagsbarnet för att fånga slutet av spädbarnsåret - jag kan stå/gå själv!

Får syskon vara med?

Absolut! Det är mycket lättare för alla inblandade att ta syskonbilder innan lillan har lärt sig går. Jag rekommenderar därför att ta syskonbilder när bebisen är runt 6-8 månader: när hon kan sitta stabilt men innan hon kryper! har du en 1 och 3 åring, ska du vara berredd för ett gympa pass! :)

 

Vad händer om barnen blir sjuka? Får jag boka om?

Självklart!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att du får bilder som inte speglar ditt glada barn.

Hur mycket kostar det?

Priset för båda fotograferingar är 1200 kr och bilderna köpa du separat.

Priset på varje bildbeställning är unik då alla kunder har olika smak och förutsättningar. Slutpriset varierar oftast mellan 4000 kr – 25 000 kr men ligger oftast mellan 5 000 - 12 000 kr. De flesta av mina kunder beställer 1-4 tavlor tillsammans med alla digitala filer. I slutändan kan din beställning blir lika mycket som en ny mobiltelefon eller en TV-apparat. Tänk på att du kommer att njuta av dina tavlor och album i många år så det är en investering för lång tid framöver. (Långt efter din senaste TV-aparat eller iphone har lämnats in till återvinningen.)

Du binder inte upp dig till något i förväg. Du får se dina bilder och exempelprodukter innan du bestämmer någonting och du beställar bara det du älskar!

Ingår digitala filer?

Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset. Du kan naturligtvis beställa digitala bilder. De säljs i paket av 5st, 10st eller alla i galleriet.

Hur bokar vi?

Slå mig en signal!

Lämna gärna din kontaktuppgifter via kontakta oss sidan så återkommer jag till dig! Jag försöker återkommer inom 1-2 dagar men får du inte svar slå mig gärna ett signal. Under högsäsongarna kan det ta upp till en vecka och jag tackar för ditt tålamod. Du når mig vardagar mellan kl 09:00-16:00 på 0760501808.

De uppgifter du lämnar via hemsidan behövs OM vi ska fortsätta med en bokning, men oroa dig inte, jag bokar inget tills vi har pratat.

Har du en tid på dagen där det är lättast att nå dig kan du ange det i formuläret. Jag ska försöka ringa upp dig då om jag kan.

Hur betalar vi?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften mot faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället. Du kan betala via din bank med BankGiro.

Dina bilder/produkter betalas på samma sätt efter din bildvisning. Du har även möjlighet till 30-dagars faktura eller räntefri delbetalning över 3,6 eler 12-månder via Svea Ekonomi.

När får vi se bilderna?

Några dagar efter din fotografering komemr du får ett meail med en länk till en privat webbgalleri. Där kan ni se och beställa dina bilder. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro i soffan, titta på bilderna och diskutera din bildköp.

Vad ska vi ha för kläder och rekvisita med oss?

När vi bokar din fotograferingstid på telefon kommer vi även prata om kläder så du får tips om vad blir bra på bild! Du får även tips med ditt bekräftelse-email.

Om det finns fler barn i familjen räcker en uppsättning kläder (då hinner vi även med familje- och syskon-bilder innan de blir trötta) men är det bara ett barn hinner vi med 1-2 ombyten.

All rekvisita du ser i bilderna på hemsidan är min. Jag har ett väldigt fint sortiment av pallar, korgar, stolar, fällar osv. Jag har ett litet men lyxigt sortiment av lånekläder för barn mellan 2-13 år. Jag har något mer för flickor än till pojkar. Jag har även några vackra handgjorde bebisplagg skapat just för fotograferingar runt 6-8 månader. När vi pratar på telefon så kommer vi prata om kläder. Du får hjälp!

Följ mig på Instagram

Studion adress:

146 38 Tullinge

 

Tel: 076 050 1808

Telefontider: kl9-15

Fotografering sker mot tidsbokning